Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Printer 3 u 1 - koji?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nisam zadovoljna s Epsonom. Ne radi ako nema sve 4 originalne kartuše. Nije htio na zamjenske. Doduše ne znam točan naziv printera, ali odustala sam od njega. Jeftinije mi je kupiti novi nego boje
    Pa su mi preporučili HP Deskjet Ink Advantage 2515 print scan copy, naziv prepisujem s njega http://www8.hp.com/lamerica_nsc_cari...#!tab=features

Kupila sam ga lani u ovo doba, uz božićni popust. Puno ga koristim, jednostavan za uporabu, tek treća tinta. Ima jednu crnu i jednu u boji, cijena im je jako povoljna. A sada ima sigurno i novijih modela.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam zadovoljna s Epsonom. Ne radi ako nema sve 4 originalne kartuše. Nije htio na zamjenske.
    Tamo negdje 2000. god. sam kupila prvi Epsonov (Stylus nesto) samo printer, trajao je 8 punih godina, svi su se cudili.
    Onda sam kupila opet Epsona, no 3u1 (opet Stylus nesto), nakon dvije godine.
    Onda sam kupila opet Epsona, Stylus SX110 - uglavnom radi toga sto su mu pasali toneri od prethodnog, a imala sam ih jos na lageru (kad uzmes u obzir da komplet tonera dodje skoro k'o novi printer...).

Meni je pasalo to sto ima 4 odvojena tonera, isplativije je kupiti samo npr. cyan nego toner s 3 boje (prvi mi je funkcionirao po principu 1 toner crni + 1 toner u 3 boje). Mozda kompletna promjena svih tonera 3x godisnje, znaci nije bas veliki potrosac.
    Medjutim ljetos je otisla lampa od skenera nemam pojma kako i od cega (zamjena 25 €, nisam ga mijenjala ali sam se raspitala).
    I sad u zadnjih dva mjeseca malo radi - malo ne. Danas je opet posizio.

Citiraj Beti3 prvotno napisa
    Pa su mi preporučili HP Deskjet Ink Advantage 2515 print scan copy, naziv prepisujem s njega http://www8.hp.com/lamerica_nsc_cari...#!tab=features
    ...jednostavan za uporabu, tek treća tinta. Ima jednu crnu i jednu u boji, cijena im je jako povoljna. A sada ima sigurno i novijih modela.
    Ovo boldano mi je bitna informacija, pogotovo ako je cijena tonera povoljna -iako sam malo skepticna sto koristi samo 2 tonera, no opet, ako je njihova cijena povoljna... Koristi li zamjenske tonere?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •