Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Kako pomoci suprugu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja bih njemu lijepo ultimatum.
    Možeš ti bit divan i krasan na sto strana, ali ajde pokaži da si divan i krasan tu gdje je meni stalo.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

To što on radi je pasivna agresija i ne trebaš se osjećati licemjerno što mu to zamjeraš.
    I što to znači da je on uz tebe u tvojim dijagnozama, ako on sam ne poduzima ništa - jer, na kraju krajeva, to nije tvoja dijagnoza, nego vaša.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš ti bit divan i krasan na sto strana, ali ajde pokaži da si divan i krasan tu gdje je meni stalo.
    Pokusala sam i to,rekla sam mu da nije posten prema meni,prihvatila bi da nikad nemano djecu,ali prihvatiti to bez da ista znamo ili poduzmemo je grozno. Ako on ne promjeni nikad misljenje sta mogu? Rastati se zbog toga?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    X
    lako je na rijecima biti divan i krasan.. ali kad zaskripi valja se pokazati. mnogi se boje suociti s tim da imaju problem.
    ne boj se za rastavu braka..ja sam isto za neki ultimatum. puno je gore da te muci (da, on te muci jer se vrtite u krug bez pomaka!) vec sedam godina. probaj mu to objasniti.
    godine idu brze nego sto nam je drago. a na kraju krajeva, ako cete trebati MPO, sve to ide preko tvog tijela. njegov udio je vrlo jednostavan u odnosu na to sto ti kao zena moras proci.
    sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •