bubicazubica , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno hvatanje male bubice za koji dan i plusić za deset-petnaest dana!
vatro,a kaj ti ni bilo dost jenput
Al ak baš očeš...taaaaaaaaaaaaak ti je fina kava,mogla bi se udati!![]()
bubicazubica , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno hvatanje male bubice za koji dan i plusić za deset-petnaest dana!
vatro,a kaj ti ni bilo dost jenput
Al ak baš očeš...taaaaaaaaaaaaak ti je fina kava,mogla bi se udati!![]()
Zuzy, Vatra a bit će da je kako je Ljubi napisala..
Ma e piškila testić prošli mjesec jer sam imala čudan dolazak M..strašne grčeve jedno 5 dana prije M i čudne bolove u (.) (.), žlijezde mi totalno natekle..i ja onda ajd idem piškit i bila vidljiva 2 crtica, jest da je bila slabija, al vidjela se (još ju imam slikanu na mobu)..uglavnom mislila sam da je to neka greška i da test ne valja..tako da se nisam previše veselila jer sam imala uzasne grčeve, do navečer je krenulo smeđarenje i onda sutradan potop.
vučice, znaš što kažu za ciklus poslije biokemijske,
go girl!
Posljednje uređivanje od techna : 07.04.2014. at 15:38
Techna a znam, da..al nisam bila za vrijeme plodnih dana u blizini mm ..nego 500km dalje, jbg. (jedino sam dan prije puta uzela svoju dozu)![]()
jeeeeeeeeeee.......ja ti pričam sa bubicama već par dana...svaki dan..."ajde,budite dobri,zdravi i veseli..i uhvatite se ovaj put..."..da me netko čuje pomislio bi da sam prolupala
...eto sad jurim žurim po one gotove nalaze..a onda doma u akciju..tko zna...možda mi je još malo plodnosti tu...žigaju me dolje jajnici...
...pozdrav curke do sutra!!!!!
Zuzy ma ja bi se jos jednom udala ali za svoga muskarca naravno, jer je festa bila predobra....
Vucice a vjerojatno je bila biokemijska kako kazes, ajde da se uhvati i kod tebe, bas je vrijeme... ~~~~~~~~~~~~~~
Vatra vjerujem da jest, jer dosad mi testovi nikad nista nisu pokazali. A vrijeme jest, ali kad će..tko to zna.
Pozdrav cure! Dosla je kusa, eto, opet sam na pocetku i na prvom danu ciklusa...
Srećo,nisam ti rekla sori,skini me s liste kad idem u postupak..
Zuzi, sretno!
Bas ovih dana razmisljam kako se sve trudimo. Zdravo se hranimo, pazimo da ne uzmemo koji lijek koji moze biti stetan u ranoj trudnoci, pratimo ovulaciju, iscijedke i tako dalje, a s druge strane pijane i napusene tnejderice ostanu trudne. Koja nepravda!
Moja frendica je zatrudnila kad se posteno napila sa 18 i jos je k tome bila na piluli. Eh, tko zna, mozda bude i jedna studija o utjecaju alkohola na plodnost u zena... :D
Yummy,a da mi izađemo van nekam i ftrgnjene dojdemo doma i iskoristimo muževe?
![]()
zuzi, e to ti ja pricam! To je najpametnije i jos k tome najzabavnije! Imam recept za jedan super alkoholni smoothie:
narezane kockice ananasa
malo bijelog ruma
malo likera blue curacao
malo kokosovog mlijeka iz konzerve
to sve lijepo zmuckas sa ledom u blenderu i cista uzivancija. Mislit ces da si na Havajima, a spermici i jajasce, onako omamnjeni alkoholom ce se odmah "ufatiti".
Nego zuzi, slobodno javi ako te put dovede na smaragdni otok, odmah cu se napit s tobom :D
Yummy zao mi je zbog M, ali vidim da vec kreces u akciju.. Recept zvuci bas primamljivo... Mljac...
Eto vatro, cim je O test pozitivan, krecem u pravljenje drunk smootheya. Slobodno mi se sve pridruzite. Ako to upali, znate sto vam je ciniti :D
Jutrooooooooooooooo!
Ajmo svi na kavu!
Moj graf meni sa 12dc pebacio O na 17??
Jutroooooooooo!
Žužy, imaš pravo, nisam te trebala voditi na listi, ali tako mi je fino što nam je isti DC pa nema veze...Ajajaj, valjda me ne sljeduje kakva kazna zbog toga?
Lista ide malo kasnije.....
Vucice, eto, počelo se loviti kod tebe nešto, ha? Pa dobar je to znak, ali ipak mi je žao zbog ishoda....... Vodim listu jer je Žužy u postupku.
Mami muku mučiš s FF-om, nekako ga zezni, naštimaj si ga....
Yummy, žao mi je zbog M. Here we go again... Ja s guštom pijem vrkutu, bila sam smanjila dozu, s tri šalice na dvije, ali vraćam se na tri preporučene. Jedva čekam plodne dane......![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 08.04.2014. at 07:05
Dobro jutro, drage moje...
Tko je za kavicu? Friško skuhana...![]()
jutro svima!!! kakva popijena, zahvaljujem! mene baš bedira i dalje moj minus....sve sam više uvjerenija da ništa od toga..jer bila bi vjerovatno bar blijeda crtica...ipak je prošlo preko 10 dana od ovulacije, a clear blue je dosta pouzdan test...neda mi mira....
jutro curke...malo sam u zaostatku budem sutra pročitala sve zaostatke..
Stork bravo za novootvoreno odbrojavanje
Došla sam vam uz kavicu servirat i malo tortee..da se počastite za moj b-day
I da jučer na putu za Ljubljanu srela rodu, a nakon tog me na glavnom trgu tamo neka ptica pokakila..pitam se jel to neki znak??
Crna ovčica, znak, nego što!K tome, uplati loto!
![]()
Sreeeeeeeeeeetan roćkas!!!Inače, koliko brojiš, ako se smije znati?
Crna ovčice pa sreeetan rođendanSve najljepše ti želim i da ti se ispuni najveća želja.
Nadam se da roda i ptičja kakica znače samo dobre stvari...
Tigrić Moraš se opustiti, ovako samo mučiš samu sebe. Znam da smo sve zapravo takve, pa znam da nećeš moći poslušati savjet da skreneš misli.
Ali probaj, radi sebeStrpi se još koji dan, pa ponovi test.
Curke moje, evo kucka dosla! Sreco pisi 1 DC!!!!![]()
lista za 08.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Rodice moje,
evo listica je servirana. Yummy, jesam ti dobro stavila, 2 DC?
Koliko ljubičica........ Esperansa, dobrodošla! Dugo nam se nisi javila........
OVČICE..........happy happy bday!!!!!!!!!
..jutro svima..meni danas temp.poludila![]()
hvala cure
Srećo danas slavim okrugli 30-ti
Dobro jutro curke, Sreco pratim vas redovno al se ne mogu javljati s posla a kod kuće sam stalno u akciji ovih dana pa nisam imala vremenasve sam dane pokrila, nisam se vodila praksom svaki 2 nego svaki dan
crna ovcice sretan rođendan i odsve najljepše a posebno jedan bebać što prije
![]()
Stork još jednom ti čestitam i želim sretnu trudoću i što kraće vlastito odbrojavanje...da te stignemo![]()
Ja vam ovih dana idem na put, bit ću 10-tak dana pa se nadam da se javljam sa najljepšom vješću kad se vratim...
Cure, lista ide jednom dnevno. Zabilježit ću sve vaše M., dane ciklusa i + ako ih bude bilosutra. Pišem si sa strane, bez brige......
![]()
e da zaboravila sam..
nalazi markera su super..sve negativno. a hormona:
LH 5.47
FSH 7.25
PROLAKTIN 498.8
ESTRADIOL 181.9
TESTOSTERON 0.507
..
Nisi nam napisala ref. vrijednosti
Jutro cure, ovcice dobrodosla u 30+
Ja sam se danas tako naspavalaaaa, jucer sam bila na jednom krasnom predavanju i dobila brdo uzoraka, kremica i svega(cak i dvije kutije prenatala) i bas sam happy. Saznala brdo korisnih info, evo link:
http://www.sutra.com.hr/pocetna
Ivchice drz se!
Sreco svaka cast na revnom objasnjavanju
Curke ~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj bude dobitni!
Krisi hvala za link. daj nam u kratko izvuci najbitnije, osobito me zanima ova tema o samoliječenju i mogućim negativnim poljedicama istih...
na stranici je naznačeno samo da ima takvih biljaka... jesu li konkretno spominjali neke koje bi možda trebale izbjegavati.
Joooj pijemo sve i svašta u najboljoj namjeri, a možda radimo više štete nego koristi
jesu možda spominjali vkutu i marulju koje puno trudnica i trudilica piju???
Što se tiče vrkute, na kutiji piše da se ne preporučuje trudnicama i dojiljama........
Bubica, ma jesi li ti to pričala sa svojom utrobom?Bez brige, ima nas još takvih... Prije koji mjesec idem na posao i uhvatim se kako pričam sa svojom jajnom stanicom...
![]()
srećice i mene ta vrkuta muči, nikako da se odlučim, a kada pročitam nešto takvo jojš sam u većoj dilemi
a za ovo pričanje sa svojom utrobom, dobro je znači nisam jedina potpuno prolupala
ja sam tepala dragim plivačima, bodrila ih, okretala se s boka na bok i ćakula s njima na tu temu kako im je lakše, na kojoj strani im više odgovara da ležim...
otkačila sam definitvno!![]()
...jesssss...znači nisam jedina...već sam se pobojala za svoju psihu
...
ref.vrijednosti
..LH 5.47 - 2.4-12.6
FSH 7.25 - 3.5-12.5
PROLAKTIN 498.8 -102-496
ESTRADIOL 181.9 - 46-607
TESTOSTERON 0.507 - 0.29-1.67
Posljednje uređivanje od bubicazubica : 08.04.2014. at 11:29
Joj draga, predavanje je trajalo 5h...nema kaj nisu naveli.Od kompletne T...bolesti koje se javljaju i kako si pomoci.Od biljaka koje se ne smiju u T(mene je menta zacudila???!!) do onoga sto se smije.Etericna ulja itd...Biti ce to opet, ja cu vam javiit na vrijeme, pa budete dosle a u meduvremenu, potraziti cu u prirucniku ako ima kaj o tome pa napisem, ali popodne.
ajoj toliko toga vi možete pronaći u zagrebu...
što južnije to tužnijeosim mora i sunca ništa drugo nam nije dostupno.
Bubice,prolaktin ti je podivljao...
Kadulja ako nish drugo,tu smo mi pa cemo prenjeti info
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Bubice,kakav ti je tsh?jesi bila pod nekim vecim stresom?sibni nalaze tam na temu nalaz hormona
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
i ja mislim da mi je prolaktin prolupao...a pod stresom sam uvijek,dragi vi.....u onim danima u mj.kad trebam dobit,a ja je ne želim dobit
i samo tada..ostale dane sam normalna
...nisam vadila tsh...tko zna zašto to nisam????????možda je to sljedeći korak...
Ok, evo i mene tu. Pozz cure ,uglavnom,14.3 zadnja m,14-16 .4.cekam iducu. Cice i trbuh vec dv tj ko da ce svaki cas doc, tolko me cice bole da ih ne smijem taknut,cak mi se vrti u glavi. Jel to uzasni i dugi pms ili mozda t?Hellp!