-
Androgen, ja sam svjesna da što god napišem neće promijeniti tvoje razmišljanje i stav, ali ovo pišem radi drugih roditelja koji možda čitaju ovaj forum, sumnjaju na neke teškoće kod djeteta i onda nalete na post jednog tate koji niš pametno nije čuo od doktora koji pojma nemaju.
Ti si se uhvatio dijagnoze kao da je ona presudna u rehabilitaciji djeteta, a nije. Važna je opisna dijagnoza, iliti utvrđivanje trenutnog razvojnog stanja djeteta. Već si napisao da malena ima motoričke, senzorne i kognitivne teškoće. To znači da je djevojčici potreban tim od senzornog terapeuta, defektologa, radnog terapeuta i logopeda koji će nadzirati njen razvoj i vama roditeljima davati savjete što da činite. Već sam ti prije savjetovala gdje možeš odvesti malenu, savjetovala sam ti da se obratiš stručnjacima, a isto su ti savjetovali i drugi. Ne razumijem zašto odbijaš suradnju sa stručnjacima, kada od njih možeš dobiti savjete i odgovore o vidno-motoričkoj koordinaciji i ostalim temama koje se tiču tvoje curice, umjesto da tražiš savjete po forumu (i to na temelju svojih dijagnoza i zapažanja). Eto, time štetiš svojoj curici, a ne time što si je upisao na gimnastiku i kojekakve druge aktivnosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma