ja sam u dobitnom postupku mirovala jedno 3 dana i ne skroz strogo,a poslije sam i kuhala,čistila,usisavala,peglala,al sve po malo i lagano,ali sam zapravo sve radila
cure sa poziivnim betama,čestitam!
ja sam u dobitnom postupku mirovala jedno 3 dana i ne skroz strogo,a poslije sam i kuhala,čistila,usisavala,peglala,al sve po malo i lagano,ali sam zapravo sve radila
cure sa poziivnim betama,čestitam!
Ja sam mirovala samo na dan transfera, nakon toga sve normalno, samo malo laganije.. I da, nisam prala prozore, podove i slicno.
Osobno mislim da nema potrebe prikovati se za krevet.
Fala na odgovorima.
Nit se ne mislim prikovati za krevet, al se ne bih druckala nepotrebno. Samo me to putovanje malo muči. Inače planiram sve raditi kao inače samo laganini prvih nekoliko dana.
Hvala.![]()
Frendici je rekla ginica da ne smije dugo putovati u trudnoći (do pola sata u 1 smjeru). Drugoj frendici je ginić rekao da su ležeći policajci mali stresovi za bebu. Jesu li oni paranoični il u pravu ne znam, al ne želim niti otkriti.
Zato me malo muči to putovanje. Al bude valjda sve ok.
Meni je veći stres bio biti s mojom ludom glavom ona 3 dntpa to je bilo strašno....kakve sam scenarije vrtila, strašno...tako da je meni posao dobro došao i putovala sam 35km u jednom smjeru, dakle 70km dnevno..do neki dan
mislila sam da je menga kad ono beta pokazala drugačije, e pa sada odmaram
sama odluči šta je za tebe bolje
samo ništa fizički teško!!!!
ah saraya blago tebi! CESTITAM!!!
meni danas 5dnt, jucer kao da sam imala neke pms osjecaje, ne mogu ih nazvat grcevima, al ono nesto mutno i podmuklo, i osjecaj u nogama...... kad ce nedjelja da napravim teeeest!!!
Cure kako ste nestrpljive,za + na testu i velike bete!
Meni danas tek 2 dnt, jedva čekam u ponedjeljak ići radit, već mi je dosta odmaranja. E sad imam jedno pitanje, u subotu imam sistematski koji uključuje i uzv abdomena. Što mislite da li to može imati kakvog utjecaja (bit će 4dnt), jel netko imao iskustva s tim? Pitala sam mog MPO kaže da mogu slobodno, samo da ne radim ginekološki pregled. Nije da ja njemu ne virujem, ali opet nekako me frka...
Loly tebe sam sanjala sinoc, iako te ne poznajemi bio je uspjesan ovaj postupak, a moje vidovnjacke sposobnosti su poznate na pdf-u prije zaceca
i mozes bez brige na uzv abdomena...
cure kako su vam (.)(.) nakon transfera, ja ludim, jako su osjetljive a bradavice nesmijem dootaknuti koliko su bolne (osjetljive) danas 6dnt
Jedva čekam transfer (u srijedu), ali znam da ću izluditi do bete. Već sam 2 puta imala simptome trudnoće (lažne, naravno) pa ću valjda uspjeti ignorirati promjene u tijelu nakon transfera. Ak niš drugo, morat ću igrati PlayStationi čitati knjige da ne razmišljam o tome.
evo curke i ja vam se pridružujem!!! danas mi 3 dnt trodnevnog embrija! za sada sve ok-------- živci smireni i čekamo betu 21.03
loly vidim da je tebi i meni isti dan! kad ti vadiš betu?
ja kupila testić al neznam kad bi ga mogla napravit inače beta 17.3
malo imam kao pritisak u području maternice ali to je od utrića tako da me to ne zabrinjava! a za testić još neznam . predzadnji put radila test bio +, kad drugi dan prokrvarila i bila biokem. pa sam rekla nema više testića. a zadnji put vadila betu bez testa prije i opet biokem. pa mi bilo žao da ga nisam radila da barem nakratko "uživam da sam trudna"............. a sad ču viditi "kako me ulovi"!!!
ajoj, strpljen spasen, no ja radila testic jucer popodne5dnt, 10dno, nishhhh
mislim da cu cekat do nedjelje na jutarnji urin, to bi bilo kao dan prije ocekivane menge....8dnt. a betu..... ma necu ni radit, sta ce mi betatek mozda za nekih 10ak dana, ukoliko menga ne dodje.
![]()
Posljednje uređivanje od boogie woogie : 07.03.2014. at 14:10
Uh tek 4 dnt, mene muči nesanica, popraćena učestalim noćnim mokrenjem. Jutros jaki pritisak i bolovi imala sam osjećao kao da me boli debelo crijevo, srećom prošlo za par min.
Obavila sistematski, naravno anemična i kaže dr. da vidi zadebljani uterus.
a di ste cure? meni danas 6dnt i napetost polako počinje (živci naravno) a vama kako je???????????
suzy.s pratimo seI meni 6dnt, ne osjećam NIŠTA, ne probada, ne boli, (.)(.) normalne, ispuhane, znam da je rano, ali ne miriše na dobro: E i pojavili se prištići koji uvik nagovještaju mengu za par dana
![]()
ma kako je, nikako, zivci pucaju, jao kako to vrijeme sporo ide kad ne treba!
ja imam blijedi plusic vec 3 dana, slabo tamni..... to je danas 9dnt 2 bc, FET.
od simptoma, pa ne puno, osim sto mi je sinoc bas bilo mucno dosta navecer.... inace sam sklona mucninama.
(.)(.) nista, grcevi nista, tu i tamo neki osjecaj da ce kao grcevi al ne, onda tu i tamo osjetim jajnik kako me pikne- to sam vesela, mislim si neka neka radi
a jedan potkozni mi se pojavio na prsima, sto je inace nikad slucaj, to onaj bolni, sad je prosao....
vec danima vozim bicikl i nema nikakvog mirovanja. pa sta Bog da. betu cu radit krajem tjedna, da joj dam vremena da me uvjeri da ce ostati![]()
evo da se i ja priduzim cekalicama...
danas mi je 4 dnt ,od simpoma nista osluskujem se al ponekad neko probadanje (ovo mi je peti pokusaj)
nakon punkcije imala sam 8 dobrih embriona a sada mi je vracen samo jedan ,zakon takav nakon punkcije samo jedan mogu vratiti a posle po dva... ostali cekaju...
utrogestan 200 mg uzimam 3x1 al ^prijaateljica mi kaze da je ona uzimala od petog dana 3x2 al mene nesto strah da nece biti previse,i daa moja prijateljica je sada u 21 tjednu trudnoce...
dali neko uzima po 2 utrogestana?
betu vadimo 20.3 ako se menga ne pojavi nadam se da nece bilo bi vrjeme da me zaobidje sto zelim i svima vama visoke bete i lijepu trudnocu...
mersa, ti si negdje vani? u HR imaju samo utrogestane od 100mg, zato 3x2. Kod mene u SVici ima i od 200mg, to je onda 3x1, kao i kod tebe.
Dobrodošla, mersa!
Ovdje ti praktički svi uzimaju Utrogestane po shemi 3x2.
Gdje si ti u postupku - pitam zbog zakona s vraćanjem jednog embrija u svježem postupku?
edit: sad vidim u čemu je kvaka, tnx BW![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 10.03.2014. at 16:56
Ja sam u Belgiji na postupku, kod nas je Utrogestan od 200 mg..
Nakon punkcije mogu vratiti samo jedan embrion a posle po dva , ovdje gledaju po godinama...
Meni danas 2dnt, odnosno 7 dpo i vec mi pritisak dolje. Nadam se da je od utrogestana. Cice povecane i bolne a bradavice me cak i pekle. Objasnjavam toj svojoj blastici da joj nece biti lose s namapa cemo vidjeti sta ce odluciti
Danas 8 dnt (imam osjećaj da je transfer bio prije misec dana kako vrime sporo prolazi), malo napuhana, cicke malo teže, jučer me malo bolilo ali ko da me mjehur boli, krv iz nosa....Ma sve u svemu simptoma 0
Meni je danas 2dnt. Osjećam se ok, osim jajnika, al oni me ionako bole cijelo vrijeme zbog postupka.
Neću odbrojavati do testa jer sam na godišnjem, pa dan kada ću raditi test i betu mi je i zadnji dan godišnjeg. Odlučila sam se opustiti i uživati, al me ipak malo frka jer nemam smrzlića. Od 10js, oplodilo ih se 6 i samo su se 2 blastice razvile kako treba (i izvrsne su kvalitete). Nadam se da će se obje primiti. Ako ne, bit ću razočarana, ali u idućoj stimulaciji možda dobijem više blastica i za smrzavanje da imam za idući put. A sad već imam skoro 40 godina, tak da bez smrzlića ne znam od čega ću napraviti bebu opet za 2 godine.
Valjda neću imati nekakve simptome i nuspojave i provoditi dane na internetu u i brizi.
cure, budući da ovdje ne smijemo chatati, samo da i ovdje javim betu, zapravo samo pogledajte potpis
sretno svima!!!![]()
6 dnt i nikakvi simptoma malo ponekad pikne jajnik ostalo nista... al negubim nadu...![]()
znate koje sam ja "simptome" imala ovaj put- kihanje! jel tko od vas kise jedno par puta dnevno?
Nije prehlada, ni alergija....
Ja ne kišem, ali sam prduckalaKažu da je i to simptom
Mislim se da sutra pišnem jedan test, bit će 11 dnt trodnevnog embija, mislim da nije rano!
Ja i dalje imam osjecaj da cu svaki tren procuriti i cice me bole
Loly sretno, ja se ne usudim pisnuti test
Posljednje uređivanje od ljubilica : 14.03.2014. at 13:37
Loly- istina~, bilo je svega!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oooo vjetrovi,kad smo se vracali s transfera..ja sam imala takve vjetrove da nas je muz jedva zive dovezao doma
Sljedecih dana nisam smjela boravit u javnim zatvorenim prostorijama,jer bi me proglasili serijskim ubojicom
Ali ja to nisam pripisivala simptomima T...ja mislila ma to je od hormona,bilo me strah pomislit..da mozda ipak je T.
Sad kad razmisljam unazad cini mi se ko da sam imala masu simptoma,ali ja sam non stop mahala rukom..to je od hormona)
Jos kad mi je malo mukica, nitko nije sretniji od mene
Iz ove perspektive cini mi se da bi bila najsretnija cijeli dan zagrljena s wc skoljkom
Ma luda zena![]()
ma gle koje prdilice!!! ja pred muzem to ne radim! tc tc tc
mene grudi jos ne bole, a sto je najgore niti ne rastu, pa kad cu ja dobit lepe cicke koje ablenduju avionima?![]()
Posudit cu vam ja malo svojihJa prirodno 80 b, ako pocmu rast,mislim da cu morat narucivat padobrane,jer nece bit velicina grudnjaka za mene.
Nisu ni meni narasle,samo su mi malo postale..jos jedrije
I teze..
Kaze mm dobro da moras lezat,inace bi s dolcevitom usred lita setala![]()
Hej Alma, ja sam u Citadelli na postupku,a ti? Od koji put si uspjela?
Pozdrav
Nemoj zezat. Kihanje. Ja kišem od jučer, nisam bolesna i rano mi je za alergiju.
Danas sam otkrila sukrvicu. Nitko sretniji od mene. Nadam se da je to to.
Rekao mi dr. na transferu (3dnevni zametak) da napravim test 11dnt, a napisao 14dnt. I sad si mislim, koliko ću biti strpljiva.
Jel itko od vas imao užasan pritisak u cijeloj trbušnoj šupljini? Sinoć sam jedva spavala. Najteže mi je kad legnem, jaučem od bolova. Kao da mi nešto iznutra želi probiti kroz rebra. Mislim da će mi i ova noć biti teška.
Posljednje uređivanje od Sadie : 14.03.2014. at 21:47
7dnt jajnici me rasturaju naizmjence. I popodne se javilo prduckanje. Nisam nista jela sto bi to izazvalo pa se i ja nadam da mi tijelo nesto porucuje
Curke kojima su vracene blastice, koji dnt ste radili testic?