Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Cure,hvala vam!!!
    ja sam se isto vec pripremala na nista,jer nije bilo nikakvih pokazatelja. Cak sam u proslom nedobitnom postupku imala po meni vise simptoma...
    Uglavnom, poanta je opustit se,pa kako ispadne. Znam da je to najtezi dio price,jer i pikanje i punkcija i sve prodje,al onda glava krene radit....
    Jel zna koja hoce li me socijalni doktor ostavit i dalje na bolovanju,jel se to vodi kao kompl u trudnoci,pa je to ona sitna lova od hzzo-a? sorry ako sam fulala pitanje na ovoj temi...
    Cure drage,zelim vam svima trudnoce i zdrave bebice..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Geja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,hvala vam!!!
    ja sam se isto vec pripremala na nista,jer nije bilo nikakvih pokazatelja. Cak sam u proslom nedobitnom postupku imala po meni vise simptoma...
    Uglavnom, poanta je opustit se,pa kako ispadne. Znam da je to najtezi dio price,jer i pikanje i punkcija i sve prodje,al onda glava krene radit....
    Jel zna koja hoce li me socijalni doktor ostavit i dalje na bolovanju,jel se to vodi kao kompl u trudnoci,pa je to ona sitna lova od hzzo-a? sorry ako sam fulala pitanje na ovoj temi...
    Cure drage,zelim vam svima trudnoce i zdrave bebice..
    Ima i tema o komplikacijama u trudnoći, ali evo ovdje na brzinu:
    HZZO isplaćuje za komplikacije u trudnoći maksimalni iznos od oko 4600 kn. Znači, ako ti je plaća više od tog iznosa dobivat ćeš 4600 kn, a ako ti je manja od 4600 dobivat ćeš onolikko koliko ti je iznos prosječno isplaćene plaće u posljednjih 6 mjeseci.
    Hoće li tvoj odabrani ginekolog otvoriti bolovanje za komplikacije u trudnoći ovisi o indikacijama.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Inez, Hvala na odgovoru.

Sad trebam pomoc, danas ujutro mi je iscurilo par kapi krvi nakon jutarnjeg mokrenja. To je bilo u jednom"slapu"... malo sam se prepala,ne znam sto ds mislim,lezim cijelo jutro..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •