Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

pozdrav cure!
    nova sam ovdje, pa imam nekoliko općih pitanja.
    htjeli bismo krenuti u mpo, nakon spontanog u 11. tjednu i kiretaže, jer smo i do ove trudnoće došli nakon dugotrajnog truda.
    ne bismo željeli puno čekati, pa bih pripremila sve što je prije moguće.
    zadnju papu sam radila u 11. mjesecu, briseve prije 2 tjedna, hormone prije jedno 2 godine, ako ne i više.
    trebam li hormone i papu ponoviti? sg će mm napraviti.
    s obzirom na spontani, što bi još bilo pametno napraviti?

pitam ovdje, jer liječnici nisu baš širokogrudni i čini mi se da je dobro znati što je više moguće i onda se pokušati izboriti. odnosno, da ovdje u mnogim stvarima vrijedi ona uzdaj se u se i u svoje kljuse.

kako odabrati kod kojeg mpo liječnika? koje su im prednosti/mane?

hvala vam puno! i sretno svima u postupcima!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj boss of me prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure!
    nova sam ovdje, pa imam nekoliko općih pitanja.
    htjeli bismo krenuti u mpo, nakon spontanog u 11. tjednu i kiretaže, jer smo i do ove trudnoće došli nakon dugotrajnog truda.
    ne bismo željeli puno čekati, pa bih pripremila sve što je prije moguće.
    zadnju papu sam radila u 11. mjesecu, briseve prije 2 tjedna, hormone prije jedno 2 godine, ako ne i više.
    trebam li hormone i papu ponoviti? sg će mm napraviti.
    s obzirom na spontani, što bi još bilo pametno napraviti?

pitam ovdje, jer liječnici nisu baš širokogrudni i čini mi se da je dobro znati što je više moguće i onda se pokušati izboriti. odnosno, da ovdje u mnogim stvarima vrijedi ona uzdaj se u se i u svoje kljuse.

kako odabrati kod kojeg mpo liječnika? koje su im prednosti/mane?

hvala vam puno! i sretno svima u postupcima!
    papa test ti vrijedi godinu dana.Hormone trebaš ponoviti jer oni ne smiju biti stariji od godine dana..Morate još ti i muž napraviti hiv i hepatitis markere i krvnu grupu i rh..Tebi uputnice daje ginekolog,a mužu dr opće prakse..

ako si imala jedan spontani samo onda nikakve posebne pretrage ne trebaš raditi pošto si briseve napravila..

Prvi korak ti je da se naručiš na konzultacije.Tamo ćeš saznati sve što te zanima i dogovoriti daljnje korake..Doktora odabereš sama, samo kažeš prilikom naručivanja kod kojeg bi išla..Imaš ih 3..doktor Vlašić je najomiljeniji,dr Smiljan je glavna i nije baš prvi izbor većini cura zbog toga što nema baš takta u ophođenju nekad,i treći je dr Manestar koji je najkraće na humanoj pa ga mnogi ne žele odabrati zbog neiskustva..ali nema tu nekih velikih razlika u načinu rada pa će bit ok koga god odabereš..

sretno i tebi !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •