Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moje današnje iskustvo: od petka čudno krvarim (kao je i nije menga) zvala dr i kaže prestani piti duphastone to je gotova stvar. Ja se pomirila s tim, i danas išla vaditi betu (16dnt) jer mora imati potvrdu. Kad ono pozitivna 480!!!! Još sam u pozitivnom šoku :D trebam ponovno piti tablete, nemam nikakve simptome, jedino me povremeno probode kao od ću dobiti. Eto, više ništa ne znam, svačije iskustvo je drugačije. U četvrtak vadim drugu betu pa da vidimo kaj će biti
    Svim curkama želim puuunnnooo sreće i pozitivne bete!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Maybebaby prvotno napisa Vidi poruku
    Moje današnje iskustvo: od petka čudno krvarim (kao je i nije menga) zvala dr i kaže prestani piti duphastone to je gotova stvar. Ja se pomirila s tim, i danas išla vaditi betu (16dnt) jer mora imati potvrdu. Kad ono pozitivna 480!!!! Još sam u pozitivnom šoku :D trebam ponovno piti tablete, nemam nikakve simptome, jedino me povremeno probode kao od ću dobiti. Eto, više ništa ne znam, svačije iskustvo je drugačije. U četvrtak vadim drugu betu pa da vidimo kaj će biti
    Odlična vijest....čestitam ti , napokon dobra vijest

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure sretno sa današnjim betama.

Tužnicama veliki zagrljaj.

Maybebaby, bravo za betu.
    Koji dr ti je savjetovao da prekineš terapiju prije bete?

Citiraj Maybebaby prvotno napisa Vidi poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •