Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me to sa heparinom u vezi ostvarivanja trudnoce... Ja sam ga primala u prvoj t i par mj prije nego sam ostala t (u & sam prestala sa hep u 11 mj ostala t)
    Ne mogu ti 100% potvrditi,ali mi smo pokusavali ostvariti trudnocu skoro 5 godina,svi moguci nalazi i kod mene i kod njega bili su vise nego dobri...nemam ja ni trombofiliju,nego samo neku blagu sklonost,te neko sljepljivanje leukocita,sad,da li je slucajno upalilo bas sad ili heparin ima veze,ne znam...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu ti 100% potvrditi,ali mi smo pokusavali ostvariti trudnocu skoro 5 godina,svi moguci nalazi i kod mene i kod njega bili su vise nego dobri...nemam ja ni trombofiliju,nego samo neku blagu sklonost,te neko sljepljivanje leukocita,sad,da li je slucajno upalilo bas sad ili heparin ima veze,ne znam...
    Ja se malo bojim tog heparina zbog prve t,ali da mi dr kaze da je to jedini nacin svakako bi pristala!Ja imam Hemoliticku anemiju,jednu koja je rijetka kod odraslih,hemoglobinopathija f, eritrociti slabi,a od kad nemam slezenu trombociti lude,isto mala sklonost za trombozu.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se malo bojim tog heparina zbog prve t,ali da mi dr kaze da je to jedini nacin svakako bi pristala!Ja imam Hemoliticku anemiju,jednu koja je rijetka kod odraslih,hemoglobinopathija f, eritrociti slabi,a od kad nemam slezenu trombociti lude,isto mala sklonost za trombozu.
    zasto se bojis heparina,al ti je naskodio,vidim u potpisu....zao mi je!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •