Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Hranilica - što, kako...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Ako već ima tema, isprike, nisam našla...

Ubrzo će nam trebati hranilica. Mislila sam da je to riješeno jer smo je dobili na poklon, no nedavno smo je složili i čini nam se da to baš i nije to . Iako ima kočnice za kotače, prelako se pomiče i skliže po podu, remenčići mi se čine nekako jadni, a i onaj plastični dio koji ide između nogu bebe je integriran na pladanj, nije na stolici. To mi se ne čini praktično. Nisam sigurna da li je to bitan element ili sam zabrijala...pa lijepo molim: što je bitno da hranilica ima, kakva mora biti, što vam se pokazalo kao neizostavan feature...zahvaljujem!
    Beba će biti u hranilici dok si ti ili netko tko je hrani uz nju. Znači, pod nadzorom i nije važno miče li se ili ne stolica.
    Najbitnije je da se beba lagano stavi, a još bitnije da se lako čisti (stolica, ne beba :D ). Jer, 3-5 put na dan rastavljajti i sastavljati da bi se opralo, ili samo obrisalo i nije najpametnije potrošeno vrijeme.

Naravno, ako imaš viška novaca, kupi fensi-šmensi hranilicu, inača uopće nije tako bitna ni marka ni izgled, beba neće ostajati sama u njoj.

A možda uopće neće voljeti sjediti u hranilici Voli li sjediti u kolicima?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Beba će biti u hranilici dok si ti ili netko tko je hrani uz nju. Znači, pod nadzorom i nije važno miče li se ili ne stolica.
    Ja se bas ne bi slozila s ovim. Da, pored nje si, onda joj padne zlica i rasuje se hrana pop podu pa odes na sekunndu u kuhinju po papirnati rucnik, ili pojede sve i vice jos pa odes po jos na sekundu, ili ili ili... Tisucu je tih ili kad ih ostavis na sekundu jer su "na sigurnom i vezani" pa se vratis i kao ja nadjes je kako stoji na 1m visine, smije se i pokusava prijeci preko pladnja dalje. Od onda vjerujem samo pojasu s 5 tocki vezanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •