Žužy piši sutra 2dc...neće drugačije, prikrala se podtiho.
Ljubi![]()
![]()
Žužy piši sutra 2dc...neće drugačije, prikrala se podtiho.
Ljubi![]()
![]()
evo ja ti savjetujem tog dr koji je meni radio. ako me sjećanje dobro služi, radi u IVF poliklinici ili centru. Nisam sigurna. a imaš i topic o HSG-u pa malo čitaj
ljubilica, žao mi je, ali glavu gore
viki88, ajd pliz napiši ovdje ako uspiješ pronaći bolnicu koja radi. mislim da će trebati i meni
žužy, ma idem samo na razgovor, što dalje. uzv mi je već radio dva puta i oba puta ovulacija potvrđena. a i progesteron pokazuje da je imam. pitat ću ga i za estrogen, hsg. da ne čekam bezveze...
esperansa, a da ti pišneš opet i razveseliš nas sve??
Ljubi - jako, jako mi je žao zbog tvoje mame!!!!!!!!!!!!! Uistinu se nadam da će nakon ove kemoterapije biti sve ok. I nadam se da ćeš ju razveseliti s plusićem koji ćeš objaviti za koji dan - graf ti je stvarno super!
Ljubilica
Za mene danasi neofen forte
Žužy piši 1dc ...weeeee napokon..nikad joj se nisam ovako razveselila...nadam se da mi je ovo zadnja
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 15.01.2014. at 08:05
Ljubi pukla bis da nas nema, i ja bi da nema ovog foruma...
lista za 15.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Hej koke moje...
Marty_na,dobro došla u ljubičice!
Asper,a tebi dobrodošlica na listu!Nek se ovdje zadržiš što kraće i što prije odeš na trudničke teme
vucica,ovčice,
krojachica,temper. ti je vrlo postojana...Javi se!
ljubi draga,žao mi je što mama mora to prolaziti...grlim te!Kak je tebi,jel ide na bolje(dolje)?
Esperansa,zašto si odlučila tek u petak pišnuti test,možda zbog eventualne zakašnjele ovulacije?Moguče je da se to desi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj poduži ciklus završi na najljepši moguči način!
pozz cure...kad će neka kava? jel dogovarate šta?
Kupila sam folnu kiselinu!Malo meni, malo MM!
Kome je potrebnija?
Ovčica,
Esperansa, već ti je 39 DC! Lijepo zvuči, kako se osjećaš?
Joj cure osjećam se čudno, prisutan je strah od vještice al kad god odem provjeriti nema ništagrudi me sad više bole nego prošli tjedan a i bradavice me svrbe punoooo...
žužy odlućila sam test tek u petak raditi jer mi osjećaj govori da je ovulacija bila na 28 DC (to mislim zbog providne i rastezljive sluzi koji sam taj dan imala) ako je to uopće moguće?????Tako da mi test koji sam u petak radila i nije mogao pokazati plus, jedino je tad mogla biti zaustavljena menstruacija pa da sad u petak bude pozitivnoto je naravno scenarij koji sam u glavi razradila i koji bi voljela da je bio hihihi inače nemam objašnjenja za kašnjenje, dosad mi nije NIKAD ovoliko kasnilo...
Novim članicama želim dobrodošlicu a svima nam zajedno što skoriji PLUSSSSSSSSS ILI DVIJE CRTEništa između
![]()
Drage moje, čitam vas redovito... Saljem vam puno pusa i ~~~~~~~~ za pluseve, školske trudnoće i nova odbrojavanja![]()
A moje M jos nema a trbuh boli 3 dana kao da ce svaki tren procuriti.. I cice bole.. A pila sam dufaston zadnja tbl. Popijena prije 4 dana.. Obicno mi vec 2-3 dan nakon dufastona dode!
srećno...ja i mm smo folnu i cink pili skoro 1g. možda malo manje. svaki dan po jednu
Bok curke
e ovako iščitavam sve moguće o ovim temama pa ako sam kojim slučajem zalutala među temama molim vas da mi kažete
Moja priča je ovakva...već 10 mj. mm i ja radimo na djetetu,na zadnjem pregledu 09.01. su mi otkrili intramuralni miom veličine 2cm,maternica mi je zavaljena i lijevi jajnik policističan.Doktorica mi je rekla da izvadim nalaze hormona i mm spermiogram i da joj dođemo sa rezultatima.Taj dan kad sam bila kod ginićke sam trebala dobiti ali nisam,u biti večer prije sam imala par kapi svjetlosmećkastog iscjedka i idući dan par kapi svjetlo roze krvi na dnevnom.Od menstruacije još ni traga ni glasa,niti kakvih simptoma,a jutros test na trudnoću negativan.Inače mi ciklusi traju 30 dana i ako kasni(što se ne događa često) to nije više od tjedan dana.E sad vas molim savijet...da radim betu ili da čekam još koji dan???
Zuzy hvala
danas i mene poceo povremeno boluckati trbuh nisko i pomalo kriza, al sve positno...
[QUOTE=Sreća_83;2553402]Kupila sam folnu kiselinu!Malo meni, malo MM!
Kome je potrebnija?
Koju si uzela?Mi pijemo od solgara, poceli kad i ja zeljezo, spermi treba 3 mj da se obnovi al eto on pije svaki dan, u svakom slucaju nemre mu stetiti...nisam se bas snasla s citiranjem...
Posljednje uređivanje od KrisZg : 15.01.2014. at 17:27
Joj sto blize hsg-u vise mi muka u zeludcu :/
Ali ono sto je super je da vec drugi ciklus nema spottinga prije M![]()
"leona" izvadi betu. Ako je neg, idi ginicu. Sretno
HK ma mozes ti to!!!
Jutro!
Kris, uzela sam od DM-a. Na kutiji stoji 400 mg folne kiseline i ima unutra vitamina B, i to B1, B2 i još neki B. Kad sam kupovala samo samo čitala folna, folna. Dođem kući i nakon popijene tablete otvori mi se apetit! Moram paziti, vit. B. mami na papanje! Moram ga popiti prije obroka, definitivno, ako mislim smršaviti bar malo...
Kod prve trudnoće, tj. 1. pokušaja, MM i ja nismo niiišta pili. AH, znači 3 mj. treba spermi da se obnovi? Onda dobro, MM je eto baš bolestan, s nekom temperaturicom, baš će mu onda dobro doći! A miša mu, baš se razbolio sad kad počinju plodni dani!Rekoh mu "Oporavi se do ovulacije, imaš 4-5 dana!"
Esperansa, baš bih voljela biti na tvom mjestu, nemaš pojma! Tvoji simptomi mi se jako sviđaju. Držim fige za sutra!![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 16.01.2014. at 06:27
Jutro svim spavalicama i ranoraniocima![]()
Sreća hvala na podrsci, ovo može biti i negativno ako nema trudnoće znaći nešto nije uredupa se pomalo brinem iako se iskreno nadam da će mi sutra test pokazati dvije crte koje tako jakooooooooo želim vidjeti poslje 1,5 god....
Danas se osjećam normalno ali gladnoooo i sinoc sam bila puno gladna pa samo nešto papam, muže se smije i nada![]()
jutro curke
evo danas vam ja kuhamposluzite se
esperansa- i ja bi bas kao i sreca voljela biti na tvojem mjestu
drzim tiza ogromni plus
Od mog plusa nista i ovaj mjesec, tako da se biljezim za 1 DC.
Ono sto je zaista dobro posljednji i ovaj ciklus je da M samo dodje. Nema spottinga koji me mucio danima prije.
Iza 14h idem svojoj dr da zakazemo termin HSG.
Koliko sam citala to moze biti od 7-10 DC, meni bi odgovarao 8.![]()
Ako bi to radila recimo u cetvrtak da li bi u petak mogla voditi Emu na djeciji mjuzikl?![]()
Ma ja sam vec taj dan bila ok. Iako sam ostala doma. Sutradan sam radila.
Ma onda cu ja vidjet da to bude 23.01., kako bi Ema i ja 24.01. mogle na mjuziklDan gore - dole :D Jos da me nije strah....!
Ja sam panicarka teska. Vjeruj mi. Nije ugodno ali stvarno kratko traje. Ponesi si ulozak i to je to.
Saljem ti pp kad didjem na posao.
Posljednje uređivanje od ljubilica : 16.01.2014. at 11:21
Pozdrav curke
HK čekat ću tvoj izvještaj sa HSG sa nestrpljenjem...to nama najvjerovatnijee idući korak..a malo me trta ...al dobro sve za bebicu.
Jel to namjeravaš privatno radit ili u nekoj od KBC-a?
Ja idem 23.01. kod gina sa nalazima hormona koje sam vadila po daljnje upute
Esperansa čekamo taj famozni petak i tvoj plusek![]()
Leona ili beta ili si nabavi digitalca ...evo fingr crosseed i za tebe
Ostale curke kako ste?
Ja u nekoj gužvi na poslu i nakon posla. Obično si one dane kad imam mengu natovarim toliko obaveza da ne znam što bi prije tako da što manje mislim o toj cuvenoj beštiji![]()
Mislim da mi je toplomjer podivljao. Nema sanse da mi je tolika temp. Danas udem kupiti nove bat pa da vidimo sutrasnju
lista za 16.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Ajme ljubi,pa gledam ti ga i ne vjerujem...da ti je s toplomjerom evriting okej!
I ankin graf,znam da je u postupku al ima tako krasan pad temp. taman kad treba!
Darija_os,kak si nam?
Tayla je jučer označila ovulaciju...ima ko prijedlog,dali da ju stavim na odgovarajuči dc ili da još pričekamo?
Vjerojatno ima razlog zašto se ne javlja.
HK,žao mi je zbog vještice...al bravo za HSG,što prije to riješiš,prije skineš taj teret s leđa. I nek te nebude strah,kak veli ljubi,nije ugodno al ne traje dugo.
"leona",i moj savjet je da izvadiš betu i odeš doktoru,neovisno o nalazu.Ako je neg.,možda neki horm. poremečaj...možda zbog mioma..tko zna.
Ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude pozitivna a test da je bil pokvaren![]()
Narucila se za 23.01.
Idem privatno. Inace kod ginekologa idem privatno, a ostalo manje - vise. Hvala vam na rijecima podrske, zaista pomazu![]()
Cure bokic
ja sva nekak strgana od jucer, malo mi vruce, malo hladno, trbuh me bolucka, kriza isto...sve nes laganini, al je tu
apetit mi nula bodova, moram samu sebe natjerati da jedem, bas se osjecam umorno i rastureno, cak jucer i danas mjerila temperaturu, jucer 36.7, danas 37 °C - inace ne mjerim bazalnu pa se ne vodim ovim vrijednostima, nego onak... mjerila jer imam feeling ko da valunge imam, a ipak sam premlada za to (hehe bar mislim da jesam)
A ja sam ponosna na sebe
Konačno sam poradila na novogodišnjoj odluci (svakogodišnjoj) i otišla dr. zbog stalne glavobolje.Več sam dojadila i sama sebi,i reko dosta.
Ujutro sam naručena neurologu,pa ćemo da vidimo!
A mogu samo privatno a ovaj mj bas nismo pri novcima tako da.. A mozda do iduce M dobiju te katetere u vg !
Ajme, cure, ja sam bolesna, MM je bolestan i Ema j bolesna... Prehlađeni svi...![]()
Zuzy hvala na pitanju ma ok sam malo pod stresom ali proći ćecicke me bole za pop...nemogu spavati na stomaku hehe al naravno to može i znak pms-a biti...kod ovog iščekivanja mislim da me to najviše ubija što znaci trudnoće mogu biti identični onima pms-a aaa pa si ti misli =-O
Drage zene,
Prije mjesec dana sam pocela piti vitamine za trudnocu. Vec par mjeseci plesem trbusni ples (jer navodno povecava plodnost) i tako...nadam se da ce mi ovo biti posljednja menstruacija prije novog zaceca. Imam kcer od dvije godine i nikad nisam mislila da cu se opterecivati time kako napraviti dijete, jer se ona jednostavno- DOGODILA! :D
Ipak, pored malog djeteta, stvarno otkrijes da je zacece prava znanost, pa sam se odlucila pridruziti vam se u zajednickim mukama i radostima.
yummy_mummy welcome on board![]()
cure, sutra je 22 DC, jos maaaalo pa testić![]()