-
Pozdrav svima!
Nova sam ovdje,kontaktirala sam sos telefon i potom se odlučila pridružiti forumu.
Naime curica je rođena 3550g 52cm,izašli sa 3420g
1.mj.dobila 900g na tezini
2.mj.600g
3.300g
4.150g
ukupno=5450g 64cm sutra punih 4mj.
Dojena beba od početka jel je sve savršeno krenulo bez ikakvih problema s dojenjem.Bilo ih je sa izdajanjem mjesec i pol dana pa smo napravili zahlihu od par litara
,od prije dva tjedna unazat siše prvih par minuta lijepo i onda samo pusti i počne plakat okrene glavu ja je vratim da nastavi povuče par puta i tako ustrajem dok ne počne jako plakat pa je prebacim na drugu stranu ali tu dugo ne siše nešto kratko.
Po noći je sve super probudi se pojede i zaspe do druge ni ne stigne zaspe.Noćni san 5h 4h 3h do jutra ili 4h 3h 2h 2hsata
Interesira me u čemu je problem sa malim prirastom tezine,dal oni sada kad se više gibaju nogama i rukama više troše ili ?
Meni izgleda sve super zivahna vesela i nema nikakvog problema osim sada s hranjenjem koje postaje lutrija ustrajat da pojede čim više.
Čitam ovdje u temi i malo gore situacije od moje sa tom težinom pa me intereisra Vaše cijenjeno mišljenje ,moja pedijatrica kaže da trenutno nema razloga za brigu je kao manje ali ništa strašno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma