Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1128

Tema: Stambeni kredit u CHF

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Muz je negdje procitao da su neki vec primili obavijesti o smanjenju rate kredita u svicarcima i da su na kraju banke opet uspjele zeznuti korisnike kredita i nasle nacin da ne smanje onoliko koliko se pisalo. Zena je digla 2007 g i da joj se smanjilo samo 3%. Jel netko zna nesto o tome?

I zasto je receno na tv-u da se u veljaci ocekuju prve smanjene rate ako je zakon stupio na snagu 1.1.?

Jeste vi platili ovomjesecnu ratu, ja jos cekam da li cu dobiti kakvu obavijest a inace sama uplacujem, ne skida mi se s racuna...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Muz je negdje procitao da su neki vec primili obavijesti o smanjenju rate kredita u svicarcima i da su na kraju banke opet uspjele zeznuti korisnike kredita i nasle nacin da ne smanje onoliko koliko se pisalo. Zena je digla 2007 g i da joj se smanjilo samo 3%. Jel netko zna nesto o tome?

I zasto je receno na tv-u da se u veljaci ocekuju prve smanjene rate ako je zakon stupio na snagu 1.1.?

Jeste vi platili ovomjesecnu ratu, ja jos cekam da li cu dobiti kakvu obavijest a inace sama uplacujem, ne skida mi se s racuna...
    Ja ovaj mjesec placam ratu za prosinac, pa cu u veljaci platiti umanjenu ratu. Moj kredit je iz 2005. na 15 godina, i rata ce mi biti oko 4,5 % manja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •