Stranica 14 od 15 PrviPrvi ... 412131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Pišem ovdje jer nisam na Trudnoći našla sličnu temu. Molim vas neki savjet, vaše iskustvo, bilo što..
    Trudna sam negdje 4 tjedna (po mojoj procjeni, ja to računam od kad smo se seksali), na UZV se vidijela gestacijska vrećica od 4 mm i beta mi je prije 3 dana bila 4129 a jučer 9332 (ili slično, ne znam sad napamet).

Uglavnom, sve je bilo u redu do jutros. Od početka su me boljele cice i posebno bradavice. A jutros - niš!!! Prestale peći bradavice, cice nisu napete, ništa. Prošla trudnoća završila mi je missed ab-om i desilo mi se isto, nisu me boljele cice više, a onda je krenulo sve ostalo.

Naravno da sad paničarim i ne mogu se smirit jer se užasno bojim da nije početak spontanog. Da li vam se desilo da vam se cice ispušu i prestanu boljet a sve je bilo u redu? Ili je to bio početak spontanog?

Užas!
    draga lavko, ja sam u 20tt i sise me uopće ne bole. boljele su malo u 2mj i onda prestale. virujem da je sve u redu. probaj mislit pozitivno

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh, kad bi mi ovo bila prva trudnoća, možda ne bih toliko brinula, ali kako imam loše iskustvo, sve me brine sad. Moram se smirit do idućeg UZV.
    Probat ću ne misliti na što bi bilo kad bi bilo.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moram se ispravit, trudna sam sigurno više od 4 tjedna, samo što ja ne znam kako to ginići računaju. Rekla bih da sad ulazium u 6. tjedan.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moram se ispravit, trudna sam sigurno više od 4 tjedna, samo što ja ne znam kako to ginići računaju. Rekla bih da sad ulazium u 6. tjedan.
    Oni računaju da je 1. dan zadnje menstruacije ujedno i 1. dan trudnoće.Takvo je pravilo. U doba očekivane menstruacije ulaziš u 5. tjedan.
    Posljednje uređivanje od reny123 : 18.01.2014. at 20:12

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Onda sam trudna 6 tjedana. Ulazim u 7.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kasnim s mene tako rano cice nisu bolile, tek malo kasnije, nisam imalo ni mučnine, i nisam se brinula, i krvarila po malo...ne znam šta reći, ili čekaj ponovo uzv ili ponovo vadi betu da se umiriš..
    Posljednje uređivanje od mare41 : 18.01.2014. at 20:41

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lavko, računa se 6 plus nula, plus jedan itd

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čekam UZV, betu sam jučer vadila, neću više. Kako misliš 6 plus 0? Što je 6? Što je 0?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tkedni plus dani, od zadnje menge računaš tjedne po 7 dana, plus kusur u danima

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lavko, ako ti je npr. 1. dan zadnje menstruacije bio u nedjelju, u vrijeme očekivane menstruacije u nedjelju nakon 4 tjedna si 5+0, u ponedjeljak si 5+1, utorak 5+2....
    Ako ti je 1. dan zadnje M bio u npr. četvrtak, u četvrtak u vrijeme očekivane M si 5+0, u petak 5+1....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, ako ti je npr. 1. dan zadnje menstruacije bio u nedjelju, u vrijeme očekivane menstruacije u nedjelju nakon 4 tjedna si 5+0, u ponedjeljak si 5+1, utorak 5+2....
    Ako ti je 1. dan zadnje M bio u npr. četvrtak, u četvrtak u vrijeme očekivane M si 5+0, u petak 5+1....
    zar nije u vrijeme ocekivane M, tj. a 29dc. onda 4+0?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bubek, želim ti da vrlo skoro saznaš da je 28 dana = 4 tjedna, a da je 29. dan 5+0

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    bubek, želim ti da vrlo skoro saznaš da je 28 dana = 4 tjedna, a da je 29. dan 5+0
    Svaki dan nesto novo naucim, iako mi ovo nema nikakvog smisla

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

trudnoća se računa u tjednima, do kraja, jel u 28 dana 4 tjedna ili 3? u čem je problem

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Svaki dan nesto novo naucim, iako mi ovo nema nikakvog smisla

Nema.

28 dana je puna 4 tjedna (4*7), punih 5 tjedana je 35 dana od zm. 29 dana je 4+1. 4*7 dana + 1 dan.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

oprašta se onima koji ne spavaju, s ostacima propuha u glavi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    oprašta se onima koji ne spavaju, s ostacima propuha u glavi
    Naravno, uz zahvalu na lijepim zeljama

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čekam UZV, betu sam jučer vadila, neću više. Kako misliš 6 plus 0? Što je 6? Što je 0?
    pa zašto se ne naručiš privatno na uzv i riješiš se sumnje?

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Prerano je, imam u utorak pregled, toliko ću pričekat. Al da sam nervozna, nervozna sam.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme reny123 i mare41 koju ste zbrku napravile s netocnim informacijama

zamolit cu moderatore da ipak te netocne informacije izbrisu ako se to moze/mora i da ostanu samo one tocne - za sve buduce trudnice da se ne uplase

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

može, naravno, nek se briše

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ako se briše onda mogu i komentirati. Koje netočne informacije? Meni su svi ginekolozi tako računali .

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

29-i dan ciklusa je 5-i tjedan trudnoce, odnosno 4+1. 4 tjedna (28 dana) + 1 dana, znaci puna 4 tjedna, tj. U 5-om tjednu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ako je od z.m. prošlo 29 dana, to je 4 tjedna + 1 dan, dakle u petom si tjednu trudnoće, ali si 4+1. kao kad napuniš 30 godina, ušla si u 31. godinu života, ali imaš 30 godina i x dana.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se briše onda mogu i komentirati. Koje netočne informacije? Meni su svi ginekolozi tako računali .
    aaaa, tek sad vidim gdje smo mare i ja krivo zabrijale

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ništa ja neću brisat, neka ostane pojašnjenje za sve buduće zbunjole

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Skužila sam

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Još jedan simptom - promjene hladno/toplo. Preznojavam se, curi znoj niz leđa, kosa mokra, a onda zima, oblačim kaput u uredu, pa opet vruće..

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I još jedan - živčanost do neba. Toliko sam živčana da bi me smirilo jedino da iscijepam kuhinjski stol na milimetarske komadiće i onda nastavim s parketom.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I još jedan - živčanost do neba. Toliko sam živčana da bi me smirilo jedino da iscijepam kuhinjski stol na milimetarske komadiće i onda nastavim s parketom.
    Ja sam isto jaaaako živčana zadnja tri dana,strašno, neznam šta da raadim sa sobom.Trebam dobit mengu za 6 dana .Možda dne dođe,daj Bože .

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jao, da, stravična nervoza.
    Probudim se nervozna usred noći, a ni sama sebi ne mogu objasniti zašto. Grozan osjećaj.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja se derem na sve oko sebe. Jutros sam se posvađala s mužem i rekla da mu nisam sluškinja i da je diktator. Nemam kočnice. A živcira me sve - od mrlje na podu do krivo ispostavljenog računa za grijanje.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

lavko, take it easy, tek si na početku, što će tek do kraja biti (stan će ti biti isjeckan na milimetarske komadiće ). Ja sam prije trudnoće bila užasno živčana i tjeskobna, morio me posao i u snovima, koji je inače jako stresan, a u trudnoći sam se baš smirila po tom pitanju. Totalni zen - ono koji posao, što je to (a radila sam dok nisam završila u bolnici u 27tt). Strah je pak druga priča

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj anddu bih ja, ali jače je od mene, tko je imao ovakve simptome, zna o čemu pričam. Jednostavno ti živci rade, nije to hir jer sam trudna pa si mogu dozvoliti nego van kontrole. Mogu samo prešutiti i tako izbjeći svađu ali mene će i dalje to živcirati.
    Kako su neke trudnice zen, tako su neke ljute. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Stvarno nije do namjernog i voljnog iživljavanja. A znam da nije zdravo.
    Strah me nekako prošao i ne razmišljam puno unaprijed. Ali ovo je sad kako je.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam npr zasuzila na svaku sitnicu, baš bi suze potekle i na tužnije nešto i na lijepo, i prošlo...tako valjda i živčnost će proći

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Joj anddu bih ja, ali jače je od mene, tko je imao ovakve simptome, zna o čemu pričam. Jednostavno ti živci rade, nije to hir jer sam trudna pa si mogu dozvoliti nego van kontrole. Mogu samo prešutiti i tako izbjeći svađu ali mene će i dalje to živcirati.
    Kako su neke trudnice zen, tako su neke ljute. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Stvarno nije do namjernog i voljnog iživljavanja. A znam da nije zdravo.
    Strah me nekako prošao i ne razmišljam puno unaprijed. Ali ovo je sad kako je.
    Ne razumijem,ti si trudna ilil još čekaš da saznaš jesi li ???

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Trudna je, trudna... ma znam lavko da to nije namjerno iživljavanje i da nervozu ne možeš kontrolirati, ja ti želim da te što prije uhvati zen

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Da li je moguce imati menstruaciju u prvom mjesecu trudnoce. Menstruacija je slaba i oskudna,danas je drugi dan i imala sam grceve kao i svaki mjesec,ali mogucnost za trudnocu realno postoji. Citala sam o laznim menstruacijama,no ne znam je li ovo to buduci da je stigla na tocan datum,a za lazne se kaze da urane ili kasne.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

babaroga ako je lazna menstruacija, test ce pokazati + pa najbolje da ga napravis. sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=lavko;2560691]Joj anddu bih ja, ali jače je od mene, tko je imao ovakve simptome, zna o čemu pričam. Jednostavno ti živci rade, nije to hir jer sam trudna pa si mogu dozvoliti nego van kontrole. Mogu samo prešutiti i tako izbjeći svađu ali mene će i dalje to živcirati.
    Strah me nekako prošao i ne razmišljam puno unaprijed. Ali ovo je sad kako je.[/

lavko jesi svaki dan živčana ili se smanjuje, ja bih voljela da sam trudna, isto me pucala živčanost dva dana pa me baš zanima kakva je situacija kod tebe?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

pozdrav curke,i meni treba pomoc.naime imala sam menstruaciju 9.1 pa sam onda opet dobila 23.1 a trebala sam 28 i nije bila kao uvjek trajala je 3 dana i bila je oskudna i onda u vrjeme kad je treblala stvarno doc poceo je da me boli stomak i ledja i pojavilo se malo krvi ali samo kad se obrisem papirom a grudi su mi napuhane i bolne mjesec dana a zadnjih dana sam primjetila da mi se vene vide na njima i to pravo,stalno sam zedna i stalno mi se ide u wc da li je imo ko takva iskustva

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

baby90 jesi probala test napraviti? mozda ovo zadnje nije bila m?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

nisam uzasno me strah da se ponovo ne razocaram jer na bebi radimo dugo zato sam htjela vidit da li je ko imao takvo iskustvo I imam bjeli iscjedak i stalno imam osjecaj da je nesto mokro ccc sorry na ovom

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Živčana svaki dan, najviše ujutro i navečer tj. kad vidim muža.
    Al nije me odmah pukla živčanost, nakon par tjedana.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Došlo je i to - plač. Plač bez razloga, na himne svih naroda, na tužne filmove, na sretne filmove, na pjesme Bette Midler (kad čujem Rose, suze cure), na Elvisa (skoro sve), na kućne ljubimce koji su bolesni, na prosvjede u Ukrajini...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Došlo je i to - plač. Plač bez razloga, na himne svih naroda, na tužne filmove, na sretne filmove, na pjesme Bette Midler (kad čujem Rose, suze cure), na Elvisa (skoro sve), na kućne ljubimce koji su bolesni, na prosvjede u Ukrajini...
    kako si me sada nasmijala )))))
    sretno lavko!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jedno pitanje,ako netko zna,ili mu se to desilo,nekakvi titraji,treptaji u maternici,ponavljaju se,svako malo,pogotovo kad mirujem,šta je to i zašto ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •