Stranica 7 od 310 PrviPrvi ... 567891757107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 15499

Tema: Nakon transfera II

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam u dobitnom postupku mirovala jedno 3 dana i ne skroz strogo,a poslije sam i kuhala,čistila,usisavala,peglala,al sve po malo i lagano,ali sam zapravo sve radila
    cure sa poziivnim betama,čestitam!

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam mirovala samo na dan transfera, nakon toga sve normalno, samo malo laganije.. I da, nisam prala prozore, podove i slicno.
    Osobno mislim da nema potrebe prikovati se za krevet.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Fala na odgovorima.
    Nit se ne mislim prikovati za krevet, al se ne bih druckala nepotrebno. Samo me to putovanje malo muči. Inače planiram sve raditi kao inače samo laganini prvih nekoliko dana.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    Sadie a citaj tu po forumu, naci ces sve odgovore na tvoja pitanja, barem sam ja uvijek nasla
    Ja inace ne zagovaram mirovanje, osim 1-2 dan nakon transfera, ali sad bas da se truckas u autu 40 min..... e to nisam sigurna. Te lagane vibracije...... mislim, za to sigurno nema dokaza za da ili ne.
    p.s. nadamo se da ces biti trudna nakon transfera SRETNO!!
    Hvala.
    Frendici je rekla ginica da ne smije dugo putovati u trudnoći (do pola sata u 1 smjeru). Drugoj frendici je ginić rekao da su ležeći policajci mali stresovi za bebu. Jesu li oni paranoični il u pravu ne znam, al ne želim niti otkriti.
    Zato me malo muči to putovanje. Al bude valjda sve ok.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala.
    Frendici je rekla ginica da ne smije dugo putovati u trudnoći (do pola sata u 1 smjeru). Drugoj frendici je ginić rekao da su ležeći policajci mali stresovi za bebu. Jesu li oni paranoični il u pravu ne znam, al ne želim niti otkriti.
    Zato me malo muči to putovanje. Al bude valjda sve ok.
    Meni je veći stres bio biti s mojom ludom glavom ona 3 dntpa to je bilo strašno....kakve sam scenarije vrtila, strašno...tako da je meni posao dobro došao i putovala sam 35km u jednom smjeru, dakle 70km dnevno..do neki dan mislila sam da je menga kad ono beta pokazala drugačije, e pa sada odmaram sama odluči šta je za tebe bolje samo ništa fizički teško!!!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ah saraya blago tebi! CESTITAM!!!
    meni danas 5dnt, jucer kao da sam imala neke pms osjecaje, ne mogu ih nazvat grcevima, al ono nesto mutno i podmuklo, i osjecaj u nogama...... kad ce nedjelja da napravim teeeest!!!

mare77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni danas 5dnt, jucer kao da sam imala neke pms osjecaje, ne mogu ih nazvat grcevima, al ono nesto mutno i podmuklo, i osjecaj u nogama...... kad ce nedjelja da napravim teeeest!!!
    Uhhh i ja čekam nedjelju, prvo sam mislila ne raditi test i čekati srijedu kad je beta ali već sad vidim da neću izdržati

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj mare77 prvotno napisa Vidi poruku
    Uhhh i ja čekam nedjelju, prvo sam mislila ne raditi test i čekati srijedu kad je beta ali već sad vidim da neću izdržati
    ma da, ko ce izdrzat. ja sam svecano najavila da necu radit betu do 7 dana nakon ocekivane M, a gle sad, testic ce pasti 1 dan prije ocekivane M. makar, htjela sam ga ja vec i jutros na 5dnt

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure kako ste nestrpljive, za + na testu i velike bete!
    Meni danas tek 2 dnt, jedva čekam u ponedjeljak ići radit, već mi je dosta odmaranja. E sad imam jedno pitanje, u subotu imam sistematski koji uključuje i uzv abdomena. Što mislite da li to može imati kakvog utjecaja (bit će 4dnt), jel netko imao iskustva s tim? Pitala sam mog MPO kaže da mogu slobodno, samo da ne radim ginekološki pregled. Nije da ja njemu ne virujem, ali opet nekako me frka...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Loly tebe sam sanjala sinoc, iako te ne poznajem i bio je uspjesan ovaj postupak, a moje vidovnjacke sposobnosti su poznate na pdf-u prije zaceca
    i mozes bez brige na uzv abdomena...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Loly tebe sam sanjala sinoc, iako te ne poznajem i bio je uspjesan ovaj postupak, a moje vidovnjacke sposobnosti su poznate na pdf-u prije zaceca
    i mozes bez brige na uzv abdomena...
    Draga moja kako si me nasmijala Nadam se da će se i ovaj put tvoje vidovnjačke sposobnosti pokazati točnima

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure kako su vam (.)(.) nakon transfera, ja ludim, jako su osjetljive a bradavice nesmijem dootaknuti koliko su bolne (osjetljive) danas 6dnt

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

hvala ma boogie ja nisam imala nikakve simptome..samo pms i onda "menga"

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jedva čekam transfer (u srijedu), ali znam da ću izluditi do bete. Već sam 2 puta imala simptome trudnoće (lažne, naravno) pa ću valjda uspjeti ignorirati promjene u tijelu nakon transfera. Ak niš drugo, morat ću igrati PlayStation i čitati knjige da ne razmišljam o tome.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

evo curke i ja vam se pridružujem!!! danas mi 3 dnt trodnevnog embrija! za sada sve ok-------- živci smireni i čekamo betu 21.03
    loly vidim da je tebi i meni isti dan! kad ti vadiš betu?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj suzy.s prvotno napisa Vidi poruku
    evo curke i ja vam se pridružujem!!! danas mi 3 dnt trodnevnog embrija! za sada sve ok-------- živci smireni i čekamo betu 21.03
    loly vidim da je tebi i meni isti dan! kad ti vadiš betu?
    Ja ću vaditi 17.3. to je 13 dnt, mislim da je to ok! Jesi ti u Rijeci u postupku, ko njih je tako kasno vađenje bete? Oće pasti koji testić prije? I kod mene za sada sve ok, ali imam stalno te pms bolove konstantno nisko.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja kupila testić al neznam kad bi ga mogla napravit inače beta 17.3

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

malo imam kao pritisak u području maternice ali to je od utrića tako da me to ne zabrinjava! a za testić još neznam . predzadnji put radila test bio +, kad drugi dan prokrvarila i bila biokem. pa sam rekla nema više testića. a zadnji put vadila betu bez testa prije i opet biokem. pa mi bilo žao da ga nisam radila da barem nakratko "uživam da sam trudna"............. a sad ču viditi "kako me ulovi"!!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ajoj, strpljen spasen, no ja radila testic jucer popodne 5dnt, 10dno, nishhhh
    mislim da cu cekat do nedjelje na jutarnji urin, to bi bilo kao dan prije ocekivane menge....8dnt. a betu..... ma necu ni radit, sta ce mi beta tek mozda za nekih 10ak dana, ukoliko menga ne dodje.
    Posljednje uređivanje od boogie woogie : 07.03.2014. at 14:10

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Uh tek 4 dnt, mene muči nesanica, popraćena učestalim noćnim mokrenjem. Jutros jaki pritisak i bolovi imala sam osjećao kao da me boli debelo crijevo, srećom prošlo za par min.
    Obavila sistematski, naravno anemična i kaže dr. da vidi zadebljani uterus.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

a di ste cure? meni danas 6dnt i napetost polako počinje (živci naravno) a vama kako je???????????

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

suzy.s pratimo se I meni 6dnt, ne osjećam NIŠTA, ne probada, ne boli, (.)(.) normalne, ispuhane, znam da je rano, ali ne miriše na dobro: E i pojavili se prištići koji uvik nagovještaju mengu za par dana

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ma kako je, nikako, zivci pucaju, jao kako to vrijeme sporo ide kad ne treba!
    ja imam blijedi plusic vec 3 dana, slabo tamni..... to je danas 9dnt 2 bc, FET.
    od simptoma, pa ne puno, osim sto mi je sinoc bas bilo mucno dosta navecer.... inace sam sklona mucninama.
    (.)(.) nista, grcevi nista, tu i tamo neki osjecaj da ce kao grcevi al ne, onda tu i tamo osjetim jajnik kako me pikne- to sam vesela, mislim si neka neka radi
    a jedan potkozni mi se pojavio na prsima, sto je inace nikad slucaj, to onaj bolni, sad je prosao....
    vec danima vozim bicikl i nema nikakvog mirovanja. pa sta Bog da. betu cu radit krajem tjedna, da joj dam vremena da me uvjeri da ce ostati

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

evo da se i ja priduzim cekalicama...
    danas mi je 4 dnt ,od simpoma nista osluskujem se al ponekad neko probadanje (ovo mi je peti pokusaj)
    nakon punkcije imala sam 8 dobrih embriona a sada mi je vracen samo jedan ,zakon takav nakon punkcije samo jedan mogu vratiti a posle po dva... ostali cekaju...
    utrogestan 200 mg uzimam 3x1 al ^prijaateljica mi kaze da je ona uzimala od petog dana 3x2 al mene nesto strah da nece biti previse,i daa moja prijateljica je sada u 21 tjednu trudnoce...
    dali neko uzima po 2 utrogestana?
    betu vadimo 20.3 ako se menga ne pojavi nadam se da nece bilo bi vrjeme da me zaobidje sto zelim i svima vama visoke bete i lijepu trudnocu...

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

mersa, ti si negdje vani? u HR imaju samo utrogestane od 100mg, zato 3x2. Kod mene u SVici ima i od 200mg, to je onda 3x1, kao i kod tebe.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobrodošla, mersa!
    Ovdje ti praktički svi uzimaju Utrogestane po shemi 3x2.
    Gdje si ti u postupku - pitam zbog zakona s vraćanjem jednog embrija u svježem postupku?

edit: sad vidim u čemu je kvaka, tnx BW
    Posljednje uređivanje od Argente : 10.03.2014. at 16:56

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam u Belgiji na postupku, kod nas je Utrogestan od 200 mg..
    Nakon punkcije mogu vratiti samo jedan embrion a posle po dva , ovdje gledaju po godinama...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni danas 2dnt, odnosno 7 dpo i vec mi pritisak dolje. Nadam se da je od utrogestana. Cice povecane i bolne a bradavice me cak i pekle. Objasnjavam toj svojoj blastici da joj nece biti lose s nama pa cemo vidjeti sta ce odluciti

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Danas 8 dnt (imam osjećaj da je transfer bio prije misec dana kako vrime sporo prolazi), malo napuhana, cicke malo teže, jučer me malo bolilo ali ko da me mjehur boli, krv iz nosa....Ma sve u svemu simptoma 0

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je danas 2dnt. Osjećam se ok, osim jajnika, al oni me ionako bole cijelo vrijeme zbog postupka.
    Neću odbrojavati do testa jer sam na godišnjem, pa dan kada ću raditi test i betu mi je i zadnji dan godišnjeg. Odlučila sam se opustiti i uživati, al me ipak malo frka jer nemam smrzlića. Od 10js, oplodilo ih se 6 i samo su se 2 blastice razvile kako treba (i izvrsne su kvalitete). Nadam se da će se obje primiti. Ako ne, bit ću razočarana, ali u idućoj stimulaciji možda dobijem više blastica i za smrzavanje da imam za idući put. A sad već imam skoro 40 godina, tak da bez smrzlića ne znam od čega ću napraviti bebu opet za 2 godine.
    Valjda neću imati nekakve simptome i nuspojave i provoditi dane na internetu u i brizi.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, budući da ovdje ne smijemo chatati, samo da i ovdje javim betu, zapravo samo pogledajte potpis

sretno svima!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Frodo jesi ti imala kakve simptome?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

6 dnt i nikakvi simptoma malo ponekad pikne jajnik ostalo nista... al negubim nadu...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mersa prvotno napisa Vidi poruku
    6 dnt i nikakvi simptoma malo ponekad pikne jajnik ostalo nista... al negubim nadu...
    mersa u kojoj si bolnici u postupku? I ja sam postupak obavljala u Belgiji(jer tu zivim)...Vidim da si pitala za Utrogestan. I ja sam ga koristila 3X1 a kupovala ovdje u apoteci( predpostavljam da je bio od 200mg).

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

znate koje sam ja "simptome" imala ovaj put- kihanje! jel tko od vas kise jedno par puta dnevno?
    Nije prehlada, ni alergija....

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja ne kišem, ali sam prduckala Kažu da je i to simptom Mislim se da sutra pišnem jedan test, bit će 11 dnt trodnevnog embija, mislim da nije rano!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja i dalje imam osjecaj da cu svaki tren procuriti i cice me bole
    Loly sretno, ja se ne usudim pisnuti test
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 14.03.2014. at 13:37

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Loly- istina~, bilo je svega!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Oooo vjetrovi,kad smo se vracali s transfera..ja sam imala takve vjetrove da nas je muz jedva zive dovezao doma
    Sljedecih dana nisam smjela boravit u javnim zatvorenim prostorijama,jer bi me proglasili serijskim ubojicom
    Ali ja to nisam pripisivala simptomima T...ja mislila ma to je od hormona,bilo me strah pomislit..da mozda ipak je T.
    Sad kad razmisljam unazad cini mi se ko da sam imala masu simptoma,ali ja sam non stop mahala rukom..to je od hormona)

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i dalje imam osjecaj da cu svaki tren procuriti i cice me bole
    Loly sretno, ja se ne usudim pisnuti test
    Ja i sad..tj.do prije dva dana sam non stop imala osjecaj da cu procurit..
    A kako moram lezat..osim simptoma da me boli cijelo tijelo od lezanja..nemam simptoma..onda se prepadnem,ma gdje su sad? Pa se dignem..ispipam malo cike,i cim bole..vratim se u horizontalu sretna!

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jos kad mi je malo mukica, nitko nije sretniji od mene
    Iz ove perspektive cini mi se da bi bila najsretnija cijeli dan zagrljena s wc skoljkom
    Ma luda zena

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jos kad mi je malo mukica, nitko nije sretniji od mene
    Iz ove perspektive cini mi se da bi bila najsretnija cijeli dan zagrljena s wc skoljkom
    Ma luda zena
    aaaaaaa mukica je krenila???? aaaaa prdeži??? uh dobro...ja sam mislila da sam samo ja plinska komora...užas jedan...
    cure moje od ranih simptoma nisam imala ništa...pms jedino...evo i još uvijek jučer osjećaj da ću dobiti...užas

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ma gle koje prdilice!!! ja pred muzem to ne radim! tc tc tc

mene grudi jos ne bole, a sto je najgore niti ne rastu, pa kad cu ja dobit lepe cicke koje ablenduju avionima?

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ma gle koje prdilice!!! ja pred muzem to ne radim! tc tc tc

mene grudi jos ne bole, a sto je najgore niti ne rastu, pa kad cu ja dobit lepe cicke koje ablenduju avionima?
    e draga moja..ja kao osjećam bujanje grudi..i kontam uh ogromne su..kad ono i dalje 70B ahahahahaha

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Posudit cu vam ja malo svojihJa prirodno 80 b, ako pocmu rast,mislim da cu morat narucivat padobrane,jer nece bit velicina grudnjaka za mene.
    Nisu ni meni narasle,samo su mi malo postale..jos jedrije
    I teze..
    Kaze mm dobro da moras lezat,inace bi s dolcevitom usred lita setala

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A ja jedva cekam cicke prosetat vani

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hej Alma, ja sam u Citadelli na postupku,a ti? Od koji put si uspjela?
    Pozdrav

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Posudit cu vam ja malo svojihJa prirodno 80 b, ako pocmu rast,mislim da cu morat narucivat padobrane,jer nece bit velicina grudnjaka za mene.
    Nisu ni meni narasle,samo su mi malo postale..jos jedrije
    I teze..
    Kaze mm dobro da moras lezat,inace bi s dolcevitom usred lita setala
    uuuuu micika ahahaa...de posudi malo

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

znate koje sam ja "simptome" imala ovaj put- kihanje! jel tko od vas kise jedno par puta dnevno?
    Nije prehlada, ni alergija....
    Nemoj zezat. Kihanje. Ja kišem od jučer, nisam bolesna i rano mi je za alergiju.
    Danas sam otkrila sukrvicu. Nitko sretniji od mene. Nadam se da je to to.
    Rekao mi dr. na transferu (3dnevni zametak) da napravim test 11dnt, a napisao 14dnt. I sad si mislim, koliko ću biti strpljiva.

Jel itko od vas imao užasan pritisak u cijeloj trbušnoj šupljini? Sinoć sam jedva spavala. Najteže mi je kad legnem, jaučem od bolova. Kao da mi nešto iznutra želi probiti kroz rebra. Mislim da će mi i ova noć biti teška.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 14.03.2014. at 21:47

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

7dnt jajnici me rasturaju naizmjence. I popodne se javilo prduckanje. Nisam nista jela sto bi to izazvalo pa se i ja nadam da mi tijelo nesto porucuje
    Curke kojima su vracene blastice, koji dnt ste radili testic?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •