betty1704 prvotno napisa
Ja sam svoja kolica nosila sad na popravak na zitnjak- servis od magic babya. Moja dugacka rucka se pokvarila ubiti sam je kupila tako,samo nisam znala, cijeli mehanizam unutra je imao gresku,tako kad sam se vozila rucka mi je padala dolje,kao da sklapam kolica,pogotovo opasno kad sam prelazila ceste,pa se nisam mogla popeti na nogostup. Da li su kolica orginal je tesko reci,pogotovo sto na stokkeovoj web stranici sve moguce kodovi i serijske brojeve prolaze,tako da to nije mjerilo. Sto se tice firme Bonaco ( Matej ) cula sam da se protiv njega vodi postupak u Hrvarskoj,nazalost nisam jos iskopala zasto tocno.
Ja pretpostavljam da on prodaje orginale i kopije,pa malo kombinira,Ja sam zvala Stokke Njemacka,i zena mi he rekla da je moj serijski broj spada uz crvena Xplory,a ja imam smeda ?????
Evo ja sam poslala mail Stokke.com i prijavila sumlje o firmi Bonaco, ucinite to i vi, sto nas je vise to bolje.
U svakom slucaju svak tko planira kupiti stokke,neka dobro otvori oci,pogotovo saravi i plastika !!!!