Geja čestitam
Evo da i ja nastavim pozitivan niz
13dnt beta 391 :D
Geja čestitam
Evo da i ja nastavim pozitivan niz
13dnt beta 391 :D
Aaaajme koje lijepe vijesti,koji lijepi početak godine
splicanka30 ,čestitam!!
splićanka divne vijesti...
pišite nam malo o simptomima ak ih je bilo
Cure,hvala vam!!!
ja sam se isto vec pripremala na nista,jer nije bilo nikakvih pokazatelja. Cak sam u proslom nedobitnom postupku imala po meni vise simptoma...
Uglavnom, poanta je opustit se,pa kako ispadne. Znam da je to najtezi dio price,jer i pikanje i punkcija i sve prodje,al onda glava krene radit....
Jel zna koja hoce li me socijalni doktor ostavit i dalje na bolovanju,jel se to vodi kao kompl u trudnoci,pa je to ona sitna lova od hzzo-a? sorry ako sam fulala pitanje na ovoj temi...
Cure drage,zelim vam svima trudnoce i zdrave bebice..
Splicanka30,sad skuzila da si i ti pozitiva!!bravo!!!!!!!!
Splićanka30, Geja čestitke i sretno dalje, školski savršeno!![]()
super cure cestitam vam![]()
Geja, splicanka30, prekrasno, čestitam i da vam je do kraja školski!!!
bravo Splicanka, bravo Geja, sad cemo i mi ostale![]()
curke, jel zna netko kako se zovu biolozi u Petrovoj? znam za dr.Stanića.
meni je oba puta bila ženska, niža, sjeda ili je tak ofarbana..... neznam ime? koliko ih uopće ima?
Geja i Splićanka čestitam cure, uživajte! Svima nama ostalima želim iste scenarije
Geja , Splicanka jeeeeeeeeee prekrasno! Zelim vam svu srecuSvim betocekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Papigice kad je tvoja beta?
Svim tuznicama big hug
Ajvi grlim![]()
Geja, Splićankačestitam za bete, dalje samo školski!!
a vi ostale betočekalice nastavite niz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju!!
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za fm!!
svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!
Hvala vam cure puno
Jel trebam ponavljat betu?
Od simp napuhanost i bolovi kao pred M,krvarenje na 10 i 11dnt...
Ajvi - mila, baš šteta!
Geja, splicanka30 - bravo cure!
Luna2 - testić?
eh da, Geja, splićanka30, dajte malo te trudničke prašine pošaljite nama ostalima !
čestitam od srca objema!![]()
Saan, ja radim testic petak ili subotu, pa cemo vidit.
Geja, cestitke...
Splicanka, nadam se da cemo skupa setat buse po rivi
Sent from my iPad using Tapatalk
Ajvi, baš mi je žao zbog loših vijesti
Geja, splićanka30, čestitam trudnice![]()
Strašna uh punkcija će biti paprena, ali bit će bome i dobra berba! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve
![]()
Ajvi grlim...
Geja i Splicanka30 cestitam na T!!!
Strasna za puuuno jajceka ~~~~~~~~~~~
Ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za fm..
I svima jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~
Ima i tema o komplikacijama u trudnoći, ali evo ovdje na brzinu:
HZZO isplaćuje za komplikacije u trudnoći maksimalni iznos od oko 4600 kn. Znači, ako ti je plaća više od tog iznosa dobivat ćeš 4600 kn, a ako ti je manja od 4600 dobivat ćeš onolikko koliko ti je iznos prosječno isplaćene plaće u posljednjih 6 mjeseci.
Hoće li tvoj odabrani ginekolog otvoriti bolovanje za komplikacije u trudnoći ovisi o indikacijama.
Ajvi zao mi je draga,ali je super sto si tako pozitivna i probas sa prirodnjakom doce i nase vrijeme
Geja i Splicanka cestitam,ako se nevaram razbile sta nam "maler" onih negativnih beta pocetkom mjeseca
Shadow kako se osjecas?
Ajvi, žao mi je. Odmori se lijepo do proljeća i idemo dalje
Splićanka, Geja, čestitam od srca, i čuvam fige za što lakšu i dosadniju trudnoću
Strašna, ljubilica, papiga capo, nova i ostale čekalice, pikalice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
Splićanka čestitam!!!!!!!jeeeeeeeee!!!!!!
cure nemojte sad stat sa pozitivnim betama!
Kadauna, Snekica, kameleon, vatra86, Argente, Mostarka86....hvala cure....
i svima ostalima koje sam zaboravila...
Splicanka30, Geja...još jednom čestitke!
Svim ostalima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite, kome za šta treba!
evo vadila danas betu ,a beta 1 tako da nista![]()
Cure sretno svima,
posebno našoj Strašnoj za današnu punkciju i postupak iz kojeg će se za 9 mjeseci roditi jedna beba, pa za par godina druga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inez, Hvala na odgovoru.
Sad trebam pomoc, danas ujutro mi je iscurilo par kapi krvi nakon jutarnjeg mokrenja. To je bilo u jednom"slapu"... malo sam se prepala,ne znam sto ds mislim,lezim cijelo jutro..
Luna,zao mi je. Pazi se i grlim
Jao, luna2, mila, strašno mi je žao. Tako sam nekako bila uvjerena da će tebi uspjeti.
Sad se isplači, odmori, pa nazad na brdo po eskimiće!
![]()
![]()
oh, mislila sam da je danas.
ali, ovaj moj plan za tebe kao i za sve druge cure i dalje vrijedi ~~~~~
Sutra, da...ali danas već trtamNe moram ni reć koliko mi je mrska ona prokleta bol. Bolje da ne znam ni koliko imam folikula, ni koliki je E2 ni niš :D
iskreno i ja sam bila uvjerena al eto nista,iduci ciklus sam opet gore tak je doktor reko pa onda vise srece![]()
hvala vam cure.vama sretno svima![]()
eto stigao i moj nalaz bete = 0
pridružujem se ajvi i lunigrlim cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za neke nove pobjede
trudnicama miumiu,splićanki,geji i ako sam nekog preskočila čestitke od srca , uživajte u tako nam svima željenim trudnoćama a onda i malim smotuljcima
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~za punkciju i tulum
boogie za dobitni fet ~~~~~~~~~~~~
i svim curama u postupku i izvan njega puno puno sreće i velikih beta želim ~~~~~~~~
a ja odo žicat doktora što prije nazad![]()
Luna, Ajvi, Arlena
Splićanka, bravo!
Geja, u tako ranom stadiju trudnoće jedino što možeš napraviti je koristiti terapiju i mirovati. Ne mora biti ništa loše, to je česta pojava na početku T. Lezi i odmaraj!
Luna, Ajvi, Arlena stvarno mi je žao
Ja sam ponovila betu. Na 15dnt mi je 719.5. To je ok?
Drage moje čestitke na dobrim betama. Moja beta 1.20 za dva dana moram ponoviti jer ne krvarim a ne nadam se previše. Da li je ikome beta rasla poslje 14 dana. Možda ipak počne rasti..........možda
Arlena i Luna grlim
madona to je niska beta za 14 dnt, i iskreno mislim da nece rasti, tako da saljem hug
Splicanka dobra ti je beta!![]()
Arlena, Luna, madona žao mi je cure
Ja prijavljujem punkciju u subotu! Danas 3-4 folikula, endometrij dobar, danas i sutra 2 menopura+gonal+orgalutran, a sutra navečer štoperica ovitrelle i 2 decapeptyla. Zašto decapeptyl kad i štoperica?
Loly, 2 inekcije decapeptyla su ti štoperica. Njih sam i ja dobila. Očekivala sam da će štoperica biti neka debela inekcija i ugodno sam se iznenadila da nisu bile ništa deblje od onih koje sam si davala u postupku. Isto se pikaš u trbuh.
Arlena, Luna, madona![]()
madona grlim.zao mi je
Loly sretno na punkciji,nek ne boli jako
Tesko se nositi s neplosnoscu, strasno mi je da moje tijelo ne zeli prihvatiti tog malog embrijica
kako sutra otici na posao i svima odgovarati na pitanja,a sto je naj gore ljudi se trude oko mene , a nemogu svatit sta prolazim(o). a kako ce? pa ni ja cesto ne kuzim sebe i mpo!! Grrrrr ovaj dio je najtezi za prezivjet!!!
Al da ne sirim crnjak ,htjedoh reci hvala svima na podrsci- tu se razumijemo a lase je ovako pa makar i virtulano
I,da vracam se vec slijedeci ciklusbubi pisi me na listu 4. mj (ako sve bude u redu,naravno)
![]()