Evo, ja sam u startu krenula sa 6 jaja umjesto 4 i shodno tome sam povećala čokoladu na 180 grama i maslac na (!) 360 grama.
Dalje slijedi tulum. Zamutiš jaja, otopiš čokoladu s maslacem uz čuđenje čemu toliko maslaca. Uliješ polako 2/3 prohlađene smjese u jaja, dok se muti tražiš piše li negdje nešto o pripremi kalupa i naletiš kako se netko čudi da ide malo maslaca. Čitaš recept opet. Plačeš. Dodaješ dva jaja. Ovo dalje je važno! Histerično zagrabi nekoliko šaka lješnjaka, ubaci u multipraktik i samelji ih do pola jer nemaš više živaca. Veći dio dodaš u smjesu, manji kroz suze pobacaj oko posude. Dodaj polako bjelanjak (jer, znaš, mogla bi nešto pokvariti) i peci oko 30 minuta, ventilatorska pećnica podešena na 160.
Biskvit je stvarno ukusan i sve skupa je mnjam. Ali skupa je :D