Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam je li rano ali nadam se da ćemo se družiti i pomagati si međusobno. Trenutno me najviše muće upisi pregledi, testiranja kako to sve izgleda itd. Do 01.02.2014. djecu moramo prijaviti za preglede ali na stranicama grada Zagreba još ništa o upisima za 2014/2015 dok u drugim županijama postoje obavijesti, čak su upisi i prijave moguće putem interneta.
    Otkuda ti info da trebaš dijete prijaviti za preglede do 1. veljače?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Otkuda ti info da trebaš dijete prijaviti za preglede do 1. veljače?
    Ajme nikako se javiti sorry!!! E sad se više ne mogu sjetiti gdje sve to pročitah ali sam si sve ispisala na papir i stavila na pano. ( do 1.2.2013. prijaviti dijete nadležnom liječniku škole kako bi dobili upute i točan datum pregleda- eto to je od prošle godine)Da mogu stavila bih vam obavijest od neki dan iz našeg vrtića. Danas su roditelji morala s zdravstvenom doći u vrtić gdje ih je školska doktorica upisivala za termine, davala im uputnice za vađenje krvi it. Muž je odbio termin 14.02.2014. jer ja teško podnosim ovu trudnoću a želim biti nazočna prilikom sistematskog jer namjeravamo odbiti cjepivo.

Doktorica je rekla onda da ih nazovemo u travnju da se dogovorimo za termin jer su pregledi do 21.5.2014. kako sam shvatila

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ajme nikako se javiti sorry!!! E sad se više ne mogu sjetiti gdje sve to pročitah ali sam si sve ispisala na papir i stavila na pano. ( do 1.2.2013. prijaviti dijete nadležnom liječniku škole kako bi dobili upute i točan datum pregleda- eto to je od prošle godine)Da mogu stavila bih vam obavijest od neki dan iz našeg vrtića. Danas su roditelji morala s zdravstvenom doći u vrtić gdje ih je školska doktorica upisivala za termine, davala im uputnice za vađenje krvi it. Muž je odbio termin 14.02.2014. jer ja teško podnosim ovu trudnoću a želim biti nazočna prilikom sistematskog jer namjeravamo odbiti cjepivo.

Doktorica je rekla onda da ih nazovemo u travnju da se dogovorimo za termin jer su pregledi do 21.5.2014. kako sam shvatila
    Vi spadate u Zagrebačku županiju ili...? Prijave za pregled kod školskih liječnika počinju od 1. veljače: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=60508

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

grad Zagreb...OŠ Brestje Sesvete

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

grad Zagreb...OŠ Brestje Sesvete
    Idete doktoru u Sesvete ili u Dubravu?