Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nije da branim bilo koga, ali stvarno griješite što se tiče evolucije i vežćinske vjere na ovim prostorima
    Posljednje uređivanje od Kanga : 16.04.2014. at 13:01

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    nije da branim bilo koga, ali stvarno griješite što se tiče evolucije i vežćinske vjere na ovim prostorima
    ma ja ne griješim, zezam se. znam isto što i ti, to sam valjda milijun puta spomenula. KC priznaje evoluciju.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    pomikaki, kolegice - i meni je tako Boras "predavao". ali inače mi je dojam o njemu bio skroz ok i totalno me ovo začudilo - nikad ne bih od njega očekivala takvu izjavu. čovječe, dekan FFZG-a o nedostatku biblijskih vrijednosti na sveučilištu - možda se jadan napatio sve ove godine na radnom mjestu pa se ispuhuje sad kad je postao the man
    u svakom slučaju, takva je izjava itekako znakovita s obzirom na okolnosti.
    ovo me baš zabrinulo, s obzirom na okolnosti (iz pisma P. M.)
    To me je neobično podsjetilo na ona, ne tako davna vremena s početka osamdesetih, kad se bratsko Teheransko Sveučilište vratilo kuranskim vrijednostima.
    Inače, i ja sam o njemu imala relativno ok mišljenje - činio mi se kao dobroćudan, prosječan tip, premda sam bila alergična na predavače koji bi svoj posao ograničili na tih par potpisa godišnje, da se zapitaš za što primaju plaću? Sjećam se još jednog "profesora" koji je to činio, inače poznati političar
    a sad baš mislim, kakvo sam uopće mišljenje mogla steći, kad bih ga vidjela dva puta godišnje

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    znam isto što i ti, to sam valjda milijun puta spomenula. KC priznaje evoluciju.
    Ali Boras nije spominjao katoličke, nego biblijske vrijednosti.
    Kao što je napisao Močilac
    Vjerojatno ćete reći da ste mislili na - ne ubij, ne laži, ne kradi, no tada ste mogli zapravo pozvati i na vrednote starog Egipta, zar ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •