Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: kombinirani, amniocenteza i nalaz s potvrdom kromosomske greške

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sirius, kako je završila vaša priča sa srčanom greškom? koliko je bila kompleksna?
    i ja bila na fetalnoj u 17.tj. sve je potvrdio Malčić što je vidio Kos.

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaj, ako sam dobro shvatila tebi se dogodila greska u laboratoriju , a nalaz je zapravo uredan?
    inace, vjerojatno znas da amnio pkazuje samo kromosomske anomalije , za ostalo je potpuno neupotrebljiv .
    mojoj kceri je srcana greska otktivena na uzv-u i potvrdena na fetalnoj u 21tj., tada se vec vidi najveci broj gresaka koji se moze uopce vidjeti u maternici.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mojatika prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, kako je završila vaša priča sa srčanom greškom? koliko je bila kompleksna?
    i ja bila na fetalnoj u 17.tj. sve je potvrdio Malčić što je vidio Kos.
    Vrlo slozena srcana greska. Dijagnoza je nakon poroda bila jednaka onoj od fetalne u 21 tj., sa minimalnim razlikama.
    Nisam radila testove pribira , niti amnio , niti bilo kakve druge testove ( osim uzv-a).
    Kcer sam rodila u terminu, potpuno zdravu , osim srcane greske. Operirana je u tri faze. Sad je 5,5 godisnjakinja , kardioloski najbolje sto moze biti, u svemu prati vrsnjake.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

drago mi je da je vaša priča sretno završila!!! puse curki koja je sve to hrabro prebrodila!!!

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo slozena srcana greska. Dijagnoza je nakon poroda bila jednaka onoj od fetalne u 21 tj., sa minimalnim razlikama.
    Nisam radila testove pribira , niti amnio , niti bilo kakve druge testove ( osim uzv-a).
    Kcer sam rodila u terminu, potpuno zdravu , osim srcane greske. Operirana je u tri faze. Sad je 5,5 godisnjakinja , kardioloski najbolje sto moze biti, u svemu prati vrsnjake.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •