da li HM hr onlajn ima dostavu u HR ili se tu samo trai asortiman? postarina?
da li HM hr onlajn ima dostavu u HR ili se tu samo trai asortiman? postarina?
Složila sam narudžbu za sd , pa ako ima još netko tko bi nešto naručivao da podijelimo troškove poštarine :D
meni je i ducan predaleko, nekih 250km predaleko. A nista, ostajem na Nextu i Onavi. Iako me next bas ljuti sto u web shopu za HR nikad nema snizenja.
Trebam pomoć, želim malcu kupiti Slazenger majice, on sad nosi 104-110, a ponuđene veličine su mi 3-4 i 5-6 godina, strah me uzeti mu 3-4 jer bi mu do ljeta mogle biti premale, a ne želim ni da pliva u njima ... ima li netko iskustva s njihovim sizingom?
Još bih gnjavila sa Next web shopom - kolika je poštarina? Kad napunim košaricu piše 0 što ne vjerujem da je trošak dostave.
Tako je meni za malca u nextu. Manja na knap, narucila vecu, kad ono prevelika.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Preko 20 eura je free. Dodje u roku 3 radna dana.
Odlično, puno hvala, tada naručujem danas patike. A robica je zaista prekrasna.
Hvala ti Daedi, ja sam jučer naručila dvije 3-4 i ostale 5-6 pa ako budu malo velike stisnut će se u sušilici sigurno :D.
ah,da se malo pozalim, imam malo pehova u zadnje vrijeme s narucivanjem...
prvo mi je DHL izgubio posiljku sa 10kg hrane za macku (po 1vi put narucila preko nekog web-shopa),sad su mi ga poslali opet (o njihovom trosku naravno) a i proslo je davno otkad mi nije stigao paket s ASOS-a...narucivala sam 2x unutar 2 dana, prvi mi je stigao za 5dn a drugi evo proslo 25dn i nista...vec sam im pisala ali stizu oni glupi automatski odgovori da jos malo pricekam...aaaaa......
Oprostite, prethodnu poruku je napisala moja malena od 14 mjeseci![]()
Dojmovi s nextom odlični. Došlo treći dan, besplatna poštarina i broj obuće kao i u nas. Taman sam uzela broj i pol da nam duže mogu. A uživo ljepše nego na slici. Mislim da više ne idem po dućanima.![]()
Super palcica.
Skulirana, ima li novosti?
Ja danas dobila prvi put delivery od sportdirecta. ok je. Glavno da nisam fulala sebi sportske grudnjake. Velicina mi je ok i cine mi se kvalitetni.
Dobro sam upazarila i carape, muzu donje gace, sinu cvike i japanke. Sebi sam donji dio trenirke mogla i bolje izabrat, al sto cu, ne moze sve dobro
Posljednje uređivanje od S2000 : 28.02.2014. at 00:14
Ovo je moj omiljen shop...od ralph laurenta za £15, do hilfingera, ili benettona, sve se nadje, a ne kosta kao obicno:
http://www.tkmaxx.com/
Ne zivim u RH, kupovala sam stvari kod njih i narucivala. POstarinu sam platila oko £3. Imaju super stvari. Mislim da bi trebali dostavljati u RH, mislim ako next dostavlja, onda mislim da bi i tkmaxx trebao.
Ako tkmaxx nema dostavu u RH, ovi sigurno imaju i to besplatnu:
http://www.asos.com/women/
narucila sam preko njih hrpu stvari i uvijek sam bila prezadovoljna. Jednom sam morala vratiti premali artikl i jako sam brzo dobila povrat novca.
POzdrav, zanima me ako itko zna neku on line knjizaru u RH koja dostavlja knjige u inozemstvo a ne naplacuje postarinu astronomski?
Danas sam dobila paket sa dx.com s kojim sam se pozdravila odavno. Jer sam naručila 29.11.2013. Nisam pila svekrvu jel poštar koji je to donio bio Kinez, vjerojatno bi odgovor bio potvrdan...
gledam neke cipelice za Mo na SD. brojevi koji su tamo prikazani su UK ili US veličine?
UK. Ja sam svojoj uzela 9, naš 27 i ok su joj.
Pa ja sam o tome razmišljala, ali šta sa reklamacijama, tko će se s time zezati? I onda se moraš nalaziti sa osobom koja je primila paket ili ga slati poštom ili Tiskom, opet nešto košta. Dakle, ispada da ako je poštarina 80kn, uštediš 40 kn, ali onda imaš problem oko dostave kod nas.
Da li je netko u zadnje vrijeme naručivao sa SD-a ?
KOliko se čeka , da li još uvijek stiže u roku 2-3 dana?
Kad sam hrjela nešto vratiti SD-u , išla sam logikom da mi povrat za tu jednu stvar neće biti više od 100 kn kad je
poštarina od njih do mene 7 eur za cijeli paket. Malo sam se prevarila
Poštarinu sam online na stranicama dostavne službe izračunala oko 800 kn.
Meni su zadnje dvije narudzbe stigle za 7 i 8 dana. Planiram sutra uzeti jos koje starke klincima.
Narucila sam grudnjak koji mi je bio premali. Artikl nije bio ostecen. Dakle, moja greska, narucila sam krivo. Novac su mi vratili a i posiljku nisam platila. U paketu ti priloze komad papira koji je potvrda da je postarina placena. Dakle, taj komad papira nakeljis na posiljku, odneses na postu i to je to.
deaedi, ispravak! Sad sam provjerila. Posiljka je besplatna, ali za povrat placas postarinu ako zivis izvan UK.
Ja bi trebala naruciti sa SD jos koji grudnjak, pa ako ima koja dobra dusa da se ubacim u order nek mi javi u pp.
http://www.beautyexpert.co.uk/home.dept -kozmetika - free delivery - znaju imati dobre cijene... sad imaju OPI lavove 2+1 gratis
Upomoć... neznam jel greška na stranici ili...pokušavam se registrirat na next i tel.br.mi nikako ne prihvaća, probala i s + i s 00 nikako što krivo radim?
Jesi izbacila nulu u npr 098? Ono npr 00 385 98 pa broj
Posljednje uređivanje od S2000 : 07.03.2014. at 23:45