Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam samo uletjela unutra (a imaju i naručivanje) - i bila odmah na redu. i kikica odmah poslije mene.

importane na iblerovom, ulaz u centar koji je baš od iblerovog, negdje na sredini - preko puta vip-a i one trgovine s jeftinim španjolskim tkaninama za zavjese, prekrivače i ostalo (vrijedi pogledati ). na samom prolazu (prije nego uđeš u centar) - lijevo je taj frizeraj, a desno neki ultraskupidućanscipelama...

naime, ja sam htjela "fen frizuru to go" za 38 kuna koju reklamiraju na -1, no cura u frizeraju je bila prilično bezobrazna (naručivanje obavezno - kaj je onda "to go"??? )... ušla je jedna teta, koju je ova isto otpilila - i kako smo obje izašle bijesne - teta mi je pokazala taj drugi frizeraj. fakat se gledam cijelo popodne, i baš sam zadovoljna ...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam samo uletjela unutra (a imaju i naručivanje) - i bila odmah na redu. i kikica odmah poslije mene.

importane na iblerovom, ulaz u centar koji je baš od iblerovog, negdje na sredini - preko puta vip-a i one trgovine s jeftinim španjolskim tkaninama za zavjese, prekrivače i ostalo (vrijedi pogledati ). na samom prolazu (prije nego uđeš u centar) - lijevo je taj frizeraj, a desno neki ultraskupidućanscipelama...

naime, ja sam htjela "fen frizuru to go" za 38 kuna koju reklamiraju na -1, no cura u frizeraju je bila prilično bezobrazna (naručivanje obavezno - kaj je onda "to go"??? )... ušla je jedna teta, koju je ova isto otpilila - i kako smo obje izašle bijesne - teta mi je pokazala taj drugi frizeraj. fakat se gledam cijelo popodne, i baš sam zadovoljna ...
    Hvala,hvala baš ću pogledati kada sam u prolazu...
    Treba mi nešto za maloga kada poželi extra frizuru ( u slučaju da ovi u kvartu propadnu).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku

fakat se gledam cijelo popodne, i baš sam zadovoljna ...
    na ovo su mi prsti poletjeli lajkati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •