Stranica 7 od 110 PrviPrvi ... 567891757107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Predobra! Kao i ova Baby can I hold you

Ajme, uljepšale ste mi dan, nisam odavno se sjetila ovih pjesama

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

Mislim da je Sevke aktivistica samo u pitanju punjenja svog budžeta. Leonisa je super primijetila, kakve je pjesme imala na početku karijere (a meni osobno je najbolja njena bila http://www.youtube.com/watch?v=Q-ArHlInjhU, i tu je sama napisala, a to što sad pjeva i kako to izvodi, sreća pa nemam curice, ali ovo što moji dečki usput pokupe iz vrtića od njenog opusa (tvrde da je sve curice obožavaju i stalno pjevaju), pa to je užas.
    Meni je Pogled ispod obrva isto lijepa pjesma.
    Ali si me malo zbunila s ovim da je s početka karijere pa sam guglala.
    To je s njenog osmog albuma - daleko od početaka. I na njemu je kaže wiki, ona većinski autor.
    I evo što još kaže wiki:
    Pogled ispod obrva“ bio je nominiran za album godine za diskografsku nagradu Porin, a pjesma „Virujen u te“ za hit godine. Iste godine dobija i nagradu "Zlatna ptica" za najtiražnijega izvođača desetljeća.[4]
    Ako je tako čedna i po vašem guštu ćudoredna dobila nagradu za najtiražnijeg izvođača desetljeća, onda bit će da su ljudi još štogod u njoj vidjeli osim seksa.

Čudno mi je i ono leonisino da ona prodaje svoje tijelo, jer nekako ispada da Hrvatice mahom žude za seksom sa ženama, Arena je bila 80% puna žena. I još su te žene znale i sve pjesme - bit će da im se sviđaju pa ih i znaju, za razliku od onih kojima se ne sviđaju, pa ih ne slušaju, ne znaju i ne preostaje im drugo nego da se sjete jedino Sevinih tjelesnih atributa :D

Baby can I hold you je predivna...
    A Taniti Tikaram sam jednom poslužila kavu
    Posljednje uređivanje od vertex : 08.02.2014. at 15:15

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aha, još nešto, nisam ja osobito protiv toga da se uz pjesmu prodaje i seks. Recimo, ja Bajagu slušam pola zbog pjesama, pola zbog seksa Jedino što ga sad već obično zamišljam nešto mlađeg :D
    Što se skidanja tiče, problem vidim jedino u neravnoteži, ali sve mi se čini da u stvari idu nabolje, jer se sve više od muških u glazbenoj industriji traži isto što i od žena, tj. da budu lutkice i pokazuju tijelo. Možda malo uvrnuto postizanje balansa, i ne baš ono što smo imali na umu, ali eto...
    Posljednje uređivanje od vertex : 08.02.2014. at 15:27

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

samo hvatam priliku da zalijepim jednu odličnu, kad se već može
    http://www.youtube.com/watch?v=8ywuF-N8xXQ

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A jeste vidjeli kako je ova časna objasnila kako se odlučila za taj poziv http://www.youtube.com/watch?v=yAQt2gb-ISg

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A Taniti Tikaram sam jednom poslužila kavu
    Kako to misliš, ništa ne shvaćam?

Inače, nisam ni ja protiv toga da seks ide s pjesmom,
    kako bi i mogao ne ići, pa čitav se život vrti oko toga (seksa).
    Samo meni osobno Sevin način ni najmanje ne odgovara.
    Čak ni po cijenu da sam propustila koji stvarno dobar tekst

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

casna dijanica je zakon!!!

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bodulice, loša sreća to sa sestrom
    što se tiče domaće ženske scene, mene su oduševile Punčke svojom energičnom izvedbom na zg koncertu Protiv referenduma. malo ih ima na internetu, ali možda ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=Amhtf2IF-3U

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

iako nisam baš neki sevke-fan, ona je doktor glazbe naspram recimo ovih primjera,
    samo dno dna, i još malo ispod
    https://www.youtube.com/watch?v=riiHyXzEjpc

https://www.youtube.com/watch?v=tfbc4eZAiVQ

ili recimo ova katastrofa
    https://www.youtube.com/watch?v=p9i69yR0i6I

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Časna je , ali vrhunski
    Kanga, ma doslovno sam joj poslužila kavu, prije (joj!) 20 godina, konobarila sam mjesec-dva dana prije faksa u Londonu.
    Moram poslušat Punčke da vidim jesu li Autorice vrijedne pažnje muških Autora.
    Tamara Obrovac bi trebala biti Kantautorica, po onome što čujem, ali je ne slušam pa ne znam.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

časna je stvarno odlična! ali što pjeva divno! ima divan, topao glas

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme časne

vertex, hebemu miša, isto je mogla virujem_u_te_sevku ubaciti u repertoar :D

ja i dalje stojim da ste nepravedni, a malo i licemjerni :-p kad je sevka u pitanju.

i nije da nam se opus mora sviđati, daleko od toga, nisam ni ja fan kao vertex al to s visine komentiranje, nisam očekivala ovdje. i to još radi seksa

da ga hebeš, i ifi (welcome back ) je bila blaža prema njoj od recimo krumpi koja zazire od sevke. onda valjda i od madonne. neš ti, obuku se za koncert u korzet.
    mislim, kontam sukob na relaciji edo maajka vs severina :D, ono kad su se šamarali pjesmama , al na relaciji feminizam vs severina - ne.

ne kužim. al dobro, ne moram ni ja sve baš kužiti

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ma dajte molim vas, uvijek isto. ako mislis da to sto severina radi i nije neki kunst- doslovno- automatski si licemjeran i moraliziras s visine. posmatranje severine kao feminističke ikone je čisto simboličko romantiziranje. to koliko žena ima na koncertu ništa ne govori o njenoj hiperseksualiziranosti. jer ona istu koristi za pr. pa salje profi gole fotke sa maldiva koje objavljuju svi portali u zemlji. i tako 3x tjedno. niste toliko naivne da mislite da to nema veze s time koliko joj se puta pjesma zavrti na anteni? a ako se zavrti 10x dnevno, onda uđe u uši prosječnom slušatelju/ci, koji i nije zaintersiran za rafiniranje glazbenog ukusa...ali će iz zezancije ili zbog društva otići na koncert. kao vertex. baš me zanima ko se zaj..bo i slučajno završio punčkama na koncertu ili onoj maloj žilićki.
    apsolutno ne pristajem na to da sam u kontekstu severine imalo licemjerna. ona je pjevačica bezveznih pjesama umotanih u skupi sexi paket. ništa neviđeno niti osobito hrabro niti vrijedno moje pažnje.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cvijeto, nije to s visoka. nego jednostavno ju ne percipiram kao feministkinju... da sad nabrajam feministkinje u glazbi - ne bi mi palo na pamet da ju spomenem.
    na kraju - ona to i ne mora biti (a možda samu sebe ne vidi kao takvu. što je po meni sasvim legitimno).
    nitko to ne očekuje od nje (osim tebe )

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    apsolutno ne pristajem na to da sam u kontekstu severine imalo licemjerna. ona je pjevačica bezveznih pjesama umotanih u skupi sexi paket. ništa neviđeno niti osobito hrabro niti vrijedno moje pažnje.
    potpis

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TOOO Saša!
    Živle Punčke! I imale hrpu ljudi na koncertima.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni se, pak, čini, da moraš brzo posrati Severinu da ne bi tko pomislio da bolujes od glazbenog neukusa. Šteta je što to cesto dodje onako po difoltu, vise u sluzbi pranja ruku (čemu, kome, zašto?!) i naglasavanja da nije nas stil i nacin nego pukog gledanja svoga posla i življenja, te puštanja drugih da žive.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Apeliram da nam se dozvoli slobodno misljenje o Severini i slobodno nevoljenje njezine glazbe i nacina rada, a bez da isto indicira bilo sto drugo. Zabogaisusovog, ne smije se rec da ti nije neka spica, odmah si glazbeni elitist.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma dajte molim vas, uvijek isto. ako mislis da to sto severina radi i nije neki kunst- doslovno- automatski si licemjeran i moraliziras s visine. posmatranje severine kao feminističke ikone je čisto simboličko romantiziranje. to koliko žena ima na koncertu ništa ne govori o njenoj hiperseksualiziranosti. jer ona istu koristi za pr. pa salje profi gole fotke sa maldiva koje objavljuju svi portali u zemlji. i tako 3x tjedno. niste toliko naivne da mislite da to nema veze s time koliko joj se puta pjesma zavrti na anteni? a ako se zavrti 10x dnevno, onda uđe u uši prosječnom slušatelju/ci, koji i nije zaintersiran za rafiniranje glazbenog ukusa...ali će iz zezancije ili zbog društva otići na koncert. kao vertex. baš me zanima ko se zaj..bo i slučajno završio punčkama na koncertu ili onoj maloj žilićki.
    Potpis.
    Izvrsno prodaje svoj proizvod (što god to bilo) trenutnim kupcima. Prije je to bila "bila boja" ili što već god, sad feminizam i "dugine boje". Meni je sve to reklama i marketing: od molitve u spotu do obnaženih fotki. Netko reklamira deterdžent, Seve reklamira sebe. Po broju ljudi na koncertu radi to očito jako dobro. Ali-i Ariel se dobro prodaje pa ga osobno ne kupujem.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma slobodno, Saša, pa tko ti brani
    Samo sam pomislila da stignem i ja jos komentirati, budući da si ti otišla u priličnu širinu s tom nevaznom Severinom. Od Maldiva preko golih slika, do vrcenja pjesama na radiju i tome posljedično zavedene raje koja omađijana ide na Sevin koncert.
    Stvarno, sve su to stvari koje su joj za zamjeriti. Kako možeš misliti da si neka pjevačica ako se slikas u tangama?!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno, sve su to stvari koje su joj za zamjeriti. Kako možeš misliti da si neka pjevačica ako se slikas u tangama?!
    Pa.... Josipa Lisac se nikad nije slikala u tangama. A nije da ne pjeva... Ovisno o afinitetu i ciljanoj publici pjevač će sebi osmisliti marketing. Netko ima dobar glas i zna posao, netko ima dobre noge.... Publika im nije ista.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma pjeva josipa, a to ne znači da se i njene ili interpretacije tereze kesovije ne mogu negativno komentirati. ili znači?
    netko će padati u nesvijest na scenski nastup i izgled josipe, a netko severine, što od sreće, što od tuge. bez razlike.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

poslala sam prerano...
    bog zna da se i na josipu lisac moglo nezgodno lupiti glavom padajući u nesvijest, ne od sreće, naravno.
    želim samo reći da potpuno razumijem što cvijeta misli pod licemjerstvom u ovom slučaju.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

još se razglaba Severini...na kraju kad završim na njenom koncertu vi ćete biti krivi

sjedim neki dan kod frizera i slušam želje slušatelja na radiu. jedno par dječice ispod 10 god. je nazvalo da im se pusti ona pjesma čiji je link netko prije bio stavio. viski od lidije bačić https://www.youtube.com/watch?v=tfbc4eZAiVQ

a par godina prije toga ženska je imala ovu pjesmu https://www.youtube.com/watch?v=gGJEvx2BMQc

meni osobno je pjesma bila dobra, ali usporedite koliko je imala pregleda na youtubu za razliku od ove druge. ajde, i u jednom i drugom spotu je izazovno obučena, ali mislim da i glazbeni laik može procijeniti koja je stvar kvalitetnija. no kvaliteta očigledno nije presudna...traži se nešto drugo. ne mogu reći da mi je to drago, ali tako je kako je. u pitanju je lova i ženska je samo valjda nanjušila dobru priliku za zaraditi. nekako ne mogu vjerovati da i ona sama misli da je to što sada pjeva neka umjetnost...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja na kraju mislim da bez obzira na ocigledno inputiranje, nemamo mi koji ne volimo Seve problem s njom, nego vi kojima se ona ipak dopada. Nemate brige, svatko ima svoje dirty pleasures!

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a ja fakat ne kužim zašto toliko po toj Severini
    pa koliko s.ranja ima na toj našoj estradi, Sevka je samo kap u moru
    pa ovo što je Tash linkala je bogami, kudikamo gore od (po)nekih Severininih pjesama

a ona "bila bi nam lijepa beba" - majko mila, užasa

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa nemoj tako, saša, odakle ti da ima problema?
    tko uopće priča da se nekome mora sviđati onaj tko mu se ne sviđa i da se još moraju slušati njegove pjesme i ići na koncerte?
    to ne dolazi u obzir.
    htjela sam reći da je severinin korzet važan i nevažan koliko i madonin.
    i pjesma "mala je dala" je upitna koliko i "gurni mi bejbe" - ali to je valjda kao i pitanje končar ili elektrolux
    nisam još čula da se po difoltu poserucka ili omalovaži josipina (woow, josipa!) interpretacija, a bome počesto pjevarlauče kao da sjedi na dildu.
    n.grace, više ne pričamo o severini.
    severina je samo poslužila kao primjer kako mi, na ovim prostorima, reagiramo na provokacije koje nam se osobno ne sviđaju. jer mislimo da na to imamo pravo i možemo.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

AM, super ti je post

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa ja sam bas i pricala o Severini. Jer je proglasena odlicnom autoricom i feministicom. S cim se ne slazem. Ne zato sto me provocira nego zato sto ona to nije. To je kao da me netko uvjerava da je stajaznam slavko linic maneken za donje rublje. Nije i gotovo. Ne zato jer mi se ne svidjaju njegovi politicki potezi nego zato sto nije.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ovdje je netko napisao da je Severina odlična autorica?
    promaklo mi

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa krenula je od toga da se vertex nadovezala na prastaru temu koju sam ja zacela, a pitala sam se zasto ima puno manje kvalitetnih zenskih autora. Vertex je kao primjer navela Severinu. Eto, da jednom zauvijek zavrsimo.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam to potpuno drugačije shvatila, da je vertex protiv svoje volje otišla na koncert i ostala ugodno iznenađena performansom, ne autorstvom
    ali nema veze

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

da, ja sam toliko licemjerna i snob da se ni ne druzim s ekipom koja slusa sevu

evo vertex, jesmo li se vidjele otkad si rekla da ides na koncert

slusam razne stvari, ali sevu, vjekoslavine uratke, bacicku i ekipu, sve te nase poskocice, ne
    ne volim, ne cijenim, ne trpim
    sta sad
    osim par stvari, ne slusam ni josipu

i mislim da nitko nije osporio sevino performerstvo, oko toga se sigurno ne bi puno prepirali

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nitko nije napisao da je odlična autorica, nego da nije istina da nema dobrih ženskih autora.
    možda je pinkica razlike, ali treba biti pošten.
    je, n.grace, dobro si shvatila to za vertex i koncert.
    nisam bila na koncertu, ali sam ga gledala na TV-u. i ostala preugodno iznenađena iz istih razloga kao i vertex, da sad ne pišem šta ponovo.
    koncert nije samo pobrao lovu jer je bilo hormona do plafona (a nije ni bilo), koncert je lovu zaslužio.
    govoreći o tome, tko su te koje su dobre? tko su ti koji su dobri?
    kakve su nama ovdje kompetencije o tome pričati, osim osobnih glazbenih preferencija?
    jest da severina nije bach i jest da slavko linić nije marko lovrić (to je jedan zgodan mladić iz okolice šibenika, apsolvent na veterinarskom fakultetu, ali je, yebiga, maneken, "vješalica").
    ali složit ćemo se da relacije na tom nivou uopće nisu ni bile upitne.
    upitno je sve ovo između toga. i upitno i podložno kritici. samo neke zakačimo puno češće nego druge. zašto? ne znam.
    i mislim da je to jako nepravedno, ništa više.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    da, ja sam toliko licemjerna i snob da se ni ne druzim s ekipom koja slusa sevu

slusam razne stvari, ali sevu, vjekoslavine uratke, bacicku i ekipu, sve te nase poskocice, ne
    ne volim, ne cijenim, ne trpim
    sta sad
    osim par stvari, ne slusam ni josipu

i mislim da nitko nije osporio sevino performerstvo, oko toga se sigurno ne bi puno prepirali
    nisam vertex, mi pišemo na smjenu, ona sad kupa malu
    šalim se.
    uopće nije u tome stvar. ne slušaš sevu i bog te veseli.

općenito govoreći (ne tebi, da ne misliš) meni je upitno samo pljuc na sevu ili trandžiranje seve.
    kao da to ne bismo mogli svakome raditi kada bismo htjeli.

cvijeti ću prepustiti palicu oko sevinog feminizma. imala bih i ja šetat ćuku ko i ona, pa ne šetam

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a zašto seve ne bi bila feministica?
    radi što hoće, ne polaže račune nikome i još se zalaže za društveno pozitivne ciljeve

a što se tiče njene seksualiziranosti, razumijem da ne trebaš biti polugola dok cijepaš atom, ali ona je po profesiji zabavljačica (širokih masa)

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jer je proglasena odlicnom autoricom
    Sasa...je li te opsjeo duh Ž.M.? :D

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jennifer to smo vec pretresli. Mozda se ne slazes s recenim, ali vec je pisani.
    A Adiomare, ako vec hoces cijepat dlaku, Vertex sigurno nije mislila na Sevkin preformans jer se direktno nadovezela na raspravu o autorstvu u glazbi. Dakle na raspravu o ljudima koji PISU pjesme. I Severinu navela kao primjer. I jos potjkrijepila stihovima. E sad, ima nas koji se s tim nismo slozili pa ispade da se samo pravimo fini. A perspektiva Severine kao zrtve zlostavljanja iliti trandziranja i napadanja me stvarno nasmijava.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zapravo, čini mi se da i nismo
    Meni uopće nije upitno da netko nimalo ne voli Severinu. Pa zaboga, ni ja ne volim CSI, ne bi ga više pogledala da mi plate - a šta, fina večernja razbibriga, što se ne bi pogledalo? Zato pogledam recimo How I met your mother, što je otprilike jednake umjetničke kvalitete kao i Sevine pjesme. I netko to proizvodi da, sram ga bilo! zaradi pare :D

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A sad se i ti vertex malo pravis luda. Fino si pricala o autorima i rekla da sta eto fali severini? I lady gagi? Nisi li? Jos si nam i navela stihove koji su po tebi samoironicni i duhoviti? Sta to implicira nego da mislis da je kvalitetna autorica?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vec je bio linkan. Dobar je tekst.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ali zašto te nasmijava? Ne bi ja cijepala dlaku, ali spocitavati ženi na osnovu svojih nekih kriterija da samo vješto manipulira i ništa više, a nemos reć da nije trandziranje.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kako to mislis? Sta je uvredljivo u konstataciji da netko vrlo vjesto koristi zadani drustveni okvir a u svrhu vlastitog probitka, no da u tome nema umjetnicke vrijednosti?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sasa, stvarno ne znam zašto bih Sevu navela kao vrsnu autoricu, kad je takvom ne smatram. Navela sam je kao autoricu, a čak sam stavila i uz njeno ime, jer je išlo nakon Amy Winehouse i ne znam koga još - nekih jakih. A u jednom sam času i konstatirala da je vjerojatno nesporazum u tome što ja kantautorom smatram svakog izvođača koji sam piše svoju glazbu i stihove - što i jest, koliko shvaćam, općeprihvaćena definicija riječi. Ti si očito pisala samo o iznimno vrijednim autorima.
    U tom slučaju, moram priznat da mi je bezveze što se pitaš zašto kod nas nema autorica koje su genijalne kao Tom Waits, a ne pitaš se što nema autorica genijalnih kao Tracy Chapman ili Janice Joplin, što bi bilo logično.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne znam. Može biti uvredljivo ako se postavljas kao autoritet na tom području, a da zapravo govorimo samo o glazbenim ukusima. A o njima se ne raspravlja. No, uvriježeno je već postaviti stvari tako da se može sramiti tko je ikad spomenuo da nije bacio radio u zid dok su puštali Severinu. Bezveze.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

summer, D. je upravo vidio tvoj avatar i pitao: A zašto je ova stavila sliku svojih sisa? To nije zrelo!

Objasnila sam da su to mliječne sise, hahaha, ali baš mi je, da vam pravo kažem, dobro leglo na temu i moje učešće u njoj!
    Još bi mi pasalo da kavofob ima nešto za reći ovdje

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A sad se i ti vertex malo pravis luda. Fino si pricala o autorima i rekla da sta eto fali severini? I lady gagi? Nisi li? Jos si nam i navela stihove koji su po tebi samoironicni i duhoviti? Sta to implicira nego da mislis da je kvalitetna autorica?
    Evo ti dokaza. Ti misliš da ona nije ni autorica a kamoli Autorica pa ju ni ne spomenes, a kad ju drugi spomene ti se ljutis
    Ako ona nije tvoj đir ne znači da te zene, pjevačice, kao autorice uopće nema.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ali ja se nisam ljutila. Ja samo mislim drukcije. A vi mi odricete to pravo tvrdeci da ju ja pljujem i da sam licemjerna. Vertex odgovorim za pol sata.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja se u prvoj temi na 91. Stranici nisam referirala samo na hrvatske autore nego na svjetsku scenu. Bozemeprosti da bih ikada ustvrdila da nema vrlo vrijednih zenskih autora, no sveukupni dojam je da ih je znacajno manje nego muskih. A u Hrvatskoj se ta razlika doima jos vecom. Recimo, na music in festivalu, to je jedan mali primjer kojeg ja poznajem, vecinu izvodjaca ( koji su mahom i autori) cine muskarci - a to su mahom stranci. Ja drzim da je razlog tomu drustveni kontekst ( patrijarhalni ) u kojem zivimo. U Hrvatskoj pogotovo. Sigurna sam da prosjecni hrvatski roditelji prije 20ak godina ( kada su se neki danasnji autori "talili") nisu jednako gledali ako im je sin tamburao s bendom u garazi ili ako je to bila kcer..tako da mislim da ti mene vertex krivo razumijes, ja slusam i cijenim zenske autore i zelim da se drustvo mijenja u smjeru u kojem ce ih biti vise ( kao uostalom i zena u saboru).

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

shvatila sam da misliš drugačije. ali ovaj trash, onaj trash, sevin trash, no trash - de gustibus.
    svega se dalo pročitati ovdje otkako se spomenulo severinino ime.
    ali sve same kritike i omalovažavanje i to k'o iz topa. to mene muči.
    gle, dođe čovjeku da se zapita, pa zašto? pa dođe onda i licemjerje na tapet.
    što da ne, ako sam ja sad gorljivi sevin fan, što vi ne bi bile licemjerne?
    šalim se.

sad me vertex sjetila nešto
    onaj naš vježbajući topic. sjećam ga se u počecima, ono: mama, go for it! ti to možeš, mama!
    pa onda: i mame mogu biti zgodne i seksi, ne znači ako su mame da nisu žene.
    u vrlo zadnje vrijeme: wow, kako dobro izgledaš, wow, koja guza, cice, noge! opla, koji mišići, kako si zgodna, ženska!
    daj sliku! meni, i meni! šalji meni!

palo mi na pamet da se upravo tako razvijala i severinina karijera
    ali prije nego me sad pola vježbačkog foruma poželi zadaviti, ja moram napomenuti da ne mislim ništa loše niti uvredljivo, dapače.
    da bar izgledam kao severina vjerojatno bih promijenila avatar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •