Stranica 25 od 581 PrviPrvi ... 1523242526273575125525 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Apsu, trula macka je Dior

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja dobila 4kg u ovih 5tj kak ne radim,a prije toga 5skinula,meni ne smeta ali sad bum svoje dobila na VV da ne pazim kaj jedem...hallo ljudi ne krečem se

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

anđeo meni je doktor i rekao da ću dobiti više kila jer samo ležim. Pa zbog toga ti stvarno ne bi trebali prigovoriti

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

prigovarat će mi zato što imam jako puno kila i zato što imam GD...di su ona vremena kad se nije davilo trudnice zbog kileže....moja seka s prvim djetetom dobila 30kg i nitko ništa rekao,dobro baš ne želim toliko dobit,ali 15ok po meni,ja bum se to poslije mučila skidati...ne trebam strogo mirovat meni su šetnje dozvoljene,al kam da idem,ovih dana padalo,danas je zima,iako sam se danas lijepo našetala...bumo vidli što moj tsh veli da li on kaj zeza

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Unatoc nesavrsenom rastu bete, na 5+2 vidjeli i culi jedno jako
    I mi vjerujemo u cuda!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Maja baš mi je drago

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvalalalala

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi na svaki uzv idemo zajedno. To nam je nekako baš veselje. Anđeo, nadam se da ćete zajedno ukorak, pogotovo ako će se vidjeti tko se nalazi u buši.

twister, ja osjećam vrelinu na oži trbuha i to se događa povremeno pa sam si objasnila da je to u trenucima kada raste. I tebi, i Vrci, i Mumi želim da što ugodnije mirovanje prođe!

Apsu, ja žgaravicu nisam (još) osjetila. Ali zubno meso me počinje boliti. Kod jednog zuba, čim nešto pojedem, kao da mi hrabna nadraži i onda treba jedno dva-tri da se smiri.

Meni je fizioterapeutkinja rekla da ležim s lagano svijenim koljenima i da si stavljam jastuke i pod leđa. I isto mi je napomenula da ne masiram to područje i zabranila mi vježbanje u to vrijeme. Mislim, ja se nisam mogla ni pomaknuti, a kamoli vježbati.

MajaPOP,

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    I mi vjerujemo u cuda!
    bravo, bravo, samo nam nastavite rasti

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I mi vjerujemo u cuda!
    Bravo Majo! ~~~~~~

I koliki je mm bio embrij?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I mi vjerujemo u cuda!
    Divno! A sve je izgledalo ne baš dobro... Uživaj u čudesnoj trudnoći!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hej cure!!
    Uspjela sam pohvatati ove najbitnije stvari od kad se nisam javila.
    Majoo odlično, samo neka nastavi sve biti dobro!!

Iiii moji su strahovi jučer nestali kad sam vidjela srce malo i plesnjak u trbuhu
    Hvala na podršci, dalje samo hrabro nastavljamo bez strahova i negativnih misli i molimo se da sve bude dobro..

Evo je vani poprilično zahladilo, čuvajte se!!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tko se smije kretat samo se toplo obuč i šetnja,danas sam ko medo bila s tajicama+traperice,al moram hodat i uživam u suncu....moj bebač se sve bolje osjeti i sad me je sve više strah da nešto ne krene po zlu,a sve je super,kako da izbacim te crne misli??

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam ih uspjela izbaciti tako da sam shvatila da svaka moja loša misao utječe loše na njega, a da svaka moja lijepa misao utječe na njega još ljepše..

Jedna velika prekretnica mi je bila i knjiga Masaru Emoto - Poruke skrivene u vodi, imaš ju na internetu u pdf-u, ne moraš čitati, samo pogledaj slike... Kako se moj bebač nalazi 9 mjeseci u vodi, tako sam mu odlučila slati samo lijepe vibracije i vjerujem da je presretan Od dana kad sam izbacila loše misli i počela duboko disati svaki puta kada bi me nešto uznemirilo, od tada mi je tijelo puno bolje, prestala sam krvariti nakon 3 mjeseca i trudnoća mi je prošla u savršenom redu

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

dok sam krvarila nisam bila uopće u panici,jer mi je tako bilo i u prošloj trudnoći i smirilo se....ali kako se bliži tj kad sam bebu izgubila lagano sam s mozgom bay bay....hvaala ti za knjigu budem čitala možda me malo loše misli ostave

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je danas opet jedan od onih dana... nešto se dogodilo nevezano uz trudnoću (vezano s mojima), pa me skupa s ležanjem rastužilo i dva puta sam se danas rasplakala... baš sam kao mimoza u trudnoći. A nije da mi inače treba puno.

Živcira me jako što sam u zadnje vrijeme čula još par trudnica s dijagnozom kao ja, niti jedna ne mora strogo mirovati. Čak mi se dogodilo da mi žao što nisam kod nekog drugog dr, možda ne bih bila tako ograničena. Ali opet, bolje je ne riskirati. Ma ne znam više...

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

znam kako ti je ma nemoj se Vrci živcirati,imaš još malo do kraja..kad beba dođe to ležanje bu zaboravljeno.....uf u prošloj trudnoči sam non stop plakala,sada ne,al danas mi je valjda dan d pa samo tulim....

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene svaka sitnica moze rasplakati,a onda se sjetim jos drugih stvari i ode dan...

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

MajaPOP divna vijest, sad se opusti i samo pozitivno .

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vrci, i mene isto. Cak sam izucila plakanje na playback, tj.ne ridam jer se onda trese stomak,i pocnu mi kontre, neg onako,suze pice same,mimika 0...onda fino otvorim prozor pa disem duboko, pomaze zaista.
    Cure meni su svi brisevi ok, prije mjesec dana, i urinokutura isto, nemam odnose, higijena "na nivou" i opet imam bjelicaste grudvice, zadnjih dana, i jace kontrakcije. Prekosutra imam pregled,ali se bojim da ce se desiti nesto do prekosutra .

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nemoj loše razmišljat sve bu ok,glavno da su ti brisevi ok i uk....a odnose ako smiješ imat onda kondom,iako i mi štrajkamo radi bebe,bude se to sve nadoknadilo

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala Andjeo , odnosi :"sta je to?" . Libido mi je bio u zvijezdama u drugom tromjesecju...i zabrana stroga. A kako zagazih u trece tromjesecje,radim samo na medjuljudskim odnosima.
    Lijepo sanjajte cure

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

e sad se bar vidi kako ćemo funkcionirat kada budemo bili stari ...moj bu ko deda visio na face-u i na foto portalima to već vidim

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Meni opet danas nije rekla koliko mi je mali tezak ni nista, samo brzinski pregledala, glavica je dolje i to je sve sto znam. radili bris i zurila se da stignem odnijet da me ne salju na drugi kraj grada .. Za 2 tj idem na pregled u bolnicu, valjda ce mi tamo reci nesto konkretno -.-

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj twister prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Andjeo , odnosi :"sta je to?" .
    Hehehe, i ja se pitam. Bolje da ni ne spomenem koliko smo imali odnosa u posljednjih 8 mjeseci. Sve me sram.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

odnosi,a šta je to?????????ha ha veeeeeeelika nepoznanica!!!!!!!!!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nisam danas niš pametnija,beba je ok....idući tj idemo u ambulantu za visokorizičnu trudnoću

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Drage cure,ja sam konačno rodila :D

Imala sam relativno brz porod obzirom da sam prvorotka i da je kompletan bio induciran ( 20 sati) ali morali su zbog zdravlja mene i bebe. Ušla sam u 42 tjedan,nije bilo naznaka poroda i tlak mi je skako brutalno visoko ( u jednom trenu 170/110) tako da sam ipak morala. Ali,sretna sam jer sam rodila vaginalno i unatoč malom rezu s lijeve strane koji bolucka sve ostalo je prirodno popucalo kako treba. Babica se trudila i masirala i masirala ali je beba ipak bila prevelika a ja pretvrda...toliko me masirala da sam ju u jednom trenu popišala

Napisati ću priču s poroda pa ju stavim tu Pusek i uživajte u trudnoći i mazite buše, ja još uvijek to radim iako moja štrucica leži pored nas, nedostaju mi nekako ti udarci,micanja itd...

Velika pusa svima!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Eeee Nani, bilo je i vrijeme! (da rodiš, mislim)
    Uživaj u curici i napiši nam priču čim stigneš! Btw, kak se zove beba?

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

fale mi tvoji postovi nanimira...sada će biti još i ljepši kada budeš pisala o svojoj bebici

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nani i bebi

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nanimira čestitam na curici!

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

E pa kako me slatko nasmija . Bravo Nani, induciran 20 sati, moji komplimenti...bravo i za babicu, VRH aahhahaaaa. Volite se, ljubite se, mazite se...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Aha, 3 gela, boca dripa i tražila sam epiduralnu jer su trudovi bili na 2.5min. jedno 5 sati,skoro do pred izgon kad nisu ni prestali, koju mogu poslat kvragu jer uopće nije djelovala. Još mi je anesteziolog rekla da na tako jake umjetne trudove ni ne djeluje

Uglavnom, pošto ne znam kakvi su pravi trudovi za ove dripane mogu reći da su na mene djelovali kao da mi netko noževe zabija u anus a onaj polubok treba zakonom zabranit..ali ajde,dali su i pilates loptu koja mi je fakat pomogla al su tražili da budem malte ne stalno na ctgu. Naravno,nisam

istu stvar je rekla i moja cimerica na nju uopće nije djelovala s tim da je ona došla s prirodnim trudovima al su pred kraj dali malo dripa jel...

Sad učim dojit jer su me zanemarili u bolnici ( ravne bradavice,kandidat za transfuziju krvi malte ne-jako sam oslabila, nisam ni bejb mogla baš držati ) tako da se polako vraćam u normalu tako da me baš briga za sve ono što sam prošla

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nanimira čestitam na curici

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam relativno brz porod obzirom da sam prvorotka i da je kompletan bio induciran ( 20 sati)
    na ovo sam se baš nasmijala.... "relativno brz porod" i "20 sati" mi nekako ne ide skupa....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nanimira cestitam

Kako mislis kratko? 20 sati? Uf, uf...
    Za polubok se slazem, doslo mi je da upucam nekoga
    A ti umjetni trudovi, joooj, grozno, i bas su tako kako opisujes...
    Nego, nacin na koji pises o svemu tome zvuci kao da si to s lakocom odradila
    Cestitam jos jednom!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nanimira svi su se ti bolovi isplatili,nakon 2tj ih se više nećeš ni sjećati,samo pogledaj svoje zlato i vjerujem da se sve zaboravi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

eh anđeo, da je bar tako....

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Meni opet danas nije rekla koliko mi je mali tezak ni nista, samo brzinski pregledala, glavica je dolje i to je sve sto znam. radili bris i zurila se da stignem odnijet da me ne salju na drugi kraj grada .. Za 2 tj idem na pregled u bolnicu, valjda ce mi tamo reci nesto konkretno -.-
    Kad već ništa ne kaže, barem znaš da je dobro.

Ali ipak, baš ništa....!

nanimira, čestitam ti na (velikoj) bebici! Tvoj muž je super sve odradio i obavijestio nas o novostima
    Ja sam bila na maloj školi dojenja i sigurna sam kad ću nešto od toga trebati upotrijebiti da neću ništa znati.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hah vidim vi gore o sexu Pa da se još nešto pohvalim... Ja sam lijepo uživala sve do prije mjesec i pol kad smo morali prestati radi infekcije, mislim da bi mi bilo lakše trpit da nisam trudna, ovako hormoni divljaju i stvarno je kaos trpit ( prestali smo se i ljubit, ne možemo izdržat, ko luđaci smo haahha )

.. i tako lijepo danas ja više nemam infekciju , sva sretna poručim dragom da ga čekam doma a on meni da se beba spustila glavicom dolje i da sad psihički više ne može.. Puuucaaaat ću si u glavu!!!

twister avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Apsu, ima spas, evo iz Nanimirinog posta vidim babice masiraju medjicu, nacicemo nekog babca i sve ok....( prsla pa to ti je )

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joj zene vi ste totalno poludile

Nanimira cestitam jos jednom, super si ti to odradila, iako zvuci "muko moja".
    Sad ti vise nema mirovanja, haha.
    Uzivaj s bebicom

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    nanimira svi su se ti bolovi isplatili,nakon 2tj ih se više nećeš ni sjećati,samo pogledaj svoje zlato i vjerujem da se sve zaboravi
    Da se zaboravi - baš i ne...
    Posljednje uređivanje od martinaP : 28.11.2013. at 10:15

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hah vidim vi gore o sexu Pa da se još nešto pohvalim... Ja sam lijepo uživala sve do prije mjesec i pol kad smo morali prestati radi infekcije, mislim da bi mi bilo lakše trpit da nisam trudna, ovako hormoni divljaju i stvarno je kaos trpit ( prestali smo se i ljubit, ne možemo izdržat, ko luđaci smo haahha )

.. i tako lijepo danas ja više nemam infekciju , sva sretna poručim dragom da ga čekam doma a on meni da se beba spustila glavicom dolje i da sad psihički više ne može.. Puuucaaaat ću si u glavu!!!
    al baš sam se nasmijalaa joooojjjjj..

nanimira čestitke još jednom!!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mislim da se ipak zaboravi,jer zašto onda se ide na drugo,pa treće dijete??nakon tj dana sam zaboravila koliko me boljelo,iako nisam imala bebu pored sebe....a sada kada bude beba pored mene ma sve bu se za to malo divno biće zaboravilo danas se pikam,tak mi ide na jetra to iscijeđivanje krvi i onda gledam još da li je dosta da ne dobim po nosu

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nanimira, cestitam od

A vas drage moje molim za pomoc, savjet, smirenje sta god... Naime, preksinoc mi je kao u tragu nesto smedjkasto bilo (samo jedno brisanje najbijeljim papirom kojeg se ne odricem), juce srecom nista, ali evo jutros kad sam se isla obrisat poslije piskenja ostane mi kao neki kapilar/zgrusaj krvi, koji se zavrsio smedjkastim brisanjem na papiru. Citam da je to normalno u vrijeme ocekivane vjestice (je mi taj termin), ali opet ne mogu da ne brinem. Koliko je to od vas imalo i koliko to uopce smije trajat, odnosno sta je signal za (ne daj Boze) uzbunu?
    Hvala vam na svakom hintu
    Posljednje uređivanje od MajaPOP : 28.11.2013. at 11:44

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

da, to se zna dogoditi za vrijeme gniježđenja zametka i potpuno je normalno Normalno je da te i bolucka dolje kao da ćeš dobiti mengu.. Idi doktoru ako ti se nastavi smeđe krvarenje.. Ja sam jedan dan otišla na wc i ugledala crvenu krv (nemoj se prepast ako se to dogodi) , i nakon toga sam krvarila još 2 mjeseca smeđi iscjedak a sve je u redu

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Majo odi ipak dr da ti da nešto za očuvanje ploda,ja sam od 7 to 15tt pila prvo duphaston a poslije utriće i od 13 do 15tt imala smeđarenje

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam od prvog dana na Utrogestanu 3x200+Pregnyl svaki drugi dan, oa sam s te strane pokrivena. Dr je rekao da je ovo moguce u vrijeme ocekivane menstruacije, no meni je uvijek nekako iskustveno sigurnije kad to kazu cure sa foruma.
    Citam i po netu, kao to je normalno.... Drzacu se kao da jeste i necu panicariti!

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da, to se zna dogoditi za vrijeme gniježđenja zametka i potpuno je normalno Normalno je da te i bolucka dolje kao da ćeš dobiti mengu)
    Apsu, ti mislis na prvu ili sljedecu ocekivanu M? Ovo bi meni trebala biti druga,mjer je prva potpuno izostala (tako sam i szanala sretnu vijest). Ovo ugnjezdjenje bi trebalo da je gotovo, pretpostavljam da je sad sirenje materice, razvoj i sl...moze li i od toga biti ovog smedjarenja?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •