Stranica 56 od 259 PrviPrvi ... 646545556575866106156 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ako će još tko kupovati na sportsdirect ovih dana, nek' se javi da napravimo skupnu narudžbu i ostvarimo besplatnu poštarinu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

gledala sam taj grudnjak. ajd daj recenziju kad stigne i mišljenje jel bi dobro podržavao jednu osrednju trojku i drugu četvorku, za koju živim u nadi da će se vratiti prijašnjim dimenzijama kad jednog dana prestanem dojiti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Ako će još tko kupovati na sportsdirect ovih dana, nek' se javi da napravimo skupnu narudžbu i ostvarimo besplatnu poštarinu.
    ja se prijavljujem

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I baš htjela pitati za komentar za grudnjak. Samo sam ja na drugoj strani spektra.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

eeeeeee draga moja! Čim stignu javljam kako drže trešnjice, a za melone će možda betty bolje znat (ako ne dijeli moje adute)

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam uzela ovakav http://www.sportsdirect.com/usa-pro-...lcode=34121207 grudnjak
    odličan, stvarno sve drži na mjestu, ima i neku untuarnju postavu tako baš dobro stisne
    inače sam C košarica, uzela sam veličinu m, tj. 12
    moram ga malo povući dok ga oblačim, ali i to mi je bolje nego da imam kopče točno na kičmi (ubijalo me to kod nekih vježbi)

danas sam doma, mala je nešto bila temperaturana jutros, sad je zaspala i idem sad odraditi w3

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i da ne zaboravim - danči, nema na čemu! mi smo u zadnje vrijeme potrošili gomilu novaca na tom sports directu

i cure koje ćete naručivati, malo proguglajte i tražite discount coupons za sports direct, to je 10% popusta
    ne možete koristiti oba kupona (za besplatnu dostavu i za popust) nego samo jedan, ali vidite što vaš se više isplati
    nama je na kraju bilo isplativije uzeti 10% popusta
    a ovaj za besplatnu dostavu je za račun iznad 50 funti

i dostava je stvarno brza, ja sam u ponedjeljak navečer naručila tenisice a danas su mi stigle

idem ih krstiti

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

i dostava je stvarno brza, ja sam u ponedjeljak navečer naručila tenisice a danas su mi stigle
    ajme kako si me sad dodatno obradovala
    betty imaš pusu ko kuća

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Već sam odradila jednu narudžbu, prije desetak dana. I poslali mi jednu krivu majicu - još nisam uspjela riješiti problem.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Umjesto treninga, koke se bacile na šoping :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    probala sam raditi high knees i skoro se popisala u gace. ima li tu jos inkontinentnih i kako to rjesavate?
    ja imam već par godina problema s tim, to je i jedan od razloga što više ne idem na grupna vježbanja.
    I napokon sam nedavno obavila i pregled, u principu je sve u redu, mjehur ne propušta nego sam dobila vježbe tipa Kogelove i kontrola za 4 mjeseca. Doktor mi je rekao da ćemo najprije krenuti s konzervativnom metodom. I odmah mi je rekao da ostalih metoda ima jako puno što znači da su rijetko učinkovite s obzirom koliko ih ima.

Imam pitanje u vezi vježbe u BR Workout 1 gdje se stoji na jednoj nozi, a druga se digne u zrak tako da je natkoljenica i potkoljenica pod pravim kutem i onda se potkoljenica pruža. Jel bitno dići natkoljenicu paralelno s podom ili kod pružanja potkoljenica izravnati nogu ? Ja mogu ili jedno ili drugo a nisam sigurna koji je zapravo cilj vježbe pa za što da se oldučim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Super, super, ovo mi daje nadu da ću i ja jednom gledat utege od 4 kg, a ne ove od 1.5kg.
    ja sam na utezima od 1kg, slijedeće koje imam su od 2kg, baš me zanima koliko će mi trebati da prijeđem na njih

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    jutros nesto ala zwow 8
    http://litealloy.com/workouts/601

Forward/backward squat jump - 10
    lunge back - 20
    Toe touch jump up - 10
    Side plank leg lift - 10

side plankovi su me ubili, ubili!
    ovi lunge backovi su kod nje bili s ktbl i 10 kom. ja sam radila bez utega pa sam si povećala na 20 reps.
    i ona radi 6 rundi, ja to nisam ni mogla ni stigla :svekar_na_vratima:
    napravila sam 3 runde, 10:27

hoće netko raditi?
    Anci, ti ceš mene dokrajčiti. Ne sjećam se da sam bila toliko umorna od ovako kratkog treninga dok se nisam s tobom natjecala

Prvo 2 min high kneesa za zagrijavanje pa tvoj izazov, 3 runde, 8:18 vrijeme

U pravu si, side plank leg lift je fakat težak. Na jednoj strani mi je išao ok, ali na drugoj sam se vraški borila da me kuk ne povuče.

Idem se ohladit pa zwow 7.

Piši sutra obavezno što si radila

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

odrađen zwow 7, odličan mi je

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jutro!
    odrađen core cardio - nikad gore. Užas. Nisam sad mislila da će biti kao i prije ali ovako loše ipak nisam očekivala.
    Špota me mm da previše očekujem od sebe nakon ovog ali svejedno......baš sam si tužna danas, trebat će mi vremena da se vratim

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jutro!
    Ne stignem prijavljivati redovito, ali redovito hiking (krasno vrijeme zadnjih tjedana!), a jucer je bila takva bonaca da smo E. i ja poslije rucka otisle na jogging.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Elly, Elly, već sam se pitala gdje si!

Danas doma na bolovanju pa se nadam ubaciti negdje tijekom dana. Nije tema, ali- Nasla sam u konzumu avokado na akciji pa sam si sad s guštom napravila shake. Paleo :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 13.12.2013. at 09:37

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajme Anci, znam sve o avokadu ali ga natjerat u usta nikako...meni je pre

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    ja se prijavljujem
    Evo ja napunila košaricu do 29.49.
    Kad si planirala naručivati?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    jutro!
    odrađen core cardio - nikad gore. Užas. UNisam sad mislila da će biti kao i prije ali ovako loše ipak nisam očekivala.
    Špota me mm da previše očekujem od sebe nakon ovog ali svejedno......baš sam si tužna danas, trebat će mi vremena da se vratim
    Nece, brzo ces se vratiti, samo trebas njeznije krenuti. I da, poznat mi je taj osjecaj: prikovan danim i ne mrdas, a onda hoces svijet okrenuti naglavace u prvom treningu. Ou je...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme Anci, znam sve o avokadu ali ga natjerat u usta nikako...meni je pre
    Ajmeee, ja ga jedem samog sa malo limunovog soka, onako sa zlicicom. I uvijek kupim jedan jer nema sanse da bih se zaustavila da ih imam vise.

Anci, hvala za tip, bas cu otici po njih...(ovaj puta ce ih biti vise )

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

zhang ima telepatske moći

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je odlican u frapeima, smutijima. Mljac!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja ga najcesce dodajem u salatu, pravim guacamole....ili coko puding...

samo mi je problem sa dozrijevanjem,uvijek imam u frizideru 2-3,jedan drzim van da brze dozrije ali svejedno im dosta treba a za neke recepte mora bas bit ono mekan mekan...i nikako to docekati....

odlucila sam se sto cu od iduceg tjedna, sinoc downloadirala Focus.... u biti,mozda bolje napraviti malu pauzu nakon Insanity-a pa iduci tjedan radit samo streching....mozda i stvari dodju kad malo odmorim....

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang ima telepatske moći
    Nije, nego cisto bolno iskustvo :mrgeen:

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ajme koji trening jučer. dečko iz prethodne grupe imao roćkas pa su pekli roštilj u hodniku, nama sve nanosilo u dvoranu ahaha.ako to ne motivira, ne znam šta bi!
    inače ti treninzi su mi puno jači od ženskih. puno više cardio (npr jučer smo samo trčali pola sata, isprekidano sa jumping jacks, sklekovima, ležnjacima, čučnjevima, trbušnjacima), a nakon toga pola sata boksanja.
    danas nastavljam sa gospodinom Shaun T. nema zabušavanja, 2x tjedno nije dosta.

NEGO; počela su me boliti stopala bočno, onako po sredini dužine. mislila sam ovo ljeto da je od loše obuće, ali nabavila sam one ortopedske uloške, i svejedno nastavlja boliti. ima neko pojma od čega???

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja napunila košaricu do 29.49.
    Kad si planirala naručivati?
    Koliko nam treba za BP?

Ja nisam planirala mnogo toga, samo sportski grudnjak, možda 2 ako su povoljna. Treba mi svašta, ali sam se istrošila na utege ovaj mjesec.

Javim ti se na pp

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

BP - 50

Ima li još zainteresiranih za šoping?

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i ja bi, vježbam u grudnjaku za dojenje, koma :/
    javim se na pp

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jeste sigurne da vam ide BP za 50 funti? Ja sam nekidan pročitala da je besplatno samo za UK.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sto posto je bp za iznad 50 funti, ja sam neki dan naručivala

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Možda ja to nešto nisam dobro vidjela, jučer sam zaključivala kupnju.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

a jeste vidjeli ovo http://www.sportsdirect.com/brezicesi-store-0567

ne znam koliki im je dućan, možda nemaju sve što nude na webu, ali...kome bude usput nek baci pogled

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    sto posto je bp za iznad 50 funti, ja sam neki dan naručivala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle njih kako su se raspričale o kupovini , a nitko nije primjetio ili ne zna odgovor na moju nedoumicu

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje u vezi vježbe u BR Workout 1 gdje se stoji na jednoj nozi, a druga se digne u zrak tako da je natkoljenica i potkoljenica pod pravim kutem i onda se potkoljenica pruža. Jel bitno dići natkoljenicu paralelno s podom ili kod pružanja potkoljenica izravnati nogu ? Ja mogu ili jedno ili drugo a nisam sigurna koji je zapravo cilj vježbe pa za što da se oldučim.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

gle njih kako su se raspričale o kupovini , a nitko nije primjetio ili ne zna odgovor na moju nedoumicu
    Ne mogu ni ja paralelno s podom. Radila sam tako da mi je koljeno malo niže, ali da mogu ispružiti potpuno. Rekla bih da je važno za vježbu održavanje ravnoteže, rade mišići nogu i stražnjice dok se pokušava stabilizirati, a i trbušni su stisnuti. Barem je meni tako. Ovako nestručno objašnjeno. Možda netko to malo bolje zna objasniti

Off topic, uništit će me Sportsdirect, ne smijem ni gledati tamo više
    Posljednje uređivanje od evey : 13.12.2013. at 18:42

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moći ćeš kasnije kad ti ojačaju mišići stupa i nogu.

Da nakon nekoliko dana nevježbanja počnete šiziti kao da ste u pms-u? meni se to događa kad ne stignem par dana.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Larmama, ja sam sad išla probati i mogu bez problema, ali se sjećam da prije nisam mogla. Digni koliko možeš, pazi da su ti trbušni mišići stisnuti i održavaj ravnotežu.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jutros zwow 52 bez pistol squtsa, samo duboki čučanj na jednoj nozi, opet u manjku vremena pa mi super došlo nešto brzinsko.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure za osvrte na moje pitanje , vidim da ste sve za varijantu ispružene noge, onda ću nastaviti tako dok se ne uvjerim da ipak trebam drugu varijantu
    Meni nije problem dići natkoljenicu u položaj paralelan s podom i održati ravnotežu, nego mi pregib koljena ne da da ispružim potkoljenicu. Tako da ako treba ispružiti nogu onda mi natkoljenica mora biti pod 45 stupnjeva u odnosu na pod da mogu ispružiti ravno potkoljenicu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    NEGO; počela su me boliti stopala bočno, onako po sredini dužine. mislila sam ovo ljeto da je od loše obuće, ali nabavila sam one ortopedske uloške, i svejedno nastavlja boliti. ima neko pojma od čega???
    ako sam dobro skužila počelo te boliti prije nego što si počela vježbati ili ?
    Posljednje uređivanje od larmama : 14.12.2013. at 08:51

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

littletunafish, možda je još uvijek stvar u obući, pogotovo ako ju dugo/intenzivno koristiš. ja sam (amater) jedno vrijeme trčala u muškom modelu tenisica (kao, isto mi je kad obučem m i ž, a ove su mi bile ljepše) i nakon dva sata trčanja u jednom treningu su me počela boljeti stopala (ali ne bočno nego baš sredina). pa su mi kasnije rekli da je to od muških tenisica koje na "krivim" mjestima podržavaju stopalo. i to me boljelo još bar nekoliko tjedana

a ja prijavljujem treći dan L2, 30ds. ovaj L2 me ubije :D kad završi ja samo ostanem ležat na podu, nemrem se dić ni za rastezanje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros zwow 52 bez pistol squtsa, samo duboki čučanj na jednoj nozi, opet u manjku vremena pa mi super došlo nešto brzinsko.
    Jeeej

Kako ti se sviđa zwow?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala cure za osvrte na moje pitanje , vidim da ste sve za varijantu ispružene noge, onda ću nastaviti tako dok se ne uvjerim da ipak trebam drugu varijantu
    Meni nije problem dići natkoljenicu u položaj paralelan s podom i održati ravnotežu, nego mi pregib koljena ne da da ispružim potkoljenicu. Tako da ako treba ispružiti nogu onda mi natkoljenica mora biti pod 45 stupnjeva u odnosu na pod da mogu ispružiti ravno potkoljenicu.
    Ovako po tvom opisu bih rekla da nedstaje fleksibilnosti i snage. Doci ce na svoje s vremenom i treningom.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jučer mi je bio neplanirani rest day, a da ne bi bio slučajno i danas, odradila sam maloprije alpha cardio.

Danas je godina dana otkako vježbam

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

larmama,
    počelo je ljetos kad sam počela intenzivno hodati (na more, s mora bla bla), ali u japankama. tad sam i dosta plivala pa sam mislila da je od japanki & lupetanja nogama po vodi.

Aqua, sad za šetnju imam "obične" tenisice + uloške. treniram bosa, a doma shauna skačem u tenisicama za aerobik.
    ne znam

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kavofobica čestitam na godišnjici, vidi koliko se toga promjenilo u samo jednoj godini života

Tunice i mene su boljela stopala dok nisam kupila kak spada tenesice i odmah prestani vježbati bosa....tu se zaribaš.

Sada bude uskoro u alpini popust na sve 50 % i ja sam tako uzela nike za trčanje sa 750 za pola cijene i nikada me od tada ne bole stopala.

Zwow je onak..brz..tek kreneš i već gotov...borim se s vježbama ali mislim da tako i treba biti..sviđa mi se jer je kraće pa mogu rađe dva odvaliti ili dvije runde kroz dan nego jill od pola sata.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

tek sada vidim da vježbaš u tenesicama, a jel te stežu, kak su ti vezice? Jesu kvalitetne ?

Mene su ubile pete jednog ljeta, na poslu moram biti koliko tolko sređena pa sam noslila pete i noge su mi plakale.
    Sve je do obuće, osm ako imaš kakvu ozljedu..

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kavofob, čestitke za godišnjicu

Ja za sada uz kuhanje ručka odradila izazov-čučnjeve + 30 sklekova.
    Poslije namjeravam ubaciti još nešto.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Odradila Yoga For The Warrior, Bob Harper

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •