Je li sada u redu??
Samo sam kopirala link i zalijepila u svoj potpis u postavkama. Ne znam treba li neku "caku" napraviti![]()
Je li sada u redu??
Samo sam kopirala link i zalijepila u svoj potpis u postavkama. Ne znam treba li neku "caku" napraviti![]()
Hm... ne znam stvarno. Nije da se ima neki graf za vidjeti, tek su upisane 3-4 vrijednosti
Pokušat ću se malo kasnije zabaviti s tim, vidjet ću ima li nekih savjeta na forumu kako da postavim link USPJEŠNO![]()
Jutro cure...
Bubi jel vadiš betu danas? Kakvo je stanje?
Žužyzbog menge...sviđaju mi se poruke sreće i tayle
Tayla, draga nisi dobro stavila. Baca nas na nase chartove.
Moras otici na Share ispod svog charta i tamo pronaci Simple link kojeg onda iskopiras.
Pogledaj kako nasi linkovi izgledaju. Tvoj zavrsava sa ttc a nasi imaju svaki jedinstvenu oznaku
lista za 19.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Tayla,da..klikni na Sharing pa na Setup i skopiraš ono kaj ti se pojavi gore u prozorčiću.I to je to.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srećo,vucice,![]()
Evo liste!!! Hvala na zagrljaju, Žužy.Penjem se i bacam se u akciju!![]()
Joj, kada pomislim da sam bila moderator na forumu o psima, a ovdje ne znam niti potpis sama sebi namjestiti hahaha![]()
Još jedan pokušaj, nadam se da je uspjelo.. uh!
Vidim da je i Sandra u ljubičicima. Cure, držim vam fige![]()
Jupiiii!
Eto, sada sam službeno i ja član zajednice BBT mjerača. Upravo sam gledala na temi naše BBT karte,neke trudničke grafove.
Sto ako je na testicu - i sjenine sjene sjena?!?!?!
vidim da vas nekoliko pita pa da ne ostanem duzna. betu sluzbeno vadim u petak, pocela sam brljaviti u nedjelju, testovi su redom negativni (da podsjetim - to su oni testovi koji pokazuju betu 6.59). nema predaje, idemo dalje cim prije!
Drage moje, tu sjenu vidim izgleda samo ja! Koliko god bi htio MM me uvjerava da je test pokvaren i da je to neka mrlja![]()
Žužy imas na fejsu PP, s mobitela ne znam ovdje prikeljiti sliku![]()
Bubekica javi mi jel i ti misliš da je test pokvaren... Stvarno nije crta nego mrlja!!!
zasto mislis da je mrlja? meni izgleda kao crta. koji je to test? jel ti zna imat evaporacijsku ili ti obicno bude skroz bijeli? imas jos koji doma?
Ako si uspjela poslikati, onda je to dobra "sjena". Pogotovo ako se pojavila u propisanom vremenu.
oces da stavim ovdje sliku?
A da ja ponovim ujutro, imam još jedan...ovaj je star preko 2.god. Bubekica to je onaj alice...
E da... I uvijek je bio bijeli ko snijeg, al zadnji put sam radila davno, sad se bas vise ničemu ne nadam...
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 19.11.2013. at 23:05
ajde ti njega sad pisni, ja kad sam imala biokemijsku su testovi tokom dana tamnili (iako je beta dogurala do jedva 25).
jesi? cekamo?
Ja cekam....
Nope, ne koristim to...
Najpametnije bi mi bilo da idem vadit betu ujutro... Nikad nisam imala ni mrlju ni sjenu ni točku...
Dobro jutro,cure! Kafica se pusi
Sandra,je l' potvrdjena druga crta?
Jutro, curice!
Hvala na kavici! Evo, baš se spremam za posao i čeka me toliko toga kad stignem, uh! Akcija sinoć obavljena...
Očito je Sandra sinoć piškila po nekom testiću i nešto ugledala. Čekamo jutro i betu! Držim fige!![]()
Sandra, evo puno dobrih ~~~~~~~
Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Jutrooooooooooo!
Hvala na kavi !
Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad pa još toliko vibrica ti šaljem !
Sandra sretno danas!!! ~~~~~~~~
Bubi, držim ti fige!
Sandra evo mene s malo prašine ************************************************** *******************************************
Drage moje, hvala na vibrama, mozda posluze nekad... nisam trudna, nema bete i čekam vješticu... O jesam se ponadala!!!![]()
Sandra...a baš smo se ponadale, stvarno mi je žao. Mogu misliti kako ti je![]()
Ajde dalje draga i glava gore...
Joj pa i ja sam se ponadala i nisam znala jel me više strah da bude il da ne bude![]()
a bilo je lijepo misliti da su se želje ostvarile
![]()
Sandra![]()
sandra ako ne ovaj ciklus, mislim da te debela crtica ceka iduci![]()