Pokazuje rezultate 1 do 50 od 735

Tema: Kupovina stana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Budem,budem javit cu
    Ajmeee tko ce docekati :D

Jedino sto nam pamet nije na cisto... Da li kupiti veci stan ili manji? Veci pa si miran ili manji pa promjena kroz koju god?
    Veci mi ima sve bolje osim cijene. Mozemo mi platiti ali onda na drugim stvarima treba uskratiti. Manji sve mrak, ali me muci onda da se skola mijenja i sl. Voljela bih to izbjeci.
    Valjda bumo pametniji kad ih vidimo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino sto nam pamet nije na cisto... Da li kupiti veci stan ili manji? Veci pa si miran ili manji pa promjena kroz koju god?
    Veci mi ima sve bolje osim cijene. Mozemo mi platiti ali onda na drugim stvarima treba uskratiti. Manji sve mrak, ali me muci onda da se skola mijenja i sl. Voljela bih to izbjeci.
    Valjda bumo pametniji kad ih vidimo
    Mi smo kupili veći (četverosobni) i prezadovoljna sam. Dečki imaju svaki svoju sobu i puno im to znači, stariji je školarac a mlađi najesen kreće u školu. Prije smo bili u dvosobnom i baš nam je falilo mjesta, nije bilo zgodno kad su im dolazili prijatelji svi smo bili na hrpi, sad je super oni odu u svoje sobe i uživaju, a i mi skupa s njima. S tim da smo prenjeli stari namještaj, osim kuhinje i kupaonice, i još nam puno toga fali ali polako, bit će.

Obrati pažnju i na način grijanja najbolje je etažno, mi smo ove zime plaćali manje račune za ovaj stan koji je veći za 40 m2 od prethodnog stana (koji je imao grijanje na kotlovnicu). Pitaj i za energetski certifikat bilo bi dobro da je stan niskoenergetski, uštedjet ćeš na grijanju.

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •