Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 201

Tema: Adventski kalendar

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo ove godine uzeli ikeine adventske kalendare, upravo smišljam čim da napunim kutijice... http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00253634/
    zapalila sam se čim sam ga vidjela, ali sad kad gledam cijenu na webu pitam se what the hell was I thinking???

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja ću raditi ovakakv nekakav sa kutijicama

i jedno ovakvo drvce na koje ću objesiti Korinine čarapice (one najmanje kad je bila beba)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Angie, ovaj je kartonski?
    super su mi takvi kalendari jer ih možeš korisiti više godina

a za ispunu sam smislila male čokoladice, možda koji Kiki bombon, zaboravljene figurice iz Kinder jaja koje sam pronašla po raznim kutovima sobe/ispod kreveta..., "bonove" (bon za igranje igrica na kompu pola sata; bon za ekstra maženje; bon za neku želju po izboru... - bonovi iskoristivi i naknadno )

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    i jedno ovakvo drvce
    Ovo mi je super.
    Sad sam se i ja zapalila za Ikein adventski kalendar, moram u shopping.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajme ovj Ikein mi je super...samo kak do njega!??

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Došla sam se pohvaliti da je naš gotov i ranije nego što smo planirali, bili smo vrijedni za vikend http://public.fotki.com/stova73/adventski-kalendar/

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    Angie, ovaj je kartonski?
    super su mi takvi kalendari jer ih možeš korisiti više godina
    Da, kartonski je. Ove godine nas je puno koštalo sve to skupa, oni su oko 6 eura, pa još ispuna, ali već sljedeće godine ćemo nadoknaditi, jer ćemo ih naravno koristiti i dalje. Oduševljena sam, a baš sam guštala puneći ih
    I te kutijice iznutra djeluju dosta čvrsto i izdržljivo.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Došla sam se pohvaliti da je naš gotov i ranije nego što smo planirali, bili smo vrijedni za vikend http://public.fotki.com/stova73/adventski-kalendar/
    baš ti je lijep

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala rossa

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vida super ti je adventski! Pingvinić je još maleni za kalendar, al zato skupljam ideje za dogodine

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Vida super ti je adventski! Pingvinić je još maleni za kalendar, al zato skupljam ideje za dogodine
    Ni meni nije neka fora adventski kalendar dok dijete ne može sudjelovati u njegovom stvaranju...moji češeri su morski, tebi su na dohvat ruke

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi igramo na sigurno, curi Lego City, malcu Playmobile.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koda nas taj lego ( za koji znam da bi se L sigurno svido) nabave malo prije NG grrrr mislim da cu ove godine napraviti gore navedeni kalnedar od kutija za sibice ali ne sa magnetima...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i naš kalendarčić je gotov! iako sam mislila ponovno upotrijebiti stari (imali smo tuljce od hamer papira koji su visili na špagi iznad vrata i u svakom je bio poklončić, ipak sam odlučila da ove godine ćemo imati novi! kad ga napunim poslikam ga! uglavnom skupila sam 24 tuljca od wc papira, obukla ih u svakakve papire, sve što sam ukrasno našla u kući i poslužila ih u krug i polijepila na karton! i maksimalno ga usjajila!
    najbolje da ga poslikam i stavim slikicu da ne objašnjavam ovako!
    cvrčkica ga nije vidjela ali stalno pričamo o adventu i ne može dočekati da se probudi u nedjelju!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da, kod mene ima puno češera
    Joj moja sveki radi super adventske za svoju curu, sinovi su već veliki Lani je napravila ljestve od grana, poviješala razne paketiće crvene i bijele boje. Ove godine će raditi od kartona, kao fete od torte, pa slagati kao božićno drvce od toga. Slikat ću kad napravi. Inače sveki mi ima baš ruku za takve stvari, a ja sam se rodila sa dvi live ruke, praktički neznam ni čovika na papiru nacrtat, katastrofa!
    Uvik se trudim, al sam traljava totalno!!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

prepredobar je!!!

kako je krenulo mi ćemo imat kupovni nemam baš ni volje ni ideja..

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vida bravo
    fingertips nisi sama...i ja imam dvi live ruke

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala curke, volje imam, to mi je zabavnije od recimo peglanja, a i nažalost vremena imam...Prijašnjih godina su me držali adventski vijenci pa sam ih 2-3 g zaredom napravila "malo više" tako da od lani samo mijenjam i ne moram sad raditi makar me vuče ali uskoro počinje pečenje božićnih kolačića što me isto jako veseli

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi imamo kupljeni filcani kalendar iz Lidla, sa džepićima, ništa posebno, stavim joj bombočiće i male čokoladice - e, ali zadnje dve godine sam nedjeljom stavljala mali poklončić, jednom neke male figurice medeka u djedamrazovskoj robi koje su ujedno ukrasi za bor, a lani božićna Winnie Pooh jaja koja su isto imala figurice likova iz Pooha obučene kao djedamraziće i mogu se objesiti na bor - sad ne mogu naći ništa tako zgodno, prigodno, a nadasve jeftino (jer moram kupiti 4 komada)

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@ Mima: U Kauflandu imaju za 8 Kn bozicne kuglice koje se mogu otvoriti, i unutra se moze staviti pokloncic, vidjela sam ih sa Winnie-the-Pooh, Disney princezama i Juricem/Slepom
    (prosle godine je bilo s bozicnim motivima (sobovi i slicno, vise klasika)).

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam nabavila sve potrebno za ovaj....
    http://www.countryliving.com/homes/w...endar#slide-69
    tu cemo stavljati rijeci da L uci citati (to joj je zelja) i moram smisliti neki za sitnice/slatkise

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    @ Mima: U Kauflandu imaju za 8 Kn bozicne kuglice koje se mogu otvoriti, i unutra se moze staviti pokloncic, vidjela sam ih sa Winnie-the-Pooh, Disney princezama i Juricem/Slepom
    (prosle godine je bilo s bozicnim motivima (sobovi i slicno, vise klasika)).
    Danas sam iste takve kuglice vidjela u kiku za 9 ili 10 kn/kom

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

recite neznalici, kada se počinje otvarati advent (kupljeni, kreativnost mi je 0)?
    danas pa završavamo 24. ili sutra pa završavamo na Božić?

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Danas!

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I cure dajte slikice...ja došla da se divim vašim radovima :D

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj adventski sa šišarkicama je odličan!

Ja svake godine radim drugačiji.
    Ove godine, žičana konstrukcija ukrašena lampicama na koju su povješani paketići sa slatkišima (po dva, za svako dijete jedan paketić):

http://i63.photobucket.com/albums/h1...ps64e6b889.jpg
    http://i63.photobucket.com/albums/h1...psd8fdf4a7.jpg

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lijepo
    Ja sam isto htjela u čarapice (koje su ostale bez para), ali sam se zadnji tren predomislila.
    Taman ideja za drugu godinu.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Rahela, prekrasni su <3

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj adventski sa šišarkicama je odličan!

Ja svake godine radim drugačiji.
    Ove godine, žičana konstrukcija ukrašena lampicama na koju su povješani paketići sa slatkišima (po dva, za svako dijete jedan paketić):

http://i63.photobucket.com/albums/h1...ps64e6b889.jpg
    http://i63.photobucket.com/albums/h1...psd8fdf4a7.jpg
    i tvoj je baš cool

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Predivni su vam kalendarići!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naš se koristi već četvrtu godinu zaredom - napravila ga je frendica od jutene vreće i na njemu našila bor i kuglice od filca. Moj je zadatak smisliti kupone koje dobije za svaki dan, a od moje sestrične je dobio čokoladni adventski pa ja nisam stavljala nikakve slatkiše unutra.
    Ove godine će dobiti kupon za rukometnu loptu (e, da sam znala da to toliko košta, lopta bi bila božićni poklon ), bon za mobitel, odlazak u kino, muzej, kazalište i neki koncert. Uz to imamo kupone za veliku pusu od mame i tate, šetnja i izlet po želji, igranje društvenih igara po želji, odlazak u grad, hot-dog i pizzu te palačinke te kupon za igranje kompjutera.
    To sve bi ionako dobio, ali je veća fora kad si to izvuče iz adventskog kalendara ).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    To sve bi ionako dobio, ali je veća fora kad si to izvuče iz adventskog kalendara ).
    Istina!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa Vidi poruku
    Naš se koristi već četvrtu godinu zaredom - napravila ga je frendica od jutene vreće i na njemu našila bor i kuglice od filca. Moj je zadatak smisliti kupone koje dobije za svaki dan, a od moje sestrične je dobio čokoladni adventski pa ja nisam stavljala nikakve slatkiše unutra.
    Ove godine će dobiti kupon za rukometnu loptu (e, da sam znala da to toliko košta, lopta bi bila božićni poklon ), bon za mobitel, odlazak u kino, muzej, kazalište i neki koncert. Uz to imamo kupone za veliku pusu od mame i tate, šetnja i izlet po želji, igranje društvenih igara po želji, odlazak u grad, hot-dog i pizzu te palačinke te kupon za igranje kompjutera.
    kako dobro

btw, ja jučer zaboravila dati adventski kalendar

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj, mi smo jučer poćeli otvarati, i naravno, braco plaće, hoće on sve odmah otvoriti i igrati se...jedva je odustao...ne vjerujem da će izdržati cijeli mjesec.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kako dobro

Nista strasno - danas bude dupla doza

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kako dobro

Budeš danas...

Meni je baš žao - moji ove godine nisu htjeli ni bundevu rezati, niti ih zanimaju adventski kalendari (dobit će standardne s čokoladicama kad dođu baka i deda za vikend). Tak su mi brzo izrasli... odjednom. Mlađi možda još i bi, ali se šlepa uz brata kojem je to sve pubertetski glupo. Morat ću pažljivo smisliti što staviti pod bor, da ne bude preskupo, da ih veseli i da ne bude opet neka elektronika.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo ove godine malo radili...u papirante čaše sam joj stavila čokoladicu i legice, čašu zatvorila s ukrasnim papirom (zaljepila) i objesila na vrata njene sobe. Na čaše smo zajedno pisale brojeve i crtale.

Legiće sam kupila veću kutiju i rasporedila ih u 24 čašice

a moje dijete je meni napravilo od rola toalet papira, u obliku bora ih posložila, obojala zeleno, stavila vatu kao snijeg, isto ih zatvorila s ukrasnim papirom (izrezani, zaljepljeni krugovi) i sad i ja svaki dan dobijem poklončić...crtež

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku
    i mi smo ove godine malo radili...u papirante čaše sam joj stavila čokoladicu i legice, čašu zatvorila s ukrasnim papirom (zaljepila) i objesila na vrata njene sobe. Na čaše smo zajedno pisale brojeve i crtale.

Legiće sam kupila veću kutiju i rasporedila ih u 24 čašice

a moje dijete je meni napravilo od rola toalet papira, u obliku bora ih posložila, obojala zeleno, stavila vatu kao snijeg, isto ih zatvorila s ukrasnim papirom (izrezani, zaljepljeni krugovi) i sad i ja svaki dan dobijem poklončić...crtež
    O sunce milo :D super, super!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kalendari su vam prelijepi!

evo i naše obećane slikice

ovogodišnji kalendarčić

prošlogodišnji kalendarčić

cvrčkica je oduševljena! u svakom paketiću je mali poklončić i neka porukica!

Begonija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

bzara prekrasno
    ove godine preskočila sam izradu kalendara ali ovaj vikend počet ćemo izrađivati kuglice za bor

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uhvatio me advent ove godine nespremnu.

Upravo punim 24x3 tuljka od wc papira slatkišima i porukama, valjda ću do jutra biti gotova.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam na obični uredski kalendar poljepila postit-e s pitanjima za svako dijete, a slatkiše i sitnice pod rednim brojem stavila u izum zvan adventska kutija. moji su veliki i ne dam džabe slatkiše, molim lijepo točne odgovore he,he pa onda traži po kutiji broj 24
    bilo im je zabavno danas, samo meni nije bilo zabavno toluko toga ispisati i poljepiti i zamotati...

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

predobar!
    može recept za kekse s djumbirom priti pliiiiz

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sviđa mi se pikula ovo tvoje s pitanjima, samo ne mogu ja smisliti toliko pitanja, trebala bih početi u listopadu! A i mali su još, pa sam udarila po poslovicama i mudrim mislima o kojima mogu razmišljati cijeeeeeeli dan.

Došla sam do br.13, odustajem do sljedećeg vikenda.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Uhvatio me advent ove godine nespremnu.
    I mene.
    Poklekla sam i kupila gotovi adventski kalendar (moja je ipak tip "bolje ista nego nista" ).

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam našla neki vjeronaučni kviz na netu za oš - to mi je bilo idealno, jer imam i više i niže razrede doma pa sam malo probrala prigodno
    fora je kako ne mogu pogoditi što je u zamotuljcima dok ne otvore lol ipak su još djeca, vesele se i pucketavom prahu i mini nuteli...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ove godine uzeli ikeine adventske kalendare, upravo smišljam čim da napunim kutijice... http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00253634/
    zapalila sam se čim sam ga vidjela, ali sad kad gledam cijenu na webu pitam se what the hell was I thinking???
    I ove godine je ko novi
    Baš sam guštala puneći ga!

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •