Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Žužy to ne mogu otvoriti jer sam na poslu, kao Mami - probat ću kasnije, I promise.

Yummy zato sam i ja pitala za test sa sodom, jer jedva čekam - odmah ću i ja isprobati Sad još samo trebam zatrudniti - ma sitnica, pih!

Inače, oduvijek sam željela curicu, i to baš EMU, kad je već priča o Emama

Ali nedavno sam sanjala da držim curicu i MM kaže "Naša Natali" tako da imam drugo ime sada u planu...

I počela mi je sve više jačati želja da bih dječačića.. malog sinčića... Naravno, najveća mi je želja zatrudnjeti i da dijete bude zdravo, ali priznajmo svi imamo ove neke male fantazije...

P.S. Obećajem ako zatrudnim ovaj mjesec, da ću se stalno fotkati dok se kotrljam

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Žužy to ne mogu otvoriti jer sam na poslu, kao Mami - probat ću kasnije, I promise.

Yummy zato sam i ja pitala za test sa sodom, jer jedva čekam - odmah ću i ja isprobati Sad još samo trebam zatrudniti - ma sitnica, pih!

Inače, oduvijek sam željela curicu, i to baš EMU, kad je već priča o Emama

Ali nedavno sam sanjala da držim curicu i MM kaže "Naša Natali" tako da imam drugo ime sada u planu...

I počela mi je sve više jačati želja da bih dječačića.. malog sinčića... Naravno, najveća mi je želja zatrudnjeti i da dijete bude zdravo, ali priznajmo svi imamo ove neke male fantazije...

P.S. Obećajem ako zatrudnim ovaj mjesec, da ću se stalno fotkati dok se kotrljam
    Obavezno pisaj, mjesaj sa sodom cim zatrudnis i reci nam rezultate. Tako da odmah sve znamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •