Stranica 156 od 259 PrviPrvi ... 56106146154155156157158166206256 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,751 do 7,800 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja moram nešto promijeniti u rasporedu vježbanja, jučer sam preskočila jer su se djeca razularila. Nikako s tim terminom na zelenu granu.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    .......kako mi je samo ovo uspjelo......
    bila je to neutaživa želja
    i ma, nisam ja nadljudica. prvih 31km mi je gušt, trening mi je ovisnost (baci oko na mail. sretna ko prase), drugih 31 km nemam izbora

vezano za ove nesretne BF kalkulatore.
    daklem kad nema kalipera ne preostaje drugo nego metar u ruke. e sad, ubacila ja brojke u onaj koji je mamica stavila link. i ispada mi 24 i nešt%. ma ono, ždere me
    i kužim kako se drži mjere struka ko pijan plota. i nije to bez veze, ali meni ne odgovara. naime sad imam širi struk nego kad sam bila 'debela'. tamo prije djece, kad sam imala nekig 67-70kg imala sam struk 67cm, bokove nekih 110cm (išla krojačici pa se sjećam). sad mi je struk 70cm, bočni trbušnjaci iskaču skup sa žilama. uglavnom, ošla sam tražiti neki kalkulator za sportašice

evo dva linka al se morate igrati sa preračunima:
    http://www.csgnetwork.com/bodyfatcalc.html
    http://home.fuse.net/clymer/bmi/#willoughby

tu sam na 18 i 19%
    poanta, birajte kalkulator koji vam ide niz dlaku

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    poanta, birajte kalkulator koji vam ide niz dlaku

idem i ja odmah vidit, ja se vodila po onim slikama, ne kalkulatorima

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni po onom prvom inesicinom ispada bf 22%
    Ma nema sanse. Ja odokativno procjenjujem na 30%

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

idem i ja odmah vidit, ja se vodila po onim slikama, ne kalkulatorima
    pa da, kad se vidi na onim slikama onda sam skužila kako taj kalkulator nema smisla za mene. definitivno nisam padala pod tih 24%

mislim, ti omjeri imaju smisla za većinu današnjih žena. i za mene bi imao prije koju godinu. al sad više nema

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Meni po onom prvom inesicinom ispada bf 22%
    Ma nema sanse. Ja odokativno procjenjujem na 30%
    betty, ne znam jesi negdje stavljala slike, mislim da jesi. pa sad ne znam što bih ti rekla.

ali radi se o tome da populacija u prosjeku nema nešto ludo razvijene mišiće trupa.
    meni su oni oduvijek jača strana i kad sam u nekom treningu to su valjda prvi koji se baš grade. nakon ruku, jel. tako da je meni struk više širi ili kockast. sad ako je neko drugačije građe ili većinu masnog tkiva sprema na bokove, onda više smisla ima prvi kalkulator. moje salo je na bokovima. nedam kalkulatoru da mi core kritizira

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja se i dalje držim slika, ispada mi 29%

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Inesice, moje salo je posvuda lijepo rasporedjeno, tj. Ima ga posvuda, ledja, noge, a najvise na trbuhu. Ono sto ja kostim kao metodu procjene jest da vidim koliko to sala ima na ovim cvrstim misicima koji se nalaze ispod. I gle, ako na nekim dijelovima trbuha imam dva prsta sala (a nije da ga samo tu ima) onda nema sanse da imam bf 22% a sasa 16 (sa sixpackom). Ovu metodu izracuna ne mogu korstit kad sam mlohava jer nena razlike izmedju misica i sala. Ali kad je sve ispod cvrsto onda tocno kuzim granicu i sto je visak

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bome tvoj ne smije ni taknuti, sto jest jest.

jucer sam ti muza putala jesi ti skroz pukla, nakon sto sam pitala jesi biciklom otisla a onda sam zakljucila da cete vi jedan dan do slavonije se malo provozati. ja cu kolaca napeci za svaki slucaj, da djeca imaju sta jesti ako negjde i prespavate

nekidan kad je neko pitao sta je taj bf. onda sam na wikipediji nasla neki koji mnozi, dijeli, oduzima, bez da se mjeris metrom i na njemu sam imala 25%, sto se meni cinilo malo.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja po mamičinom kalkulatoru imam 21,7%, a po ovom drugom od inesice 15,9% bf. Problem je što sam se sasvim osušila u gornjem dijelu (jedino sise još održava dojenje), a masti imam na bedrima i guzi. To nikad nisam uspjela uskladiti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Po onom s prethodne strane sam na 25%. Po ovom prvom od inesice na 18%.
    Pogodite koji mi se više sviđa.

Nemam nikakav prijavak. I dalje zabušavam.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Maruska, aj ne budi lijena pa zalijepi link na oba kalkulatora.
    Cmok

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

zato je kaliper naj za BF (ak ne računamo kadu)

i pitanje je čemu nam uopće služi ta mjera. kad mi upadne neka nelogičnost onda ona mene kopka pa idem tražiti.
    eto, do jučer se već o ho ho vremena nisam ni izvagala a kamoli mjerila BF.
    zato mi i sinula nelogičnost.

za one koje prate, ima više metoda, zato i treba pronać onu koja ima smisla za nas.

kao što sam napisala, dok sam imala neizgrađene mišiće i više sala i čak 10kg više opseg struka mi je bio manji.
    kako sam krenula graditi mišiće, ti su bili među prvima na redu i u gornjem djelu tijela imam puno manje masnog tkiva. tijelo se izmjenilo skroz.
    mislim i bokovi su mi sad o ho manji. za 15cm od onda. ali ako ću i gubit neko masno tkivo, bit će na bokovima, gore ne mogu puno. tako da bi ja po tom kalkulatoru došla na manji BF% morala bi mi se crijeva vidjet

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja po mamičinom kalkulatoru imam 21,7%, a po ovom drugom od inesice 15,9% bf. Problem je što sam se sasvim osušila u gornjem dijelu (jedino sise još održava dojenje), a masti imam na bedrima i guzi. To nikad nisam uspjela uskladiti.
    e

(ja se ni ne trudim)

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    nekidan kad je neko pitao sta je taj bf. onda sam na wikipediji nasla neki koji mnozi, dijeli, oduzima, bez da se mjeris metrom i na njemu sam imala 25%, sto se meni cinilo malo.
    a što bi ti s nogama do poda?
    taman posla da nemaš mišićne mase. ti jedino nemaš neki dio tijela gdje se sprema velika većina masnog tkiva. ponavljam, velika većina (da ne bi sad spominjala nešto što ja ne vidim kao većinu)

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Po onom s prethodne strane sam na 25%. Po ovom prvom od inesice na 18%.
    Pogodite koji mi se više sviđa.

Nemam nikakav prijavak. I dalje zabušavam.
    e pa sad, lijepo usporediš sa onim nekim slikama i dođeš do zaključka kojem si bliže.
    ili si ostaviš ovaj koji ti se sviđa.
    al je precisznost upitna. baš treba ubost onaj koji ima smisla za naše tijelo. malo pročitat o metodama

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

baš treba ubost onaj koji ima smisla za naše tijelo. malo pročitat o metodama
    stoji, al mi se neda
    ionako mi se fućka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer W12, i nema šanse da napravim ono vježbu tipa most s izvrnutim rukama iznad glave i odignutim tijelom.
    I standardnih poslovnih 15km bicom.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

stoji, al mi se neda
    ionako mi se fućka
    eh, zato se ja zapiknem na svakakve nelogičnosti pa pilim

i ošla nešt sa pesom van, na brzaka i mislim si, čemu nam uopće služi ta brojka?
    ko i BMI. kad si u zelenom, baciš vagu
    kad si sa BF% u zdravom baciš metar

iskreno, ne znam što bih sa tim brojkama. a ja volim brojke. kad im nađem smisao pogotovo

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

otrčala sam 8 km za 39.18. to bi reklo da mi je pace ispod 5! yes.
    čestitam vikici na 12 km!! ludo. i to još takav pace.
    meni mamičin pokazuje 16.5% a inesičin nemrem nać. sad idem nać one stare mjere.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sasa. Mene tebe strah.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja zavidna se tjesim: ah mlada je LOL
    ali kao sto rekoh :zavidna:

larmama sad me zanima taj most, veceras cu skicnuti ako ulovim vremena, iako ne volim znati sta me ceka.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

našla sam mjere od 08.07.2013. uglavnom tad mi je struk bio širi 2 cm, a bokovi uži jedan cm. ali u izračunu ostajem na 16.5. ja sam isto malo kockasta, struk mi je 62, a bokovi 83. dječarac.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

e taj most iz body revolutiona je meni bio pakao- uglavnom ga nisam mogla ili jedva na par sekundi. neki dan sam radila zuzkinu power yogu i ona tamo isto ima taj most i radila sam ga bez frke. dakle u pitanju je 8 mjeseci između- a nisam u međuvremenu ni jednom probala taj most.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Maruska, aj ne budi lijena pa zalijepi link na oba kalkulatora.
    Cmok
    ovo je onaj "loši" http://lowcarbdiets.about.com/librar...calculator.htm
    a ovo dobar http://www.csgnetwork.com/bodyfatcalc.html

centimetre dijeliti s 2,54
    kile množiti s 2,205

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma ja do tih brojki držim malo više nego do horoskopa. Ono - lijepo je vidit lijepu brojku ali nije da će mi "loše" brojke nešto bitno promjeniti u životu...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je most zakon! Ali to sam ko klinka obozavala, sjecam se da sam svaki dan vjezbala spustanje u most uz zid, ne bih li jednog dana uspjela bez zida. I necete vjerovat ali to mi je moja baba pokazala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iskreno ja mislim da mi svi vise drzimo do nekih skrivenih traperica, haljina, nego do tih brojki. recimo ja kad udjem u necakinjine traperice 28 sva se ozaraim, a da mi ne visi jedna posjas za spasavanje. te traperice ne nosim, rijetko oko kuce, ali su to moje the traperice

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

iskreno ja mislim da mi svi vise drzimo do nekih skrivenih traperica,...
    Baš to.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je most zakon! Ali to sam ko klinka obozavala, sjecam se da sam svaki dan vjezbala spustanje u most uz zid, ne bih li jednog dana uspjela bez zida. I necete vjerovat ali to mi je moja baba pokazala
    ja sam ga isto obozavala, ali prije jedno dva tri mjeseca, moja kcer ga napravi i ja sam se htjela pohvaliti kako i ja to mogu, ali jok ne ide. pa mi je inesica rekla da ga ima u BR. ali nije znala tocno di. i tako ja vjezbam i cekam kad ce se pojaviti i larmama mi otkrije konacno tajnu. zadnji tjedan. i sad sam na 100 muka hocu li ga moci ili ne napraviti.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja sam ga isto obozavala, ali prije jedno dva tri mjeseca, moja kcer ga napravi i ja sam se htjela pohvaliti kako i ja to mogu, ali jok ne ide. pa mi je inesica rekla da ga ima u BR. ali nije znala tocno di. i tako ja vjezbam i cekam kad ce se pojaviti i larmama mi otkrije konacno tajnu. zadnji tjedan. i sad sam na 100 muka hocu li ga moci ili ne napraviti.
    ha, ha. tu sam te čekala
    ček, ček. ima još koji tjedan

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene je šokiralo kad sam skužila da ga ne mogu napraviti. Odnosno da ga mogu napraviti jadno i prejadno. A o sklekovima u mostu da mogu samo sanjati.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tjedan kad je meni zadnji tjedam W11 i 12 sam kod tebe u gradu Maruska, mozemo se zajdeno tjesiti kako je to tesko, na kavi s pogledom na more

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nedavno sam napisala da sam na bicu vidjela curu sličnu Inesici, a s obzirom na njen opis korištenja biciklom mislim da smo se jučer mimoišle biciklima na semaforu

Spajalice, otkrit ću ti još jednu tajnu, plješću ti na kraju bez obzira jesi li napravila most ili kao ja razmišljaš jel to možeš

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ovo je onaj "loši" http://lowcarbdiets.about.com/librar...calculator.htm
    a ovo dobar http://www.csgnetwork.com/bodyfatcalc.html

centimetre dijeliti s 2,54
    kile množiti s 2,205
    Sad ću ja biti parti brejker. U principu se svodi na isto, ako pogledate tablicu s vrijednostima, na prvom kalkulatoru je normala 21-33%, a 33-39% debljina, preko 39% pretilost.
    A na drugom je normala 20-27%, debljina 27-31%, a preko toga pretilost.

Bolje da se mi ne zamaramo brojkicama, nego da i dalje lijepo vježbamo i trudimo se koliko toliko zdravo hraniti. I da sve budemo sretne.

Ja sinoć bila na zumbi i na kraju smo posebno radili vježbe za trbuh. Meni nikakav problem, a cure su već vikale kako nas trenerica uništava.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ni ja ne mogu most, ako je to ono na sta ja mislim. ima i u insanityu ka jednu nogu drzi u zraku i radi taj most
    ne znam, ruke me uzasno bole u tom polozaju.

mene u zadnje vrime izudjuje sta dosta vjezbam a kile ne idu. tjesim se da su to misici. a mozda mi je samo prehrana u klincu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

most
    ja na taj mislim

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sad sam malo google koristila,
    ovdje cak savjetuju kako i kosu svezati:
    http://www.wikihow.com/Do-a-Bridge

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    a mozda mi je samo prehrana u klincu.
    Vrlo vjerojatno. I meni se bio dogodio taj dugi zastoj i čim sam sredila prehranu, otišlo je 5 kg u mjesec dana. Vagat ću se krajem vikenda baš da vidim rezultat od zadnjih 10 dana..

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Nedavno sam napisala da sam na bicu vidjela curu sličnu Inesici, a s obzirom na njen opis korištenja biciklom mislim da smo se jučer mimoišle biciklima na semaforu
    a da, zaboravila ti odgovoriti kako nisam to bila ja. uglavnom ne prolazim kroz grad. ja sam na potezu samoborska / škorpikova i alternative / zagrebačka il ljubljanska / slavonska / vukovarska / branimirova i između tih

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da, zaboravila ti odgovoriti kako nisam to bila ja. uglavnom ne prolazim kroz grad. ja sam na potezu samoborska / škorpikova i alternative / zagrebačka il ljubljanska / slavonska / vukovarska / branimirova i između tih
    nije centar u pitanju nego alternative

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vikki, 12km, bravo!
    sasa, koja brzina, zaista upadaš među nadžene.
    Danči i Inesica i te silne kilometraže. MM je u nekom trenutku života putovao bajkom iz Hr u strane zemlje. Nadam se tome jednom kad dijete bude veće, onako obiteljski.

Most mogu, radimo ga na bodyweightu. Ali iako su mi kukovi jako visoko ne mogu u potpunosti ispružiti ruke u laktovima - kaže mm lošija mobilnost ramena, pa kad se sretnemo bez djeteta možda mi i da koju korektivnu vježbicu. Danas mi je poznanica rekla da su mi s enoge umišićavile - to mi baš i nije neko veselje, jel.

Prehrana nekako treba biti prilagođena. Naginjemo paleu, ali bez mesa i mesnih prerađevina. Puno povrća, voće, rjeđe suho voće, orašidi, puno sjemenki, kašasti sokovi, ponekad mlijeko od badema, svježi sir, jogurt, skuta, parmezan, domaća jaja ili barem ona sretnih nesilica (ne znam koliko su baš sretne, ali eto), puno ribe, zaslađujemo medom ili miksanim datuljama. Nešto nalik na kruščiće radimo sami, slatkiše improviziramo prema raw receptima više-manje. Trudimo se jesti organski, koliko možemo, ne jesti iz vrećica, procesuiranu i industrijsku hranu.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tjedan kad je meni zadnji tjedam W11 i 12 sam kod tebe u gradu Maruska, mozemo se zajdeno tjesiti kako je to tesko, na kavi s pogledom na more
    Il' se spustit na Bače pa ga vježbat u plićaku. Zato si i stavila onaj link, jel'?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Il' se spustit na Bače pa ga vježbat u plićaku. Zato si i stavila onaj link, jel'?
    zovite i mene!

ja napredujem s betom i svidja mi se
    sad mi je ritam pocet malo prije 23 sata
    moram se vratiti na staro
    ali kasno dodjem s posla, pa dok rucam, malo mi se slegne i tako

most mogu
    ja sam bas bila razgibana prije, svasta mogla, onda dugo vremena nisam nista ni pokusavala pa sad otkrivam sto jos uvijek mogu
    most i stoj-most, spagat zenski, razna ona joga dubljenja na rukama, zgrcku/raznosku, nogu iza glave i te sheme nedavno provjerih
    nije da je neka korist od toga, ali bar sin bude propisno impresioniran
    a i ja se osjecam manje za staro zeljezo

BF i slicni brojevi
    u principu, ne vjerujem tim izracunima koji se baziraju na tri mjere
    bas kako je i inesica objasnila, prerazlicitih smo gradja da bi taj izracun bio iole relevantan
    ja se isto vise uzdam u centimetre i odjecu, iako moram priznat da mi je drago vidjet da se broj na vagi smanjuje, bar dok ne dodje do meni neke pozeljne vrijednosti koje se s nostalgijom sjecam
    znam da ni to nije mjerilo jer sad imam kilazu koju sam prije isto imala, a puuuno bolje izgledam nego s istom bez vjezbanja

i moj je cilj jednostavan
    osjecati se fit i dobro, i izgledati isto tako
    nemam cilj u sklekovima, kilometrima, zgibovima, six-packovima
    ali da imam neku kondiciju, da mogu sa sinom baciti na nogotenis bez da umrem nakon tri minute, da se popnem stepenicama bez dahtanja
    da mi vjezbanje bude dio svakodnevice, uz zdravu prehranu i puuuno vode

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    MM je u nekom trenutku života putovao bajkom iz Hr u strane zemlje. Nadam se tome jednom kad dijete bude veće, onako obiteljski.
    superrrrr!!!!! Jako mi se sviđa ideja!!!!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    most mogu
    ja sam bas bila razgibana prije, svasta mogla, onda dugo vremena nisam nista ni pokusavala pa sad otkrivam sto jos uvijek mogu
    most i stoj-most, spagat zenski, razna ona joga dubljenja na rukama, zgrcku/raznosku, nogu iza glave i te sheme nedavno provjerih
    nije da je neka korist od toga, ali bar sin bude propisno impresioniran
    Bome sam i ja impresionirana!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

5 rundi
    6 deadlift sa 50 kg
    10 burpee box jump

Prije toga T2B

I par serija deadlifta i marinaca za probu..
    Ukupno sam napravila 50 deadlifts i 65 burpee box jumpovs..

I skoro povracala na kraju...stvarno san crkla

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Kako i ne bi kad si radila deadlift s 50 kg! Kako to uopce izvedes? Kakav je to uteg?
    Posljednje uređivanje od Anci : 03.04.2014. at 21:30

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Olimpijska sipka od 20 kg i sa svake strane po 15 kg utega..
    Meni su tezi bili marinci sa skokom na kutiju..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •