Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Tko radi uglavnom? Da li je Vlaisavljević još tamo?
    Citiraj Bella16 prvotno napisa Vidi poruku
    Od doktora sam citala samo o Vlaisavljevicu kao vodji tima, nemam pojma da je u igri bilo ko drugi. Kod njega sam isla na konsultacije.
    Da li oni uopste imaju kratki protokol? Nisam naisla da je neko dobio kratki protokol u Mariboru, a mene brine moj nizak amh.
    Kad sam bila na FET-u u 12/2013 bio mi je prof. Reljič, a prof. Vlaisavljevića sam srela na hodniku, sad u kojem statusu je tamo ne znam. Također, kad sam dobila upute za FET u potpisu je bio prof. Vlaisavljević kao voditelj.
    Nisam sigurna da je točna informacija da svima šibaju iste protokole. Ja sam bila u postupku prije 2 godine, u grupi nas je bilo 9 parova sa 4 različita protokola (3 para su bila na dugom protokolu). Dvije prjateljice su mi svježe iz MB (09/2013), jedna sa kratkim, jedna sa dugim protokolom (dobitni postupak).

smarija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Brunaa cini mi se da sam procitala negdje da koristis heparin,ako te nisam zamijenila sa nekom od cura,kako su na to reagovali iz Maribora doktori da li su za to da ga koristis ili uopste nisu nesto obracali paznju na to.Pitam te iz razloga sto sam ja trenutno u postupku kod njih i na konsultacijama kad sam bila dr.Vlaisavljevic smatra da mi nije potreban heparin i pored toga sto mi je nalaz pogazao da imam problem sa trombofilijama (MTHFR.PAI) i pored toga tri pobacaja

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam bila na FET-u u 12/2013 bio mi je prof. Reljič, a prof. Vlaisavljevića sam srela na hodniku, sad u kojem statusu je tamo ne znam. Također, kad sam dobila upute za FET u potpisu je bio prof. Vlaisavljević kao voditelj.
    Nisam sigurna da je točna informacija da svima šibaju iste protokole. Ja sam bila u postupku prije 2 godine, u grupi nas je bilo 9 parova sa 4 različita protokola (3 para su bila na dugom protokolu). Dvije prjateljice su mi svježe iz MB (09/2013), jedna sa kratkim, jedna sa dugim protokolom (dobitni postupak).
    Super Brunaa za ove informacije, znači nije istina što selo priča, e to mi je baš drago čuti, pogotovo za protokole. Po pisanju na forumu i vremenu čekanja ipak se čini da je pritisak Hrvata s novim zakonom popustio, možeš li ti usporediti brojnost pacijenata prije dvije godine i sada?

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    možeš li ti usporediti brojnost pacijenata prije dvije godine i sada?
    Kad smo išli na ICSI prije 2 godine od 9 parova samo 3 su bila iz HR, ostalo BiH. A poslije kad sam bila na dva FET-a oba su mi potrefila vikendom i to jutro bi bile samo Slovenke koje idu preko zdravstvenog i jedna cura je bila iz Novog Sada na FET-u.
    Frendice koje su mi bile u 9/2013 u postupku bilo je mješovito (BiH, HR, Novi Sad, Beograd).

Tako da ne znam što bih rekla. Vjerujem da je popustio malo val ljudi iz HR (zbog novog zakona), a i iz BiH (dobar dio njih ide u Bahceci u Sarajevo, cijena je li la kao i u MB, s tim da ne moraš odsustvovati s posla 3 tjedna i manje više ako si blizu Sa možeš cijelo vrijeme biti kući što je velika prednost).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •