Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: kombinirani, amniocenteza i nalaz s potvrdom kromosomske greške

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mare1985 prvotno napisa Vidi poruku
    mojatika kada se već vidio kod tebe problem sa srcem bebe?

joj jel mi vjeruješ da mene vuče da idem na amnio jel imam i termin koji me čeka za mjesec
    dana i nisam ga još otkazala. jednostavno se bojim šta ako....

a svi mi govore od obitelji, prijatelja do evo dr. Harni da ne idem...

Cekaj, ako sam dobro shvatila tebi se dogodila greska u laboratoriju , a nalaz je zapravo uredan?
    inace, vjerojatno znas da amnio pkazuje samo kromosomske anomalije , za ostalo je potpuno neupotrebljiv .
    mojoj kceri je srcana greska otktivena na uzv-u i potvrdena na fetalnoj u 21tj., tada se vec vidi najveci broj gresaka koji se moze uopce vidjeti u maternici.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaj, ako sam dobro shvatila tebi se dogodila greska u laboratoriju , a nalaz je zapravo uredan?
    inace, vjerojatno znas da amnio pkazuje samo kromosomske anomalije , za ostalo je potpuno neupotrebljiv .
    mojoj kceri je srcana greska otktivena na uzv-u i potvrdena na fetalnoj u 21tj., tada se vec vidi najveci broj gresaka koji se moze uopce vidjeti u maternici.

sirius,

meni je ginekolog krivi nabor izmjerio. Na temelju tog mi ispao loš rezultat. Pa mi je usput rekao da su mi u labu
    i krivo pretvorili betu i papp-u u mome. Išla sam i na sv.Duh na ponovno mjerenje nabora i kod Harni. Oboje potvrdili
    da nabor nije nikako 3mm već naajveći 2,1 mm. I na kraju od početnog nalaza 1:81 za down sam došla do 1:14717...
    nastao pravi kuršlus kako su na sv.Duhu rekli...
    izbezumljena trudnica sa kuršlusom haha. nema indikacija za amnio ali s obzirom na nastalu situaciju radi vlastitog mira
    možemo joj napraviti...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sirius, kako je završila vaša priča sa srčanom greškom? koliko je bila kompleksna?
    i ja bila na fetalnoj u 17.tj. sve je potvrdio Malčić što je vidio Kos.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mojatika prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, kako je završila vaša priča sa srčanom greškom? koliko je bila kompleksna?
    i ja bila na fetalnoj u 17.tj. sve je potvrdio Malčić što je vidio Kos.
    Vrlo slozena srcana greska. Dijagnoza je nakon poroda bila jednaka onoj od fetalne u 21 tj., sa minimalnim razlikama.
    Nisam radila testove pribira , niti amnio , niti bilo kakve druge testove ( osim uzv-a).
    Kcer sam rodila u terminu, potpuno zdravu , osim srcane greske. Operirana je u tri faze. Sad je 5,5 godisnjakinja , kardioloski najbolje sto moze biti, u svemu prati vrsnjake.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

drago mi je da je vaša priča sretno završila!!! puse curki koja je sve to hrabro prebrodila!!!

Vrlo slozena srcana greska. Dijagnoza je nakon poroda bila jednaka onoj od fetalne u 21 tj., sa minimalnim razlikama.
    Nisam radila testove pribira , niti amnio , niti bilo kakve druge testove ( osim uzv-a).
    Kcer sam rodila u terminu, potpuno zdravu , osim srcane greske. Operirana je u tri faze. Sad je 5,5 godisnjakinja , kardioloski najbolje sto moze biti, u svemu prati vrsnjake.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •