Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: želim trudnoću!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lola puno je cura sa policisticnima uspjelo zatrudniti spontano, ali ih ima dosta koje su pomoc morale potraziti u metodama potpomognute oplodnje. nakon godinu dana nezasticenih odnosa potrebno je napraviti dodatne pretrage poput hormona, spermiograma...
    svakako pokusaj mjeriti bazalnu temperaturu, a ne bi bilo lose i uzv provjeriti stanje sredinom ciklusa. imas li ciklus? koliko traje?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jel to znaci da se za sifru N46 ne placaju troskovi participacije. moj muž sutra mora obavit pretrage rh fakotr, hiv, sif itd,sve u svrhu ivf-a. Nema dopusnko pa se bojim da ce morati podosta platiti. Ako ce morati platiti, reci cu dr da ponovno ispise uputnicu ali da stavi šifru N97! Hvala vam na odgovoru.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

koliko znam i sifra n46 (muska neplodnost) je oslobodjena placanja participacije.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    koliko znam i sifra n46 (muska neplodnost) je oslobodjena placanja participacije.
    Hvala bubekice, jel se moze to negdje sto posto provjeriti?? on mora sutra najkasnije ići vadit te nalaze, pa bih trebala znati jos danas....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

08007989 je broj hzzo za pitanja vezana uz dopunsko zdravstveno osiguranje pa probaj.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mari80 ,MM je pod šifrom N46 na uputnicu izvadio markere na zarazne bo,bez problema i ikakvog plačanja.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala, danas na poslu pokusavala niko se ziv nije javio!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj onalie prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da jesam,al nekako mi u glavi da je potreban samo taj jedan najbrzi i najkvalitetniji i da se moze desiti T,to mi i ginic rekao.Pa rekoh da si damo za pravo da probamo prirodno.I u tvom primjeru vidim da je moguće
    Izgleda da ipak nismo svi jednom bili najbrzi, vec smo rezultat timskog rada GO,TEAM WORK, GO

Spermatozoidi zajednički obrađuju opnu jajne stanice

Tek tada se jedan spermatozoid može probiti kroz tu pukotinu i oploditi jajnu stanicu. Suprotno nekadašnjim mišljenjima, taj proces nema nikakve veze s odabirom spermatozoida koji će ući u jajnu stanicu. Najbolje ga je usporediti s osvajanjem zamka ili tvrđave. U skladu s tim, da bi došlo do prirodnog začeća, nužna je minimalna koncentracija spermatozoida. Ako taj uvjet nije ispunjen, timski rad nije moguć te neće doći do oplodnje.

To otkriće ponovo otvara raspravu o još jednoj raširenoj zabludi: nije točno da će najbrži spermatozoid oploditi jajnu stanicu prije nego sporiji koji kasnije počne prodirati u nju.

Evo cijeli link: http://www.roditelji.hr/zelim-bebu/4...je-novi-zivot/

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Koja nauka, a tolike godine smo pazili

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

bas ,totalna nauka,jos sad poslozit sve inf. u glavi...i ono sta sam mislila da znam,tek sad vidim da nemam pojma

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

e draga jesi se naručila u koju bolnicu na humanu reprodukciju???evo ja danas šogoricu naručila,tek je za mj. i pol na redu

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

sutra grem napokon po uputnicu ))) zvala već VV ,rekli kad ju zbavim da se naručim tako da sam hepi ) jako sam se namučila naći ginekologicu opće prakse,al sam uspjela .

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •