Pokazuje rezultate 1 do 50 od 495

Tema: Baby- led weaning

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Serviraj žitarice/juhu/varivo i ostavi mu žličicu. Ti ga hraniš s jednom žličicom, a on malo jede prstima, malo pokušava svojom žličicom, a malo pojede s tvoje.

I neka se igra, dohrana nije prehrana, to je uvođenje malog bića u novi svijet okusa, tekstura, mirisa i boja. Neka se smije, divi, istražuje, pravi grimase, baca, gnječi...sve je to učenje i ima svoj smisao.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Neka se smije, divi, istražuje, pravi grimase, baca, gnječi...sve je to učenje i ima svoj smisao.
    Jako lijepo rečeno .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Serviraj žitarice/juhu/varivo i ostavi mu žličicu. Ti ga hraniš s jednom žličicom, a on malo jede prstima, malo pokušava svojom žličicom, a malo pojede s tvoje.

I neka se igra, dohrana nije prehrana, to je uvođenje malog bića u novi svijet okusa, tekstura, mirisa i boja. Neka se smije, divi, istražuje, pravi grimase, baca, gnječi...sve je to učenje i ima svoj smisao.
    X!
    Uz mali dodatak... ja sam znala skuhati malo gušću palentu (ili čak griz), pa narezati na kockice, proso kad se stisne se može izmrviti u male grudice...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    X!
    Uz mali dodatak... ja sam znala skuhati malo gušću palentu (ili čak griz), pa narezati na kockice, proso kad se stisne se može izmrviti u male grudice...
    moja i danas rizu, proso, kus kus voli jesti prstima. lakse joj je nego vilicom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •