Stranica 47 od 50 PrviPrvi ... 374546474849 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

zuzy nabijas mi komplexe sa tom beturinom!
    jesu blizici?

bubi samo ne volim ako jedna drugu poklapamo, mi smo zene/buduce majke i trebamo biti njezne jedna prema drugoj pa sve smo na istoj strani!!
    Posljednje uređivanje od boogie woogie : 25.03.2014. at 15:43

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

joj oprosti, nisam skuzila da je to bilo prije zao mi je zuzy.
    a da, statistika nije staklena kugla, samo daje vjerojatnost. a naravno kad igras jednom onda te se ne tice, ili je 1 ili 0. no ako nas igra 100 onda ce statistika imati utjecaja na grupu, ili ako pojedinac igra 100 puta ne smije se naravno zaboravit sta statistika znaci. nema nikakve garancije, samo sanse. a i ako su 99% sanse uvijek se moze desiti 1%, sto sam ja nazalost na svojoj kozi iskusila....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja se ipak moram složiti s boogie woogie i reći da stvarno ukazuje u vjerojatnosti .... nije ovo sve skupa uopće bezveze....

žužy - rečeno je da 90% takvih beta je "on the safe side" ali ne i 100% pa si ti nažalost tako i upala u skupinu od 10% koja nije imala sretan ishod.

I Inesz, koliko god se ne slažeš - mislim da ovaj rad (iz 1999.godine) ipak jeste više nego indikativan, ovo sam i ja našla imajući svoje trudnoće - dvije ongoing pregnancies i jedna koja to nije bila i imala sam od početka nižu betu - biokemijska

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nitko imalo educiran o problematici ne može nijekati prediktivnu vrijednost bhcg-a, ali držim ovdje potrebnim naglasiti da vrijednost bhcg nije jedini prediktor ishoda trudnoće. Puno je tu faktora koje bi trebalo razmatrati.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 25.03.2014. at 16:24

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle drage moje cure i ako ima još kojeg dečka osim mene tu. Dogodilo se čudo!!!!!!!!!!!!!!! Nakon 4 i nešto više godina!
    Draga popiškila plus nakon što joj je kasnila 5 dana.
    Radili betu jučer, ona je iznosila 670!!!!!!!! Smijali smo i plakali istovremeno. Trenutno smo u oblacima ali znamo da je to tek početak. Sljedeći korak je ponovna beta u ponedjeljak i ako bude sve u redu ultrazvuk u srijedu.

Uglavnom još ne možemo vjerovati da se ovo nama dešava, do sada su uvijek bili minusi i nule na testu i papiru pa je ovo veliki šok za nas, ali idemo dan po dan za sada.
    Inače stavili smo sve postrani jedno vrijeme od prošlog postupka, posvetili se više sebi, gradnji kuće, jedino što smo odradili je posjet bioenergičaru kao jedan zadnji korak prije sljedećeg postupka i to je bilo to. E sad, što je pomoglo? To samo dragi Bog zna....
    Boze kako si dobar. Prekrasne vijesti!!!! Cestitam Vam i zelim mirnu i urednu trudnocu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nitko te ne poklapa, samo nam se misljenja ne poklapaju u potpunosti, a svaka ima pravo reci svoje, nadam se

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Govoris da nema 100%, a pise da je za jednu od grupa sansa 0%, to je isto sto i 100% samo na kontra stranu. Ti postoci rezultat su istrazivanja na odredjenoj skupini pacijentica, znam za slucaj jako jako male bete i rodjenim djetetom (ne sjecam se tocno, ali mislim da je bila 8 na 12dpo)

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

vjerojatno je na dan 21 presla 200, i to je vec grupa B, s 44% sanse (samo ako duplas svaka 48 sata ispada na 22 dan 256 a znamo da se beta i zalaufa preko 2, no ako nisu mjerili onda nis, no pitaj je pa bas da vidimo).
    Posljednje uređivanje od boogie woogie : 25.03.2014. at 17:26

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cemu onda uopce vadjenje na 14dpo u istrazivanju?

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

da se vidi dal si grupa B ili C

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja bih te brojke uzela kao podatke odredjenog istrazivanja, a ne kao sanse, pogotovo uzevsi u obzir tih 0%, ne postoji vjerojatnost 0.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

pa da, to je statistika na tih 450 IVF trudnoca, zena razne reproduktive dobi, bez obzira na dob i dijagnozu i ostale faktore (muske, broj pokusaja, itd)
    Posljednje uređivanje od boogie woogie : 25.03.2014. at 17:36

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja se često sjetim beta naših Inesz i Ginger...
    http://forum.roda.hr/threads/54020-j...akon+transfera

nadam se da se ne ljute..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    pa da, to je statistika na tih 450 IVF trudnoca, zena razne reproduktive dobi, bez obzira na dob i dijagnozu i ostale faktore (muske, broj pokusaja, itd)
    Tocno to, statistika. Ali koristi se za procjeni vjerojatnosti, koja po meni nikad ne bi trebala bit 0. Moze bit <0,01% ili neki slican prikaz, ali ne 0%

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

gle bubi, bez obzira kaj ti ne volis ili ne vjerujes u statistiku, ja ti svejedno zelim da dodjes u grupu D cim prije!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam već 5 godina na ovom forumu (MPO ) i do sad nisam pratila te grupe ABCD. I to mi je mrvu smješno (u pozitivnom smislu) jer smo nekad pratile da li je pozitivna beta, pa dal se dupla nakon 2 dana, pa opet nakon 2 ako je bila malo niža... Neke i još koji put više! Sve dok se ne bi na UZV pokazalo malo kucajuće srculence. A sad se s tim grupama osjećam tako staro, kao neka bakica od 80 godina kojoj se uvali smartphone, a jedva zna promjeniti program na TV-u
    Cure moje, nemojte se grupirati po nikakvim statistikama, sve ste trudne i sve očekujte najbolji mogući ishod!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 25.03.2014. at 19:05

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

hahaha, ma Snekica u biti je zezancija. nasli tu neki rad koji nam puse u korist pa pjevamo
    i dalje je po "starom", prati se duplanje, pa srce

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

boogie hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Čekala sam danas s jednom curom kojoj je isti dan dc kao i meni i ona me pita koja mi je debljine endometrijs, koliki mi je E2, a ja pojma neman i nisam ni znala da je sad to nešto vazno jer se ne želim puno s tim opterećivati da nebi sebi stvorila dodatnu nervozu. Eto jedino šta znam je da imam 3 folikula na jednom i 4 na drugom. Doktor je danas bio zadovoljan i nešto je promrmljao 15mm. Međutim čitajući forumvidim da druge cure imaju puno vise folikula. Sutra navečer 9dc stoperica i petak ujutro punkcija.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

toncek ja sam ti pila klomifene kod insiminacije i nisam imala nikakvi nuspojava..

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu betu radit u subotu,5.4 ,po tome ti bi trebala 4.4. S obzirom da imamo blastice, mozes i dan prije,ja cu se probat suzdrzat od testova..odmaras li, meni su rekli dan dva strogog mirovanja,a onda na lagano
    Meni biologija rekla da sljedećih pet dana traje implantacija i da ne podizem nista teško i da ne radim fizičke poslove koji opterećuju trbušne mišice. Samo sam prvi dan malo vise mirovala,a drugi sam već na poslu bila. Iz iskustva prije 6 g- prvi postupak sam mirovala deset dana i na kraju 0 a psihički izludila. Drugi postupak uopće nisam mirovala, zametci bili lošiji i imala stresan period i na kraju uspjesno- malecka od 5 g upravo spava do mene . Tako da to s previše mirovanja mislim da nista ne pomaže

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zeljka, ako se dobro sjecam imala si dosta folikula, budi oprezna kako ne bi doslo do hiperstimulacije, sjedenje je najgori polozaj za jajnike. Nisam pristasa mirovanja, ali mi koje smo pod vecim rizikom bi se trebale malo vise pripaziti. S druge strane, ja cca 7-8 dana nakon punkcije jedva ustajem iz kreveta, ocito je kod tebe puno bolja situacija. Sretno!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljka, ako se dobro sjecam imala si dosta folikula, budi oprezna kako ne bi doslo do hiperstimulacije, sjedenje je najgori polozaj za jajnike. Nisam pristasa mirovanja, ali mi koje smo pod vecim rizikom bi se trebale malo vise pripaziti. S druge strane, ja cca 7-8 dana nakon punkcije jedva ustajem iz kreveta, ocito je kod tebe puno bolja situacija. Sretno!
    Ovaj put mi je bilo najmanje bolno,jer sijecam se prošli put nisam mogla ustati 2 dana, a sada mi je prvi dan bilo isto kao i sad.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mene nije bolila ni punkcija,ni nakon nje,ali sam par dana bila strasno umorna,nemocna...
    sad mi je super,evo na lagano danas,definitivno necu prelezati,ali poslusala sam savjet o ova prva dva,tri dana....hiper niti ne pomisljam,kaze dr.P da su se jajnici vec dosta smirili,tako da se nadam da je najgore iza nas! Sretno cure,da ugledamo velike bete!!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure imam dvojbu pa bi vas molila za savjet!!

Napravila sam drugi test i negativan je , službena beta je u ponedjeljak a ja bi vrlo rado prekinula terapiju Utrogestanom i Decortin tabletama.

Što vi inače napravite prekidate terapiju same ili čekate da doktor kaže to je to ??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nikad ne prekidam terapiju prije bete. Mozda da izvadis ranije pa onda prekines?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da to mi je i MM savjetovao !!!

jedino utrogestan smanjujem na 2X2 zbog posla.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Šiškice ne prekidaj terapiju. Testovi nisu pouzdani (i ja sam jednom tako prekinula a ono beta pozitivna).

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

drage moje nisam baš aktivna u zadnje vrijeme pa sam se malo out...
    pa da nebi nekog zaboravila šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibre za sve..pozdrav i sretno Vam u koj god fazi da jeste

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

drage cure, evo davam se javi mari, mene je moja briga oko niske bete skoro pa pojela, znate ono 13 dan nakon transfera 122, i 15 dan 258... danas odem kod svog gin po uputnicu i kad je vidio koliko silno brinem nagovori me na ultrazvuk... opirala sam se i govorila dr pustite me do sub tad imam pregeld na VV, al on kaze tolika briga i napetost ne mogu biti dobri... kad ono u maternici on vidi dvije zumanjcene vrecice!!!!! kaze moze ukazivati na mogucnost blizanaca , plod se jos ne vidi. danas je 5 plus 3 dana... imam i cistu na lijevom jajniku pa sad valjda to nece nastetiti trudnoci... nadam se d ace dalje se sve super razvijati... i cure ne prekidajte terapiju meni je nakon transfera dviju blastocisti 9 dan test bio full negativan.. a bita poprilicno niska... cuda se dogadjaju treba vjerovati... sve vas grlim i hrabrim u postupcima, zaista samo treba razmisljati cudo ce se dogoditi i meni, mozda ne sad , al dogodit ce se.... svima puno srece i dobre vjere!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mari to su lijepe vijesti! sretno u subotu!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala bubekice... nadamo se samo najboljem

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure, dobila nalaz bete 13dnt 139,1.. jel to ok? dr. mi se ne javlja...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zdravka na osnovu jedne bete tesko je reci, treba vidjeti duplanje. sretno!

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala bubekice!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

i da, dr. a. ti nema do subote!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Zdravka ne brini, meni je beta bila 122, na 13dnt 2 blastocisti. ne znam koji si dan imala transfer. a nakon 15 dan mi je beta bila 258... ja sam zvala alebica i on je rekao da je to u redu beta... eto ako ti nesto znaci...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

znam, dao mi je broj od doktorice da njoj javim,al ona se ne javlja...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mari i ja sam imala transfer 5.dan,1 blastocista. hvala ti, ovo mi puno znaci! gledam tu po forumu i nailazim samo na velike vrijednosti bete...

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dobila doktoricu, kaze da je mala beta,al da nastavim sa terapijom i ponovim u petak..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mari80 jako lijepe vijesti
    Zdravka82 sretno, bit ce to dobro

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Mari i ja sam imala transfer 5.dan,1 blastocista. hvala ti, ovo mi puno znaci! gledam tu po forumu i nailazim samo na velike vrijednosti bete...
    tako sma se i ja izludjivala, a sad ginekolog kaze da vidi dvije gestacijske vrecice i da eto sve je moguće pa i blizanci s betom 122... sve ce biti u redu... moramo vjerovati... bolje neg se izluditi...

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

zdravka ~~~~~~~~~~~ za petak!
    Posljednje uređivanje od slavonika : 26.03.2014. at 14:00

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

meni to uopće ne zvuči kao mala beta

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Bila danas ujutro na folikulometriji....8DC Imam tri folikula oko 11cm i endometrij 6 mm. Doktor je zadovoljan. Dobila sam još malo stimulacije gonalom jer idem na ivf.Pretpostavljam da će punkcija biti u utorak..
    Slijedeći pregled u petak

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala vam drage moje! Nadam se da nije mala i da ce se pravilno duplati.. Joj treba prezivjeti do petka..

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam drage moje! Nadam se da nije mala i da ce se pravilno duplati.. Joj treba prezivjeti do petka..
    sretno ~~~~~~~~~~~~~~~

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam svoje odbrojala u ponedjeljak s velebnih 0,3. Već danas smo bili na dogovoru za dalje i za 10-ak dana opet počinjem odbrojavati. Ne očekujem nužno trudnoću iz 2. pokušaja, ali bitno je da pokušavamo i stalno radimo. Za 3 mjeseca idemo na stimulirani IVF, dotad nižemo prirodnjake. Naš se novčanik ne veseli, ali mi da.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hvala na info. Stvarno si ti to brzo riješila u sekundarnom. Pa ja razmišljam da iskoristim svojih 9 smrznutih komada tek toliko da ne propadnu, nije da se nadam nešto previše. Nije da imam puno vremena za razmišljanje, a s druge strane nisam spremna za novi stimulirani. Za sada ne razmišljam o stimuliranom postupku, ali sekundarni mislim da bi mogao biti ove godine. Treba mi malo odmora od svega. Dojila sam malenog do 20 mjeseci, sada imam i hipotireozu na lijekovima sam (što prije prvog postupka nisam imala, još ne znaju da li je to posljedica stimulacije, trudnoće ili se vuklo potiho godinama), moram zaliječiti neke svoje stare boljke (helicobacter) koje nisam liječila od 2010 zbog postupka, trudnoće i dojenja. Rado bih da maleni ima brata ili seku, a sa druge strane najbitnije mu je da ima zdravu mamu s obzirom na to koliko je za mene vezan...Kada sam prvi put išla u postupak to je bilo pošto poto, a sada kad imam njega nisam više u tom filmu. Tko zna možda me prebaci za koju godinu opet, poznavajući sebe moglo bi.

Bez obzira na sve, da ga nema išla bih i 20 puta u stimulirani da ga dobijem tek toliko da se razumijemo , da cure koje se još bore za prvu trudnoću ne steknu krivi dojam Ipak je lakše kombinirati kada već imaš jedno dijete. Želim vam svima sreću u postupcima. I još nešto ...mog dragog su rekla bih prvi put površno obradili, donio je na vv nalaz uzv testisa od svog liječnika opće medicine gdje je sve bilo bo, da bi sada kod privatnog urologa uzv pokazao varikocelu koju smo operacijom mogli vjerojatno riješiti i prije prvog postupka.
    Pa cure koje ste u postupcima, a inače je problem muški faktor , preporučujem da ako treba i platite privatnog urologa da napravi dobru obradu. Nama bi to vjerojatno riješilo puno gubljenja vremena na ponavljane spermiograme koji su samo bili sve gori i gori, a možda bi cijela priča završila i trudnoćom iz prirodnog postupka.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Geronimo odlično za folikuliće. Samo nek fino rastu i endić nek se deblja!! Samo nam javljaj vijesti. Sama se pikaš?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •