Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: djecji gel za kosu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

koji je sastav ovog iz mullera? moji dobije alergiju na ovaj obični gel za odrasle,baš jako crvenilo i perut.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    koji je sastav ovog iz mullera? moji dobije alergiju na ovaj obični gel za odrasle,baš jako crvenilo i perut.
    ne bih znala vise,to sam kupovala prije par godina za starijeg,al vec ga 2-3 god ne proizvode..bio je bas djecji,skupa na polici sa djecjim samponima i kremicama,njihova beauty baby marka.
    probala sam mu sad popodne sa secerom i vodom slozit,i fakat drzi,cak mi se cini cvrsce od gela.
    vidjet cemo sutra,nakon vrtica i spavanja dal ce izdrzat,a kupit cu i ovaj alverde,da imamo kad budemo u zurbi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih znala vise,to sam kupovala prije par godina za starijeg,al vec ga 2-3 god ne proizvode..bio je bas djecji,skupa na polici sa djecjim samponima i kremicama,njihova beauty baby marka.
    probala sam mu sad popodne sa secerom i vodom slozit,i fakat drzi,cak mi se cini cvrsce od gela.
    vidjet cemo sutra,nakon vrtica i spavanja dal ce izdrzat,a kupit cu i ovaj alverde,da imamo kad budemo u zurbi
    Možeš i sa pivom probat, ista stvar ko i šečer.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš i sa pivom probat, ista stvar ko i šečer.
    ne znam kaj bi si tete u vrticu mislile da mi dijete smrdi po pivi
    a kad smo kod ljepljivih tekucina,sjetila sam se one scene iz "svi su ludi za mary" fakat je stajalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •