Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: Tjedan borbe protiv neplodnosti- donacije

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

uplaćujem još kad sjedne plaća u petak

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Uplaćeno!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja cu jos jednom zamoliti sve one koji nisu uplatili da uplate onoliko koliko mogu i da nas sto vise dodje u setnju.
    Zalosno je koliko neplodnih parova ima samo u Zg a ni 2% ih ne dodje u setnju. Moja cura ce opet biti tu sa svojom majicom IVF beba

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisam više često na forumu, jednostavno ne stignem uz svoje ljubavi, ali tu i tamo škicnem i vidim da ste ove godine uspjeli organizirati čitavi tjedan za borbu protiv neplodnosti.

Bravo i hvala!

Mi smo imali sreće i uspjeli već iz drugog pokušaja, ali zato što imamo djecu neplodnost boli malo manje, ali i dalje boli. Dobro se sjećam koliko ste nam znanjem i podrškom pomogli od dijagnoze do postupka, od neuspjeha do pozitivne bete, i s kolikim ste veseljem podijelili našu sreću kad su se rodile naše čudesne bebe.

Nikome danas s novcima nije lako, nama s blizancima je sve doslovno u duplo, ali uplatiti ćemo koliko god možemo jer znamo da će se upotrijebiti za pravu stvar i pomoći mnogima koji jesu ili će tek biti u našoj situaciji.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam jučer nešto uplatila i poslala na f-book i mail molbe frendovima da uplate koliko mogu. Nadam se da ce se bar netko odazvati.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Di ste nabavili majice za kikace na kojima piše IVF beba? I mi bi se lijepo uredili za šetnju

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Radila sam je po narudjbi kod nas. Nije problrm uraditi je vec naci velicinu majice. Pokusat cu naci jedinicu pa da urade. Javim ti

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam je po narudjbi kod nas. Nije problrm uraditi je vec naci velicinu majice. Pokusat cu naci jedinicu pa da urade. Javim ti
    Bilo bi najbolje kad bi bili neki mali prsluci... Tu je onda veličina malo lakša za prilagoditi.... Svakako javi ako sto nades!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da u utorak sjeda porodiljni pa cu uplatiti jos nesto
    I odoh zicati koju dobru dusu, pa kolko-tolko

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uplatila još nešto malo...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mene jucer prijatelj razveselio, raspitao se o Tjednu, pa o endometriozi da moze bolje razumijeti prijateljicu, a razgovor smo zakljucili uplatom

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Napokon uplaćeno.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    E da, nikako da to objavimo - ove godine pomičemo šetnju jer je logično da bude u Tjednu borbe protiv neplodnosti, a ne mjesec dana kasnije...a logično je bilo da TBPN bude onda kada je Fertility Europe meeting u ZG, pa jedno vuče drugo. Nadajmo se da će biti lijepo vrijeme!
    Još ćemo zvati na šetnju
    mozda negdje i pise, ali nisam vidjela. Kad je skup i setnja, u koliko sati i gdje?
    Rado bi se pridruzili, hvala
    Uplacujemo!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ovu subotu... Kod Mandusevca u podne... Ima i posebna tema da se "pobrojimo" pa se tamo isto dodajte! A tamo su i svi detalji!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, da još malo pojasnim na što bi se utrošila ova sredstva:
    - izradili bismo bedževe sa porukama Neplodnost boli i I ja želim zagrliti svoje dijete koje bi nosili u tom tjednu
    - organizirali bismo okrugli stol o praksi u IVF-u u Europi na kojem bi sudjelovali razni stručnjaci kao i članovi Fertility Europe-a
    - želimo napraviti tzv Wall of hope na koji bi izložili razglednice koje sakupljamo u kampanji Čudesne obitelji pa vas i ovim putem pozivam da, ukoliko još niste, napravite svoju razglednicu- link na temu http://forum.roda.hr/threads/66241-%...desne+obitelji
    - izložili bi i plakate s porukama vezane za neplodnost

Ideja imamo puno ali problem nam je financiranje istih.
    Hvala svima koji su već uplatili i onima koji tek hoće
    Ako se smijem uplesti...bilo bi lijepo skupljati i sredstva za mpo postupke, lijekove, put...i sve sto je potrebno,
    za one koji si na zalost ne mogu priustiti, mislim da je to jako potrebno...ali vjerujem da ste racunali na to

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga mjestopodsuncem, nažalost i na ovaj način jedva skupljamo sredstva za ovaj tjedan koji je vrlo bitan što se tiče osvještavanja javnosti, preveniranja što se tiče mračnih sila i drugih političkih opcija koje se ja iskreno bojim da bi opet mogli pomisliti na mijenjane zakona na gore (zabranu zamrzavanja embrija, ograničavanje oplodnje na samo 3 j.s. itd). Ovo što skupljamo jeste jedva dovoljno za ovaj tjedan - jedva i ne bi bilo dostatno niti za jedan jedini postupak MPO-a s lijekovima a kamoli za ovo što ti predlažeš - nažalost.

Masu stvari smo dobili gratis - i ljudi su uložili i još ulaže mnoge sate dobrovoljnog rada za ovaj tjedan, to je veliki ulog ali je novaca uistinu malo

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    draga mjestopodsuncem, nažalost i na ovaj način jedva skupljamo sredstva za ovaj tjedan koji je vrlo bitan što se tiče osvještavanja javnosti, preveniranja što se tiče mračnih sila i drugih političkih opcija koje se ja iskreno bojim da bi opet mogli pomisliti na mijenjane zakona na gore (zabranu zamrzavanja embrija, ograničavanje oplodnje na samo 3 j.s. itd). Ovo što skupljamo jeste jedva dovoljno za ovaj tjedan - jedva i ne bi bilo dostatno niti za jedan jedini postupak MPO-a s lijekovima a kamoli za ovo što ti predlažeš - nažalost.

Masu stvari smo dobili gratis - i ljudi su uložili i još ulaže mnoge sate dobrovoljnog rada za ovaj tjedan, to je veliki ulog ali je novaca uistinu malo

Vjerujem, svemu sto kazes ja sam nova u ovome pa se jos snalazim i nisam niti svjesna svega, jos lebdim u medjuprostoru ovaj mjesec trebam u prvi postupak, pa jos ne znam ni sto me sve ceka...
    Od srca mogu dati doprinos uplatom, glasom i pravnom pomoci, obzirom sam pravnica, vrlo rado se mogu aktivirati u svemu sto treba...pa me uputite (jos ne znam sve vase borbe sa ministrom/ministarstvima i zakonima), tek se upoznajem....

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Naša prslucic sa natpisom "IVF beba" stiže... ima li još koja beba koja će se tako srediti pa da ih malo pofotkamo?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

opet sam danas sitno uplatila. ajmo, ljudi - nije kasno! olakšajmo rad ovim divnim volonterkama koje se bore za sve nas!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i ja sad sam uplatila jos nesto

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Isto i ja

nina70 avatar
    Datum pristupanja