Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    sirius black, tijesto 400g za 4 kn je skupo . to je 10kn kila - a možeš naći i za 7-8 kilu. samo prati akcije .

evo sad u kauflandu ima dosta povoljnih stvari (neko otvorenje je bilo).
    ja uzmem sve letke, ispišem (po dućanima) što je povoljno od onog što inače kupujem - i onda odlučim što ću kupiti. takav popis mi je dobar - jer nekad u letku stoji "super" cijena u dućanu x - a nađem još povoljniju u dućanu y ...
    Mislim da kod Sirius nema veliki izbor dućana.
    Meni je super zelena linija tijesta iz Lidla, pa kada je u xxl pakiranju napravim zalihe.
    Već dugo nisu imali xxl akciju wc papira, pa se sada držimo 20 rola Zewe na akciji.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da kod Sirius nema veliki izbor dućana.
    Meni je super zelena linija tijesta iz Lidla, pa kada je u xxl pakiranju napravim zalihe.
    Već dugo nisu imali xxl akciju wc papira, pa se sada držimo 20 rola Zewe na akciji.
    Nije na nema dućana, ima i Lidl, Kaufland, Billa, Mercator, Spar, Konzum, Getro..ali mi uglavnom idemo u Plodine jer je ukupno gledano sve jeftinije. Nemam ja mogućnost hodati okolo po dućanima. Mi idemo popodne kad muž dođe doma s posla, pa idemo svi četvero, obilaziti više dućana je nemoguće.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Nije na nema dućana, ima i Lidl, Kaufland, Billa, Mercator, Spar, Konzum, Getro..ali mi uglavnom idemo u Plodine jer je ukupno gledano sve jeftinije. Nemam ja mogućnost hodati okolo po dućanima. Mi idemo popodne kad muž dođe doma s posla, pa idemo svi četvero, obilaziti više dućana je nemoguće.
    u sparu kila tijesta kosta 7,5 kn, meni je ok
    ja ga kupujem vec par godina
    ali uglavnom cijelu kupovinu obavljam u sparu, nemam vremena hodati po ducanima za pojedini proizvod
    osim ako se ne radi o necem skupljem, tipa 10 kg praska za ves koji je negdje na extra akciji, onda odem samo po to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •