Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Mazanje guze

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci, mazanje guze ne mora biti ritual kod svakog presvlacenja? Vec vise po potrebi i izgledu guze
    OK, hvala! Jos se pokusavam snaci s tim svim sitnicama.
    A kad vec postavljam (pocetnicka) pitanja: kako se to pere guza pod mlazom vode? Kako se dijete drzi? Mene tako strah da mi ne bi ispao. Vec mi je muka i od obicnog presvlacenja na podlozi
    http://www.youtube.com/watch?v=qC54N9NVmH4

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meni je ovo puno prekomplicirano i, čini mi se, nepotrebno (ovaj dio sa nekakvim sapunom neću ni komentirati). I tako gazilijun puta dnevno u početku kad kakaju iza svakog podoja a jedu non stop.
    Ja sam svoje čedo oprala tako pod tekućom vodom u svega par navrata kad je onečišćenje bilo od-do (a i on je moj inače veliki umivaonik prerastao prebrzo).
    Uobičajena procedura mi je namočiti bambus krpicu i temeljito obrisati (prematalica uz umivaonik), ako treba upotrijebiti i dvije-tri krpice, osušiti i voila! Zasad funkcionira bez problema, a ima osjetljivu kožu.

Arđo, probaj mu pinkicu na podlakticu. Ne vjerujem da će biti reakcije, a i ako bude, bit će blaga i nimalo neugodna za njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •