Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    Nase vire vec 10 dana. I do njih odmah dvojke. Nama iznimno tesko nicu zubi i sa svim popratnim pojavama.
    Nocas nas je bilo po cijeloj kuci. Nosi, masiraj, hoce dudu, nece dudu, hoce jesti, nece jesti...
    Danas hiberniramo. Opet.
    Jooj, Matahari...

Sreća u nesreći našeg cjelonoćnog buđenja je što malac (zasad ) stvarno lako zaspiva. Noćas se budio 15-tak puta, ali buđenja su takva da pocica 2-3 minute i zaspe ili, iznimno sinoć, da ga ljuljuškam na ramenu 3-4-5 minuta i spustim uspavanog.

Ne znam što i kako bih da ga nosam pola noći sa njegovih 12-tak kg. Vjerojatno bi se snašla ali nadam se da neću morati.

I zanimljivo da ga zubi muče samo noću
    Sinoć se tri puta budio u bolnom vrisku, a danju samo trpa sve što stigne u usta ali nit je loše volje niti ne jede, upravo suprotno!
    Posljednje uređivanje od maca papucarica : 29.03.2014. at 19:13

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kad citam druge postove nasa cura je super spavac. Do 9. mj. starosti ja ju nikad nisam uspavala, niti za popodnevno niti za nocno spavanje. Pojela bi cicu/bocu, ja bi joj dala dudu i ona bi zaspala. Spavala bi 2-3 sata bez budjenja i onda krene dernek s dudom. Svako malo ju izbaci, nije ju znala sama vratiti. Ona kmekne, ja dam dudu, okrene se i zaspe. I tako cijelu noc, svaku noc. Pokusali smo smanjiti njezino koristenje ali ona je totalni ovisnik. S 9 mj. pocela se dizati u kreveticu po noci, tad je motoricki postala aktivnija, nocu je prozivljavala dan. Sve se to da. Ali, ovaj horor sa zubima... Sad smo jos pokupili i virozu tako da smo u kontinuitetu nespavanja vec 3 tjedna. Inace spava od 20-21 do 8-9, ovisno o popodnevnom spavanju. S tim da od 6 u jutro mora k nama u krevet ili nema vise spavanja. Taj sam komforni ustupak napravila sama sebi. Sve u svemu ona dobro spava, ali duda, duda nas kosta sna. Sad ju ponekad zna i sama napipati u krevetu, ali ja sam vec na prvo kme budna.

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Jooj, Matahari...

Sreća u nesreći našeg cjelonoćnog buđenja je što malac (zasad ) stvarno lako zaspiva. Noćas se budio 15-tak puta, ali buđenja su takva da pocica 2-3 minute i zaspe ili, iznimno sinoć, da ga ljuljuškam na ramenu 3-4-5 minuta i spustim uspavanog.

Ne znam što i kako bih da ga nosam pola noći sa njegovih 12-tak kg. Vjerojatno bi se snašla ali nadam se da neću morati.

I zanimljivo da ga zubi muče samo noću
    Sinoć se tri puta budio u bolnom vrisku, a danju samo trpa sve što stigne u usta ali nit je loše volje niti ne jede, upravo suprotno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •