Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Ploča za kuhanje?! Koja?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je to kao uspredba inox sudopera i siligranita (ili već kako se zovu oni sudoperi)..neusporedivo ... Staklokeramičku ploču imam već 15-tak godina i super je, preporod, nigdje nije napukla, Našpricam sa Besckmanom, teta Violeta papir i za par minuta blista. Rešetke isto perem u perilici, a oko plamenika povremeno pročačkam četkicom za zube...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to kao uspredba inox sudopera i siligranita (ili već kako se zovu oni sudoperi)..neusporedivo ... Staklokeramičku ploču imam već 15-tak godina i super je, preporod, nigdje nije napukla, Našpricam sa Besckmanom, teta Violeta papir i za par minuta blista. Rešetke isto perem u perilici, a oko plamenika povremeno pročačkam četkicom za zube...
    Zar imaš iste plinske ventile svih 15 godina? Da li si servisirala? Ja se ne usuđujem dulje od 5 godina imati istu plinsku ploču. No, ja koristim plin u bocama, mi nemamo drugi, a možda je on agresivniji prema spojevima.
    Svi se ti spojevi malo-pomalo istroše i bojim se nesreće.

Inače imam staklokeramiku i ne bih se nikako vraćala na inox. No, treba paziti jer je čišćenje zeznuto kod nekih modela. Ako nema ruba, skuplja se masnoća ispod ploče, onaj uski dio između radne ploče i silikona, pa guram vrh noža da to gadno pokupim, pa treba paziti da ne oštetim silikon, pa...A neke imaju rub, pa se mrvice i svašta skuplja između keramike i inox ruba.
    Sad sam kupila Beko jer mi se čini da je najjednostavnija za čišćenje. Ova http://www.robot.hr/bijela-tehnika/a...-2-plin-staklo

Ima crno ispod plina, pa je puno lakše očistiti, kad je inox tamo, ajoj, nikad uredno kako treba.

Da imam gradski plin, moj bi izbor bila ova: http://www.saturo.hr/ugradbena-tehni...om-staklu.html
    Em je lijepa, em izgleda laka za čišćenje.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

jedina joj je mana sto radi samo na posudje koje odole hvata magnet. Meni je par starih posuda za koje sam mislila da idu u smece i dalje iskoristivo. Svejedno sam morala kupiti novi set posudja pa sam uzela da moze na indukciju.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar imaš iste plinske ventile svih 15 godina? Da li si servisirala? Ja se ne usuđujem dulje od 5 godina imati istu plinsku ploču. No, ja koristim plin u bocama, mi nemamo drugi, a možda je on agresivniji prema spojevima.
    Svi se ti spojevi malo-pomalo istroše i bojim se nesreće.

Inače imam staklokeramiku i ne bih se nikako vraćala na inox. No, treba paziti jer je čišćenje zeznuto kod nekih modela. Ako nema ruba, skuplja se masnoća ispod ploče, onaj uski dio između radne ploče i silikona, pa guram vrh noža da to gadno pokupim, pa treba paziti da ne oštetim silikon, pa...A neke imaju rub, pa se mrvice i svašta skuplja između keramike i inox ruba.
    Sad sam kupila Beko jer mi se čini da je najjednostavnija za čišćenje. Ova http://www.robot.hr/bijela-tehnika/a...-2-plin-staklo

Ima crno ispod plina, pa je puno lakše očistiti, kad je inox tamo, ajoj, nikad uredno kako treba.

Da imam gradski plin, moj bi izbor bila ova: http://www.saturo.hr/ugradbena-tehni...om-staklu.html
    Em je lijepa, em izgleda laka za čišćenje.
    EH, čišćenje i ruzb, to skoro nigdje ne piše. samo sam na jednoj keramičkoj vidjela INOX RUB, i to je sve. a gurat ću nož i čistiti, pa ne mogu imati baš sve potaman!!!

inače, elektrolux daje garanciju 247 mjeseca, ne više :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •