Nisam sigurna da je u svim klinikama tako, postavi pitanje na temi klinike u kojoj se lijecis.
Nisam sigurna da je u svim klinikama tako, postavi pitanje na temi klinike u kojoj se lijecis.
cure..žao mi je zbog negativne bete..samo naprijed i ne dajte se obeshrabriti!!!!!
žužy...navijamo za tebe!!!!
Dobro jutro drage moje,nisam pratila danima ni virkala pa neznam ni sta se desava,ja jos cekam nalaz od kiretaze,los nam je nalaz iz pilz labora,imam neku masu n´bakterija neznam ni ja vise sta sve ima,cepici i krema 6 dana,ciklusi su mi izludili,visé nista neznam,trebala sam poceti sa intralipidom al vise neznam ni kad trebam dobit,jel ovo bila prava menga ili samo reakcija na kiretazu...
sve nesto bezveze...radujem se putovanju kuci za uskrs...bar 5 dana necu na nista mislit...
svim tuznicama zagrljaj![]()
Aliki ja sam na SD i teba mi uputnica za mm isto N46 strilitas masculina ali možda ovisi od klinike do klinike.
Noemi samo strpljivo, proći će i toa onda nadam se velika brojčica
![]()
arian m je trudna koliko znam
Geronimo, maybebaby
Svim čekalicama a posebno dragoj žužy sretno!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geronimo, žao mi je
Nisam bila odavno, pa ne mogu sve pohvatati, ali želim da pošaljem svim tužnicama zagrljaj, onaj najjači, a sretnicama uputiti iskrenu čestitiku.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibre za sve što je potrebno.
Cure evo danas sam vadila betu 13. dan nakon transfera i brojčica je 414.4
Žužy moja, od srca ti želim svu sreću ovog svijeta![]()
Evo javljam vam i službeno da je beta negativna i u utorak idem na dogovor za dalje. A sve čekalice sretnoooo i nek vam bete budu ogromnee.
Pozdrav svima i sretno u iscekivanju bete i da vam vrijeme sto brze prodje ,......tuznicamacestitke svima na pozitivnim betama i drzim fige za pravilno duplanje,.....ja sam juce imala transfer,...u pfc-u u Pragu,....sada uzivamo u gradu jos par dana,poslije se nadam da ce vrijeme brzo prolaziti do bete,....svima ostalima koje se sprmaju u postupak
![]()
Bubaba srećo čestitamSve znaš
Tužnicama veliki zagrljaj, doći će i vaše vrijeme!
Žužy ~~~~~~~~~~~ za uspješan FET![]()
Bubaba čestitke od srca i nek beta rasteeeee. ARIANM nema predaje idemo dalje ponovo![]()
bubaba![]()
![]()
![]()
Bubaba cestitam!!!!!!
tuznicama zelim da sto prije skupe snagu za dalje,nema predaje!!!
Zuzy, sve ti zelim ka i sebi...sretno i neka ovaj put stvarno bude dobitan!!
Čestitke Bubaba!!!!!!![]()
Mala glavu gore!! Žao mi je. Ufff znam sve taj osjećaj.![]()
Bubaba - baš sam sretna zbog tebe! Uživaj!!!!
Zuzy - ~~~~~~~~~~~~~~ za sutra.
Ja sutra imam zakazanu histeroskopiju. Hmmm
Krtica i ja sam u skoli![]()
Bubaba cestitam!!!
Mala zao mi je.
Posljednje uređivanje od bugaboo : 15.04.2014. at 16:50
Pitah svoju ginekologicu da mi prepiše klomifene,možda se uz njih desi trudnoća. Kaže da nije problem u meni i da ih ne može propisati. Mojoj poznanici propisali iako je sve u redu sa njom.(ne ta ista ginekologica)poznanica je u Njemačkoj. A meni je malo progesteron nizak 17, 7 . Dali mi ga je ipak trebala propisati?
sara 29. socijalni ginekolozi ne bi trebali davati klomifen, klomifen sluzi za stimulaciju jajnika i potrebna je posebna kontrola za vrijeme stimulacije, za sto je potrebno znanje i iskustvo mpo lijecnika.
niza progesteron vadjen u 2. fazi ciklusa ukazuje na mogucnost anovulacije.
obzirom da tvoj suprug ima dijagnozu ne vidim zasto bi klomifenom poticala stvaranje vise folikula na jajnicima (superovulaciju).
Ma znam,sve mi to jasno. Ali eto ako budem imala "superovulaciju"možda se koji zdravi spermić uhvati . Ah ja i moj optimizam.
Evo da se i ja javim iz svoje agonije, bojala sam se ista pricati unaprijed,al evo ohrabrilo me danas
U ponedjeljak 11dpt napravim test i +, ali obzirom da to jos nije kao sigurno, smirilo me malo, do danas kad
nisam izdrzala i otisla izvaditi betu u Breyer i ono 13dpt 885,20![]()
Super mjestopodsuncem!!!!!
Super bubaba!!!!!
Da nam je sve više ovako lijepih vijesti!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
mjestopodsuncem zaboravila si nas podsjetiti da je rijec o dvodnevnom embrijuoooogrooooomna beta!
Drage moje cure od srca vam hvala na čestitkama. U četvrtak ću ponoviti betu. Nadam se da će biti dobra.
Geronimo , žao mi je
Mala 111111, žao mi je drži se. Biti će bolje vjeruj mi
Anka sretno ti i čujemo se.
Mjestopodsuncem čestitam, divna je beta. Bome imamo po čemu pamtiti današnji datum.
Svim drugim curama koje nisam spomenula držim fige i želim svu sreću ovog svijeta.
Mjestopodsuncem cestitam, jako lijepa beta!
mjestopodsuncem divnaaaa Beta!!!!!
mjestopodsucem čestitam!!!!!
Moja tmp je 37,8 na utrićima
Mjestopodsuncem daješ nam nadu....betica je super....čestitam.
Kod mene punkcija bila u pon. dobili 7 stanica,zvala danas gore na dvjema se vidi oplodnja,transfer (ako ga bude) u četvrtak.![]()
Drage forumasice, iskrene cestitke na velikim betama!
Betocekalice, drzim fige da nastavimo niz ovih velikih beta![]()
Mjestopodsuncem,bubaba,prekrasno![]()
čestitam od sveg srca!
Jooj cure,nek se lijepe vijesti tak nastave
I,fala na vibrama za sutra!
anka,~~~~~~~~~~ nek sve dobro prođe,drž se.
Curama cestitam na pozitivnim betama ,a tuznicama saljem veliki![]()
Bubaba i Mjestopodsuncem cestitke na lijepim betama
Tuznicama saljem veliki zagrljaji puno puno srece sljedeci put!!!
Kod mene od danas na cuvanju dvije trodnevne osmostanicne mrvice![]()
Bubaba i mjestopodsuncem odcestitke. Mjestopodsuncem sve isto kao kod mene, samo sto ja nemam nikakve mucnine. Nadam se da ni nebudem.
Nasoj dragoj anki sutra sretno na histeroskopiji. Nek zahvat bude korak blize cilju
Cure svima vam zelim uspjesne punkcije, transfere, bete i trudnoce kao krunu naseg truda
********************************** saljem trudnicke prasine, ne moze stetiti![]()
Anka sretno sutra!
bubaba i mjestopodsuncem-iskrene čestitke!!!!!!!!!!
anki nek je sretno...drž se!!!!!!!!!
žužy...samo naprijed mala!!!!!!!!
mala-žao mi je...ali ne daj se!!!!!
lulu-vibramo za dobitnu kombinaciju!!!!!!!
Mjestopodsuncem cestitam od srca![]()
Stena jesi zvala danas? Tek sam sad primjetila da smo mi u istoj klinicí i iz istog grada![]()
Jesam zvala sam,sutra transfer dvije četverostanične mrvice.
Još su se dvije probudile,one će gurati do blastice,pa možda bude i smrzlića![]()
konacno da i ja napisem, toliko sam vam duzna.
danas sam sluzbeno vadila svoju nulu, iako sam prokrvarila jos u nedjelju, 15-i dan od punkcije, nakon nekoliko negativnih testova. ovaj postupak za nas je bila prava katastrofa. 2 mjeseca sam bila na strogoj lowcarb prehrani i pila sam inofolic - sto se pokazalo super jer smo dobili 8 oocita, sve zrele i lijepe (stimulacija gonalima, nas standard). ali...
suprugov prvi uzorak - nula spermija. drugi uzorak - kad smo napustali laboratorij - 2 pronadjena spermija. nismo se nadali transferu. 2 dana kasnije - lijepo iznenadjenje - u centrifugati pronadjeno nesto spermija i svih 8 oocita je stavljeno u oplodnju (ICSI). 2-i dan nakon punkcije docekala su nas 4 embrija - 3 4-stanicna i 1 2-stanicni, vracena su 2 bolja, ostala 2 su pustena do 5-og dana, nazalost nisu se razvili. 2tjedno cekanje pocinje savrseno. osjecam da je tijelo spremno za trudnocu, grudi bole, temperatura je visoka, cervix nisko i tvrd, sve po p.s.-u. 12-i dan od punkcije radim test, uvjerena da sam trudna. nista, negativan. tjesim se da je rano, ali drugi dan krece spotting, testovi i dalje negativni, 2 dana kasnije krece jako krvarenje. danas beta 0.
plan za dalje - suprug uzv testisa i ponavljanje sgrama, ja kontrola pocetkom iduceg ciklusa. idemo dalje.