Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam cure moje...
    tek sam se sad uključila ,imala sam dosta posla(a tko ne tipka s dela
    Na Smiljanicu sam se odlučila..u biti nisam još,ali tu mogućnost mi je spomenula sama moja soc.gin...a sad kome ću pripasti,vidjet ćemo..spermiogram je obavljen još u 7 mj..kad smo tek počinjali razmišljat o tome"što ako je problem u meni"..ali nije..ima spermiće za poželit...(što se i obistinilo nakon kratkog vremena..ali završilo je kiretažom u 9 ttj....sa stajališta moje priv. gin.(jako dobre dijagnostičarke,spremne na sve i svašta samo da bude uspješno) i kod mene je sve ok...s obzirom na godine..i to je ono što je u biti najveći problem..i zato ne želim čekati..već samo malo požuriti ...
    Danas je onaj dan d...tako bar kaže moj fer.graf od prošlog mjeseca..a i po temp.vidim da moramo krenuti u produženi vikend-akciju...ali i zovem negdje poslije 20 za konzultacije...
    Hvala vam još jednom curke...
    a koliko ti je prošlo od kiretaže? i o kojim se godinama radi?
    imam sličnu situaciju. došlo je do spontane trudnoće i sad bih najradije na konzultacije i hormonsko uštimavanje u Ri, ali vec mi je moja dr. rekla da se te stvari događaju i da treba pokusati za par mjeseci ponovno. A ja imam 38 godina i ne da mi se čekati sljedeću ovulaciju koja ce doći za pola godine, mozda!?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

da li je netko od vas mijenjao doktora na humanoj? da li je to izvedivo i kako vam je bilo kad ste došli na pregled kod onoga od kojeg ste otišli?razmišljam lagano o tome,ali mi je bed što se stalno mijenjaju pa ne možeš izbjeći susret..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    da li je netko od vas mijenjao doktora na humanoj? da li je to izvedivo i kako vam je bilo kad ste došli na pregled kod onoga od kojeg ste otišli?razmišljam lagano o tome,ali mi je bed što se stalno mijenjaju pa ne možeš izbjeći susret..
    A zašto bi mijenjala, baš sam sad znatiželjna? Meni nije poznato baš da je to netko napravio i stvarno ne znam kako bi to izgledalo, bilo bi malo nezgodno bar bi meni bilo da dođem kod tog dr. ponovo na pregled ili punkciju

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

red pepper,mislim da nema svrhe da mijenjaš dr.Ja sam u postupku kod dr.Smiljan,laparoskopiju mi je radio dr.Vlašić,a najviše pregleda mi je napravio dr.Manestar,njih troje se mijenjaju,jedan su tim,tako da ti je svejedno ...meni su svi troje dobri...moj savjet je svima da ne pristaju na specijalizante za bilo šta...ja sam imala ružno iskustvo prije mjesec dana.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...Dan ...od kiretaže je prošlo 6 mj....ustvari imala sam dvije u razmaku mj.i pol...prva kad se plod nije razvijao kako treba u 9 ttj.( 9 mj.prošlog ljeta), a onda polovicom 10 mj.druga jer prva nije bila dovoljno dobro napravljena..tako da sam ipak morala malo više čekat ponovnu akciju...
    ...ali s obzirom na godine,41 sam napunila pred 2 tjedna...mislim da će mi dobro doći i malo dodatne stimulacije...jer ono što i sama kažeš...tko zna ako će i doći ovulacija i koliko su mi se sad poremetili hormoni...
    ...tako da ti želim sreću i savjet da ipak odeš na konzultacije ,ma što god govorila tvoja dr.

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    a koliko ti je prošlo od kiretaže? i o kojim se godinama radi?
    imam sličnu situaciju. došlo je do spontane trudnoće i sad bih najradije na konzultacije i hormonsko uštimavanje u Ri, ali vec mi je moja dr. rekla da se te stvari događaju i da treba pokusati za par mjeseci ponovno. A ja imam 38 godina i ne da mi se čekati sljedeću ovulaciju koja ce doći za pola godine, mozda!?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Inače ja danas bila na punkciji i oba folikula prazna..da li to pokazuje niske rezerve jajnika ili može biti slučajnost? zadnji put sam dobila stanicu i dobar embrio pa me to malo tješi,ali ovo mi se nimalo ne sviđa..

Meni je za prvi stimulirani sada dao neki antagonist protokol..kao zbog policističnih jajnika..kakav je to protokol? jedino mi je rekao da nema puno bockanja,a to mi smrdi na mjere štednje prije nego na neku super stručno pogođenu terapiju..

I ne mijenjam doktora,..malo sam posumnjala u njega pošto je profesorica popljuvala njegovu odluku jer kao ona je iskusnija,ali kasnije čujem da se ona voli praviti pametna..a i neprofesionalno je od nje mijenjati tuđe odluke kod tuđeg pacijenta. ipak mi se manestar od prvog dana najviše sviđa i vjerovat ću njemu..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Inače ja danas bila na punkciji i oba folikula prazna..da li to pokazuje niske rezerve jajnika ili može biti slučajnost? zadnji put sam dobila stanicu i dobar embrio pa me to malo tješi,ali ovo mi se nimalo ne sviđa..
    Meni je za prvi stimulirani sada dao neki antagonist protokol..kao zbog policističnih jajnika..kakav je to protokol? jedino mi je rekao da nema puno bockanja,a to mi smrdi na mjere štednje prije nego na neku super stručno pogođenu terapiju..
    Može biti slučajnost. Ako imaš policistične jajnike nije baš vjerojatno da istovremeno imaš malu zalihu. Za ovo drugo, prije bih rekla da je to nova moda na našoj klinici, nego posebni protokol za PCOSovke...

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ma nemam policistične jajnike tj. na papiru mi je omjer lh i fsh takav da ukazuje u tom smijeru,ali daleko je od policističnih jer mi je lh 10,a tsh 7..a za policistične mora biti ili 2:1 ili 3:1...a po ultrazvuku nisu policistični..tako da možda i imam male rezerve,tko će ga znati..a nemaju oni izbora puno oko protokola..moraju igrati s vrstom i količinom lijekova koje dobiju..kad ti kupuješ sam lijekove onda ti doktor može maximalno personalizirati protokol i vidjeti što je najbolje za tebe,ali ovako dobiješ šta ima na lageru..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

tsh=fsh

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •