Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Je, moguce je imati mucnine prije menge. I glavobolje i zimicu. Al naravno sve to moze biti znak i neceg ljepseg od vjestice.
    Kad pisete o "frendicama", tuzna srca ali sam ih se i rijesila. Jedna me.i dalje zove na rodjendane, krstitke......al naravno, ne interesira me. I muzu sam rekla da ak hoce nek se druzi s njihovim muzevima koji su uglavnom iste pameti ko i one (krpa uvijek nadje zakrpu) al sto se mene tice, mozemo se pozdraviti, sresti na nekoj festi i to je to. Cak nece ni znati da sam trudna, osim ak me ne vide s trbuhom kad naraste. Napravila sam veliku retstrikciju s njih 4 al sam mirna. Imam 3-4 postene prijateljice i dovidjenja. One nemaju nikoga i i dalje su nesigurne. Zato, svoj zivot u svoje ruke uzeti. Ionako imamo i previse osobnih problema da bi se opterecivale nekiim tukama

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Je, moguce je imati mucnine prije menge. I glavobolje i zimicu. Al naravno sve to moze biti znak i neceg ljepseg od vjestice.
    Rijeci ti se pozlatile...vidjet cemo. Do tad cu se grijati pored muza. On se vec zali da sam ledena ko "mrtvac"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •