forum mi je sve zgusnuo u jednu kasu, pa ponovo s proredima kako treba
ljetos sam svasta toga procitala
zgotovila sam P.D. James (sve sto ima u nasoj knjiznici, a nema samo prve objavljene - Crna kula, to mi je jos preostalo naci negdje)
Prekrijte joj lice, Varke i ceznje, Sklonost prema smrti, Smrt na bogosloviji , Soba ubojstava - jedna bolja od druge!
uzivala sam u svakoj recenici. carica je.
Dom gospodjice Peregrine za cudonovatu djecu - bio mi je dobar, malo pomaknuto, ne mogu se odluciti jel teen literatura ili za odrasle. dobar u svakom slucaju
Nesboov Snjegovic je opravdao sva ocekivanja (Harry Hole u glavnoj ulozi, nemere omanuti), za razliku od Connellyjevog Preokreta. Koje razocaranje! jedva sam docekala da objave nesto novo (tako malo ga prevode kod nas, a covjek pise ko navijen), pa su mi ocekivanja bila visoka, u skladu sa prethodnim romanima. Jel do bezveznog prijevoda (nasla i par tipfelera, fali slovo na kraju rijeci isl), ne znam. vise me podsjetio na Grishama (ne u komplimentirajucem smislu), nego na sebe.
Scarpettin faktor - ne znam sto bih rekla. Nije to vise to. nategnuta je. sve je vec napisano. a ona se pretvorila u super bice koje svi oko nje toliko postuju da joj se ne usudjuju nista reci. high tech igracke i gadgete vise ne mogu ni pratiti.
Nick Hornby: Juliet, gola
odlicno! volim jako Hornbyja