Pokazuje rezultate 1 do 50 od 295

Tema: kako izdržavate s bebama koje spavaju po pola sata i stalno su umorne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

prva mi je cura bila sta se tice spavanja i to kad se sjetim placei se.
    , al i danas ima JAKU osobnost sta ja obozavam... onda san se tjesila kako su druga djeca uglavnom "bolja" i cak ja neko vrime tako i bilo a onda se poceo uocavat onaj stari uzorak nespavanja. Ima 6mj i isto tako spava 3puta po 20-30min a ako slucajno odaspava duze ja odem provjeravat jel dite dise..ma koma.
    Iman osjecaj da mi zivot prolazi u "uspavljibanju" pogotovo navecer. Zaspe xa 20min al cim cica nije na 20cm od nosa evo ga budan.
    Nosiljke potpisujem 1000%. Moj decko u mei taiu moze biti miran cili dan a meni su bar ruke slobodne da skuham nekakvu splacinu od rucka.
    Pomirila sam se s takvom dicom,mislin da iman neki hiperstimulans u cicama, al da prestajem trazit savjete da prominim stanje to neee, nada umire zadnja.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj peppa&braci prvotno napisa Vidi poruku
    prva mi je cura bila sta se tice spavanja i to kad se sjetim placei se.
    , al i danas ima JAKU osobnost sta ja obozavam... onda san se tjesila kako su druga djeca uglavnom "bolja" i cak ja neko vrime tako i bilo a onda se poceo uocavat onaj stari uzorak nespavanja. Ima 6mj i isto tako spava 3puta po 20-30min a ako slucajno odaspava duze ja odem provjeravat jel dite dise..ma koma.
    Iman osjecaj da mi zivot prolazi u "uspavljibanju" pogotovo navecer. Zaspe xa 20min al cim cica nije na 20cm od nosa evo ga budan.
    Nosiljke potpisujem 1000%. Moj decko u mei taiu moze biti miran cili dan a meni su bar ruke slobodne da skuham nekakvu splacinu od rucka.
    Pomirila sam se s takvom dicom,mislin da iman neki hiperstimulans u cicama, al da prestajem trazit savjete da prominim stanje to neee, nada umire zadnja.
    Evo isto i kod nas! Od prve nespavalice jakog karaktera, do druge za koju sam se nadala isto kao i ti. Čak sam i pričala kako super spava i je prvih mjesec dana, a ja svima okolo, kak je to super blablabla....a sada mala spava možda i manje nego je starija spavala. Evo sinoć, nacica se i zaspi u pola 9, umorna strašno, za deset minuta budna, ali to i očekujem jer je uvijek tako, inače uglavnom zaspi brzo opet na cici, sinoć je trebalo nošenje, ali zaspala je, spustim ju, budna je, opet nosim, zaspi, spustim budna, pa cica....dok se u pola 11 nije potpuno razbudila i igrala do ponoći kad je opet zaspala uz cicanje u hodu (skoro 11 kg ima!!!!!) Cijelu noć se budila kao i svaku noć, ne brojim koliko puta, sat se mora okrenuti jer ako ga vidi u mraku to je instant razbuđivanje pa ne znam niti kada....ali u 7 je bila budna i orna za novi dan, a ja !!!!Onda sam očekivala da će prije podne bolje odspavati, ali to samo pokazuje koliko sam ja naivna i koliko se uzaludno nadam, jer spavala je 5 minuta na cici, ostalo vrijeme je bila umorna i trebalo ju je nositi i igrati se, samo ni slučajno uspavati jer odmah plače strašno. Zaspala je popodne i spavala sat i pol u komadu, prvi puta u barem mjesec dana. Sad sam ja naravno očekivala da joj je to dovoljno energije za još malo ponoćnog druženja, ali danas imam dobru večer, pa se do sada samo tri puta probudila i brzo zaspala.....i ja sam zadovoljna!!! OMG! na šta su me naučile!
    A samo za usporedbu, neki dan me zaustavi susjeda da mi se požali kako joj se beba rano ustaje, u pola 8....ja kažem kak moja nekad spava do pola 9, nekad 9, često do pola 7, pa i 6....ali njena zaspi u 19, ne budi se uopće i ona NIJE zadovoljna!!!!! JOOOOOOJJJJ!!!! i da naravno ta ista mala spava joj dva, tri puta po barem sat i više i žena nema vremena i umorna je i žali se.....
    Dobro, proći će, moja starija sad lijepo spava, sama zaspi i spava bez buđenja, već jedno dvije godine, iako po danu je prestala spavati prije drugog rođendana....

peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro, proći će, moja starija sad lijepo spava, sama zaspi i spava bez buđenja, već jedno dvije godine, iako po danu je prestala spavati prije drugog rođendana....
    istoo..valjda se izmori po danu pa nam noc bude blazena.
    Vise se nicim ne hvalim jer cim se poveselim stvari se okrenu skroz,tako da....sutim....
    p.s-evo dvi noci spavamo lipo...nije da se hvalim
    mi smo svi zajedno u krevetu,nazalost
    Posljednje uređivanje od peppa&braci : 31.01.2014. at 11:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •