Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Lili, nije stvar uvređenosti nego frustriranosti . Kako god da sročim ispadne naopako.
Tvoj dan deluje slično mom, kod mene se u dan ubacuje i čišćenje i spremanje, s tim što su nama u selu zanimljivi sadržaji manje dostupni i zahtevaju malo više i vremena i planiranja. Osim toga, moji na spavaju po danu pa dan ima malo drugačiji ritam.
I sama si napisala ono što sam ja već zaključila-neko je morao da ih nauči ono što već znaju, a za nekog ko je zagovornik odvajanja od dece i samostalnog učenja, provodiš veoma mnogo vremena uz decu i baveći se njima.
To opet dođe kao primer tačke gledišta-čitajući ono što radiš sa decom, meni je recimo nejasno zašto toliko ističeš vrtić kao mesto gde deca primarno uče, kada je očigledno da se kod kuće njima jednako baviš.
mozfa grijesim ispravi me al nekako kao da osjecam predrasudu da mi koji smo za odvajanje djeteta od majke i jos uz to u vrtic da se tako valjda zelimo rjesiti djece da se ne miramo bavit njima.
kao da si se iznenadila da se toliko bavimo djecom.
to je cista predrasuda.

mozda sam te i krivo shvatila inace te malo teze shvacam bar ovako preko foruma.