Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dupla pita

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    obožavam ovu pitu i mislim da ću ju peći za blagdane.
    jedino mi se prilično smekša, već sutradan je mekana, a to ne volim. kod drugih kod kojih sam jela bude prhkija nego moja.
    o istom receptu se radi kao gore i kao svugdje po netu
    http://www.coolinarika.com/recept/belina-pita/

    da stavim više griza?
    suhlji sir?
    umijesim tvrđe tijesto?
    ne stavim prašak za pecivo?
    što, što?

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Postovi
    2,709

    Početno

    Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    obožavam ovu pitu i mislim da ću ju peći za blagdane.
    jedino mi se prilično smekša, već sutradan je mekana, a to ne volim. kod drugih kod kojih sam jela bude prhkija nego moja.
    o istom receptu se radi kao gore i kao svugdje po netu
    http://www.coolinarika.com/recept/belina-pita/

    da stavim više griza?
    suhlji sir?
    umijesim tvrđe tijesto?
    ne stavim prašak za pecivo?
    što, što?
    Ček... mekano ti je drugi dan tijesto ili fila? Moja mama peče istu tu pitu, također joj se smekša tijesto i meni je to baš fino.
    Čini mi se da sir za nju stvarno treba dobro ocijediti. Pustiš da ti griz potpuno nabubri prije pečenja? Možda treba manje praška. Hm... Hajde prvo definiraj što je premekano.

  3. #3
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    Ali opet, to je samo 2 žlice griza, a ni sir nije premokar, ipak je to kupovni sir. Ili možda je premokar?
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 15.12.2013. at 21:40

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •