Pokazuje rezultate 1 do 50 od 637

Tema: Nije dobila dovoljno na vagi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    Da nastavim svoju priču. Jučer bili u vg bolnici na pedijatriji kod gastroenterologice. Nalazi krvi i urina su savršeni, opće stanje dobro, vele. Sljedeći tjedan idemo na par dana u dnevnu bolnicu da daljnje pretrage. Pretpostavljaju da je sve u redu, ali da treba "uvesti reda" u obroke. Smatraju da doji prečesto, da kašice 12o-130 ml su premalo za njenu dob. Ona je sada napunila 7 mj. ima točno 6 kg i 67 cm i jede svaka 2-3 sata. Moram im donjeti krivulju rasta.

Ne znam kak bi ja to točno trebala uvesti reda....
    ekoi, zar ti ne bi bilo lakše bebi nakon svakog podoja dati bočicu ADa nego ju mučiti po bolnicama i pretragama?

Daleko manje stresno je da nakon šest mjeseci dobiva mlijeko u bočici nego da ste danima u bolnici. Tek ako dovoljno hrane bar 2 tjedna ne bude dalo rezultat u povećanju težine, tada možda, na pretrage, iako bih ja pustila i duži rok sve dok je beba zadovoljna.

I daj joj kaloričnu hranu. Pusti sad voće i povrće, ima vremena, nađi kašice sa najvećim brojem kalorija i nadebljaj dijete. Kad budute i ti i liječnici vidjeli da vaga ide gore, moći ćeš opet mijenjati prehranu bebe.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ekoi, zar ti ne bi bilo lakše bebi nakon svakog podoja dati bočicu ADa nego ju mučiti po bolnicama i pretragama?

Daleko manje stresno je da nakon šest mjeseci dobiva mlijeko u bočici nego da ste danima u bolnici. Tek ako dovoljno hrane bar 2 tjedna ne bude dalo rezultat u povećanju težine, tada možda, na pretrage, iako bih ja pustila i duži rok sve dok je beba zadovoljna.

I daj joj kaloričnu hranu. Pusti sad voće i povrće, ima vremena, nađi kašice sa najvećim brojem kalorija i nadebljaj dijete. Kad budute i ti i liječnici vidjeli da vaga ide gore, moći ćeš opet mijenjati prehranu bebe.
    beti, nije da nisam pokušala u najvećoj brizi za njeno zdravlje. već sam pisala o tome da beba odbija flašicu i okus AD, nema šanse, osim na silu, a to ne dolazi u obzir. nudila sam joj kroz tjedan dana flašicu ad i prije i poslije i umjesto dojenja, okretala je glavu i to se sve samo proljevalo po njoj, užas, koje mučenje. onda sam joj pokušavala napraviti kašicu sa ad, al jednostavno odbija taj okus, isto kao i svu industrijsku hranu općenito.

evo, zadnjih dana je srećom povećala količinu kašica na 180-190 ml. i to pojede sve ako ima malo slatkasti okus pa u sve ubacim malo jabuke, a na repertuaru su kruške, mrkva, blitva, špinat, krumpir, riža, proso i to sve na žličici masl. ulja i koju žličicu baby žitarica. ne znam što bi kaloričnije od toga moglo biti s obzirom na njenu dob. mogla bih početi s mesom, svježim sirom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •