Pokazuje rezultate 1 do 50 od 637

Tema: Nije dobila dovoljno na vagi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

probaj na prvu izbaciti mlijeko iz svoje prehrane ( mali ti nije imao problema s alergijama?), onda hrani nastojećki i u hodu ( to je palilo kod mojega najmanjeg).
    Provjeri da ti nisi kaj pokupila ( recimo kod mojih prvih dvoje je bilo da sam ja imala Ešerihiju, pa deca nisu htjela ništ jesti).
    Probaj na špricu davati, ili na žličicu.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    probaj na prvu izbaciti mlijeko iz svoje prehrane ( mali ti nije imao problema s alergijama?), onda hrani nastojećki i u hodu ( to je palilo kod mojega najmanjeg).
    Provjeri da ti nisi kaj pokupila ( recimo kod mojih prvih dvoje je bilo da sam ja imala Ešerihiju, pa deca nisu htjela ništ jesti).
    Probaj na špricu davati, ili na žličicu.
    Nema alergija... kako mislis za escherihiju, da ju imam u mjehuru? Pa valjda bi me bolilo? Imala sam ju 3 mj nakon prvog poroda, jako me bolilo, krv sam piskla.
    Malom nije smetalo dojiti.

Ma pokusavam vec neko vrijeme da je dohranim na spricu, zlicu.. Ma islo bi to da je ona gladna, vjerujem da bi bilo lakse... ovako samo to klizne iz usta, ne guta, jos se i zagrcne... Pedijatrica je super, ali kaze da je to malo, da treba rasti. Kaze ako ne zeli nikako drugacije, da joj ustrcam kubik po kubik iz sprice direkt u grlo, da tad nece imat kad zagrcnut se ni izbacit. Malo me toga strah da joj ne ode u dusnik... Nisam to probala, strah me toga, radije bi se ovako jos mucila (i nju).
    Posljednje uređivanje od S2000 : 19.12.2013. at 11:46

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

S2000 - nešto sam primjetila - a to je da pišeš u svakakva doba dana, da pišeš da nakon jela se moraš truditi da beba ne povrati itd. Da li ima ikakve mogućnosti da tm uzme go ili netko od obitelji vam dodje pomoci na dva-tri tjedna da se malo naspavas. Bebu koja ne zeli jesti moze i netko drugi nositi ako je treba nositi. I nisam u potpunosti shvatila - da li odbija jesti i dok spava? Da li je ikako mozes cesce uspavati da malo pojede u snu? Tu bi ti isto netko mogao pomoci, makar i s trikovima tipa krug autom oko zgrade, setnja u 11 navecer, malo bijelog suma itd. Nisam shvatila da li ti beba u tim dugim periodima bez jela spava ili ne. U svakom slucaju cini mi se da uz takvu bebu i starije dijete trebas pomoc za prezivjeti dan i naspavati se dovoljno da mozes funkcionirati iduci dan. Ne zbog kolicine mlijeka nego zato sto od umora mozda i ne primjetis neke stvari vise, kao ovo sa zastojem jer si previse bila umorna da shvatis opasnost od mastitisa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •